Erkek arkadam beni tehdit ediyo ltfen yardm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi minik_prenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok güzelim bunun hiçbişey yapacağı yok sadece seni korkutuyo bak ablamında eski sevgilisi ayrılırsan ölüdürüm senide kendimide diye baya korkutmuştu ablamı ama artık son noktada ablam dayanamayınca anneme anlattı herşeyi ve ayrıldılar.. sonuc sadece laf hiçbişey yapamadı yapamaz bunlar bişey hele ailende işin içindeyse sadece pısıp kalırlar..

bende korktuğumu belli etmedim yanlız içim içimi yiyo bunu bitek sizlerle paylaşıyorum ona elinden geleni ardına koyma yapacağın hiçbişey umrumda deil senden zerre kadr korkmuyorum dedim zaten....

havlayan köpek ısırmaz..korkmaktan vazgeç ona bu zevki yaşatma. seni ezerek kendini güçlü hisseden zavallının biri o.

minik prenses yaşın daha küçükmüş ya kuşum senin için kötü bi deneyim olmuş ama deneyimin kötüsü iyisi olmaz deneyim deneyimdir kendine ders çıkarırsın bundan sonraki ilişkilerinde yanlış yapmazsın. erkek arkadaşında hiç bişe yapamaz korkma sitesinde yayınlasın seni tanyna kim varki o kendinide rezil edecek tanıdkları ne adiymiş diyecek. yaparsada suç işlemiş olacak biraz bu konuda bilgi topla ararsa tehdiy ederse. sende tehdit et telefonum şuan dinleniyor falan de. üzülme hiçbişe yapamaz.

canım bak sevgilisinden ayrılanlar kulübünde bılenler bılır aşkım benı az kalsın ayrıyken mahkemeye veriyordu.sebebıde onu çok fazla aramamdı ayrıldıktan sonra düşün bçyle bir sey bıle mahkemeye verilebilir.,bu durumda özel hayatı dışarıya yaymaya gırer istersen ağır bır tabırle herseyı yapabılırsın bıde sen reşit değilsin reşit olmadığın için o daha büyük suç işlemiş sayılır.o yüzden korkma yazışmaları değiştirsin ne mı olur mahkemede üzerinde oynandığı tespit edilir ve istersen onun bilgisayarına el koydutturupta bu işi yapabilirsin,site üzerinde inceleme falan yapılır emin ol hersey bu kadar basit değil sen rezil olacağına o rezil olur.

onunkisi cahil cesareti..sen 17 isen o da o yaşlarda falandır herhalde..ailesine de şikayet edebilirsiniz onu

Off bu erkekler niye böyle, ayrılığı hazmedemiyolar akannehir

mrb arkadaşlar 3 yıldır çıktığım erkek arkadaşım daha önce 3 sefer tehdit etti beni çok korkuyorum artık seni sevmiyorum dedim ayrıldım ve şu anda knşmalarımızı resmimle beraber sitesine koyacağını söylüyor napmalıyım grçekten çok kötüyüm:((((

Hemen savcılığa gidin suç duyurusunda bulunun.
Dağ başında değiliz, öyle tehditlere pabuç bırakmayın.

ya boyleleride var.. kimisinin amacı sadece rahatsız etmek moral bozmak oluyor.. ama se genede tedbirini al aileden birine anlat derim

öncelikle 17 yaşındayım hayır resimler açık deil ama knşmaları cinsel içerikli bi hale çevirir onun yapacğaı şey budur ve sizde bilirsiniz ki insan sevdiği kişiye güvenir ve ben ona herşeyimi anlatmıştm çok güvenmiştm daha öncede tehdit etti ama snra sana zarar veremem dedi ama bu sefer çok büyük kavga ettik anneme söyledim annemde daha ileri giderse babana söylerim onu şikayet ederiz dedi ben bunu ona söyleyince güldü ve hadi şikayet edin bakalım kim zararlı çıkıyo dedi nelerin ortaya çıkıyo dedi offfff Allahım offf

canım benim dert etmemeye çalış..

cesaret edip siteye koyabileceğini sanmıyorum.

zira,resimler açık değilse zaten sorun yok.
cinsellik içerikli konuşmalar bende de var, kesinlikle eleştirmem.
koysun siteye, en kötü ihtimalle kendisi uydurmuş yazmış dersin, sıyrılırsın.

yaşın biraz ufak olduğu için sana ağır geliyor.

tekrar söyleyeceksin,
anneme söyledim ,
o da babamla konuşuyor,
seni savcılığa veriyoruz diyeceksin.
ya da babam seni bulup bi güzel dövecekmiş de!

ha inanmıyor mu? ver numarasını canına okuyalım hepimiz ya,
aramızda hukukçular da var.
seni çaresiz buldu üzerine geliyor ruh hastası.

bir de nesrin'e katılıyorum. 20 yaş altıysa erkek arkadaşın, ailesine şikayet etmekle de tehdit edebilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
öncelikle 17 yaşındayım hayır resimler açık deil ama knşmaları cinsel içerikli bi hale çevirir onun yapacğaı şey budur ve sizde bilirsiniz ki insan sevdiği kişiye güvenir ve ben ona herşeyimi anlatmıştm çok güvenmiştm daha öncede tehdit etti ama snra sana zarar veremem dedi ama bu sefer çok büyük kavga ettik anneme söyledim annemde daha ileri giderse babana söylerim onu şikayet ederiz dedi ben bunu ona söyleyince güldü ve hadi şikayet edin bakalım kim zararlı çıkıyo dedi nelerin ortaya çıkıyo dedi offfff Allahım offf

Suraya bak.....Gelecegin Nuri Alcosu yetisiyor:delphin:

Annenle paylasman iyi olmus canim....Gerekirse Ailen cocugun ailesinle konussun...Onlarda bilsin sevgili ogullarinin ne gibi islerle ugrastigni...:kahve:

Hic korkma ve üzülme....ama bu olaydan mutlaka ders cikar kendine...şutarafagitti

Neymis? Erkek milletine hic bir zaman tam olarak güvenilmezmis!!!:olmaz:

Umarim bunu kulagina küpe edersin...:1hug:

koy ,,,bende ,benden izinsiz, resimlerimi ve konuşmalarımı ,sitene koydun diye, seni savcılığa verir, şikayet ederim .çünkü bu yaptığın suçtur ,kendini karakolda bulursun ,hodri meydan hadi bakalım de...
bak nasıl geri çekilecek.....

oky ye katılıyorum aynen bööle de canım

Konuşmalarınız ve resimlerinizde sizi tehtid edecek ne olabilir kiii:delphin:

Ne demek ne olabilir.. Özel konuşmuşlar aralarında iki kişi... Anası görür abisi görür tanıdık biri rast gelir siteye... Herşey konuşulmuş olabilir. Normaldir... Resmide varsa kızın tamam tam kıyamet kopar..

canım hazmedemıyor belli her halınde sen karsısında dık ve sağlam dur kudursun pislik herif.alsın boyunun ölçüsünü. ciddi anlamda sıkayet edebıleceğini bılıyorsun tatlım o yuzden hiç korkma yada aılene söyle baban verır ona dersını daha küçük baban cok ustune gelmez senın. bu da sana ders olsun kız arkadaşın bıle olsa ıcını cok açma kımseye

erkeklerin en son çaresi bu..
akıllarına bişey gelmeyince tehdit ediyorlar. o oyuna geleceğini sanıyor ama yanılıyor bence fazlada korkulacak bişey yok kendince bişeyler yapmaya çalışıyor ama başaramicak basitliğiyle kalıcak! üzme sakın kendini canım

bende katılıyorum arkadaslara havlayan köpek ısırmaz senin özelin olduğu kadar onunda özeli !! sıkma canını !!!

doğru diyosun onunda özeli yapamaz oda rezil olma endişesi içinde olur

havlar havlar susar
baktın ki rahat bırakmıyo.. devamlı tehdit unsuru oluşturcak şeylerle karşına çıkıyo
savcılığa şikayet et
olay senden çıksın
o da görsün dünya kaç bucakmış

benimde basıma geldi böyle birşey 3 senemi verdiğim herif yalanlarından bıkıp ayrılm ak istediğimi söyleyince yok aleni ararım yok kız olmadığını söylerim evinize gelirim (başka bir ilde olduğu halde ) seni öldürtürüm bilmem ne bende korkuodum konuşuodum ama birgun canıma tak etti beni yine tehdit edip para istemeye başladı bende yeter lan dedim ara bakim ne söylersen söyle dedim bende tehdit mesajlarını aileme gösterirsem neler olur dedim annemede anlattım aradı ağzına ......tı bence annene anlat yada kuzenin fln varsa ona yardım al ama onlada konuşma konuşursanda korkmuyorum yap bakalım kim zararlı çıkacak de

ayy cnm cok fena korkma aılnene sölerım senı de, tehdıt etmesı bıle suc

Back
X