''erkek annesi olmak ayrıcalık'' mış...

kaç yaşında o kadın ya? ergen mi ne?
24 yaşında bayan aslında her konuşmasında kız istiyordum diyip kızım olana kadar doğurucam der aslında karakteri zayıf ne konuştuğunu bilmeyen ama çok bilmiş bi tip..yengemi kuzenimi parmağında oynatıyo valla ıyyy midem kalktı yine

Kiz erkek farketmez onemli olan saglikli olmalari .. ama gelde bu geri zekali oglan hastalarina anlat.. mesela ben sadece iki kizim olsun isterim ..

milletin ağzı torba değil ki büzesin...
Rabbim cümle evlatları hayırlı ve sağlıklı eylesin.

e demekki bu çok kafasına takmış kızının olmasını, yengenle kuzenin de boşver ne takıyorsun erkek annesi olmak ayrıcalıktır demişler

Kızım da var oğlum da ikizler. Hamileyken cinsiyetlerini soranlara söylediğimde duyduğum iki çeşit yorum vardı ' iyi bari ikisi de kız değil' ' yaa keşke ikisi de erkek olsaydı ' hayır insanların böyle yorumlar yapabilmek için nasıl bir düşünce yapısına sahip olması gerekiyor anlamadım. Erkek annesi olmanın ne gibi bir ayrıcalığı varmış acaba merak ettim ? İkisi de benim evladım beni ve babalarını öpüp mıncırmak için aralarında kavga edişlerini sevdiklerim. Ayrıcalık mayrıcalık ne kadar cahilce düşünceler

n

Son düzenleme:
Benim bi kızım var bi oğlum Rabbim evlât isteyene nasip etsin sağlıklı hayırlı insan evladı olsun..toplumda bu iğrenç olay var yokk erkek soy devam ettirir mallar başkasına geçmez sanki bana karun adamlar ama insan olmayanı ister kızsa erkek erkekse kız üçüncü olsun bi tane daha kız olsun ya benim

Hayirli saglikli evlat Allah in bir lutfudur
Sukreder yoluma bakarim
Ben anne olmayi bile bir ayricalik olarak gormuyorum ki kaldi ki erkek yada kiz evlat sahibi olmayi ayricalik goreyim
Allah nasip eder olursun
Alti ustu ciftlestin uredin
Bunun icin kendini farkli adletmenin bi manasi yok
Allah vermese napicaktin demek gerek boylelerine

Bu tarz olaylarda canınız sıkılsa da gizleyin derim millete can sıkıntınızı gösterirseniz üstüne giderler.

Kiz annesiyim. Henüz erkek evladim yok. Bir fark da yok. Ha su var bir tek..
Erkek annesi olanlarin kendilerini üstün görmesi var. Ama kizimla basbasayken hic bir fark hissettirmiyor bana. Yani olay cocukta kizda degil, cahil kalmis beyinciklerde.
Hepimiz böyle büyüldük malesef. Bu beyin nasil degisir gercekten zor..

Ne ayrıcalığı aman boş zihinler

dert ettiğine göre sen de içten içten acaba mı diyorsun demek ki

bizim bir arkadaş hamile idi bir kızı vardı; bebeğinin oğlan olduğunu öğrenmiş. neyse sorduk vs aa ne güzel kızın vardı; oğlun olacakmış dedik.

Arkamızdan çatladılar demiş; yalnız bu konuşmada iki kişi idik ben hamileydim; oğlum olacaktı; diğer arkadaşın da oğlu vardı.

İnsanlar bir sebep bulmak için uğraşır; bu arada söz konusu oğlan da doğunca kız olduğu anlaşıldı. Herhalde biz hasetimiz ile onun bebeğinin cinsiyetini değiştirmişizdir.

Kızı oğlu mu var sağlıklı olsuuuuun

Aynen aynen gencken oglum diye aglarlar yaslaninca kizim diye. Bakima muhtac herkesi kizlari bakiyo valla git yaslilarla muhatap ol hepsi kizina asik oglani sallayan yok

Benim bir oglum var Allah ona uzun omurler versin insallah amin erkek kiz fark etmez bence Allah in bir insana evlat vermesi onemli olan eminim o kizda bir kiz evladi olunca ogluyla arasinda hicbir fark olmadigi ve olmayacagini anlayacaktir

niye? pipisi var diye mi? erkek milletini işte böyle doğduktan sonra tepemize çıkararak yetiştiriyoruz, yıllar sonra da elalemin "ayrıcalıklı olmayan (!)" kızlarının başlarına bela oluyorlar...

allah evladın hayırlısını versin hayırlı imanlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cinsiyetin bir önemi yok allah akıl fikir vicdan versin benimde bir oğlum var erkek annesiyim diye kendimi ayrıcalıklı hissetmiyorum varsa bir ayrıcalığim anne olmam sadece doğru anne olmak bile bir ayrıcalık değil doğurup atan bisuru manyak var

Bir de bunun kız olacağını duyunca "olsun o da evlat" diyen Türleri var

Hayır erkek yapsa bunu bir nebze anlarım ama kadınlar yapınca kafalarını duvara sürtmek suretiyle kıvılcım çıkarmak istiyorum.

Kendi kendini yeriyorsun be kadın. Sen kadın olarak bu kadar mı değersizsin yani. Sinirlendim yine

Ne anne olmak ayrıcalık ne çocuk sahibi olmak. Asıl ayrıcalık düzgün çocuklar yetiştirmek ve iyi birer anne-babaya sahip olmak.

yorumları okuyunca genel olarak herkez bnm gb.düşünüyor ben anne olmuşum bu güzel duyguyu yaşamışım daha ne istenirki cahillik zor ama kız oğlan farkı olmadığını anlatmak daha zor belki kıskançlıktan belki böbürlenmekten neden böyle konuştu bilmiyorum ama benim gözümdeki küçüklüğünü dahada arttırdı hepsi bu teşekkür ederim herkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…