Erkek arkadam beni tehdit ediyo ltfen yardm:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi minik_prenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani şimdi şöyle bir şey var normal resim ve konuşmalar tehdit unsuru taşımaz ama erotik fotolarınız ve konuşmalarınız varsa o zaman bu tehditi yapan adam başınıza ciddi çorap örer.üzüldüm.ama işte biraz dikkatli olmakta fayda var insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor.

Yorumların hepsını okumaya vaktım olmadı ....
telefon numaranızı değiştirin....maılınızı degıstırın....sanalda reelde sıze ulasabılceği herseyı değiştirinn..
Bu durumda sıze ulasamaaz tehdıtte edemez..

benimki beni çok seviyordu dahada halen birlikteyiz ben durmadan kavga ederdim en küçük birşeyden kavga ederdim kavga yaratırdım hiç bişi yokken birgün bu bana yeter lan yeter bıktım abingile gitcem anlatacam seni sevdiğimi senle evlenmek istediğimi isterki dayak yiyeceğimi bilsem anlatacam dedi bende abimgil ozaman bunla çıktığımı bilmiyordu anlatsa ne olurki seviyorum dese ne olur işte korktum işte sonra tamam aşkım tamma dedim geçiştirdim ama yine yapacaklarımdanda bıkmıyorum uslanmıyorum ders almıyorum yine yapıyorum hergün kavga yine tehdit etti bende kalk git lan gitmessen senden adisi yok git ozaman ben sana ne yapıyorum git de bir çuval inciri berbat et seviyosun anladık git lan gitmessen erkek değilsin gitki busefer sen beni kaybedersin dedim neyse ondan sonra aşkım tamam nasıl gidebilirm seni nasıl kaybederim normal görüşmek var gidip kardeşini seviyorm demek var yüzüne öye dersem senin yüzünü göstermezler dedi bende ha öyle ol beni tehdit etme benim boş tehditlere karnım tok olum dedim sonra birgün kavgalar duruldu bişiye sinirlendim sitedede anlattım konu açtım bir olay didem olayı çıktı yalan bişi ama okadar olay büyüdüki kavga ediyorum asıyorum kesiyorum neler neler yaptım bu sinirlendi arabadaydık arabayı bizim eve sürüyor nereye diyorum babanla annenle abilerinle konuşma zamanı gelmişte geçiyor dedi tam bizim evin sokağına girdik ama arabayı direk sürüyor belli gidecek neyapıyorsun sen dedim yeter bıktım bana inanmıyıorsun bilmiyorum o kız kim dedi bende açıkla bana mantıklı bir açıklama yap dedim yok diyorum birkerede bana inan dedi sen inanmassan babanla konuşurum ozaman o inanır dedi ağladım dur tamam tek şartla inanırım dedim yüzleştirceksin beni dedim tam bizim eve 10 metre kaldıydıki döndük neler çektim bu gerçekçiydi gelse gelirdide ama uzaktaki böylesi tehditlere karnım tok gerçekçi tehdit arabada olandı diğeri gerçekçi değildi kimseye papuç bırakmam o konuşan ağzını öfeler korum namussuzun beni seven erkek yapamaz o boku yiyemez yerse sonuçlarına eşşek gibi katlanır

ne ucuz insanlar var..samimi olduğun erkek kuzen ya da bi arkadaşın varsa, açsın baştan aşağı...

yani o konusmalarda bukadar cekinicen ne olabilir bilmiorum ama
cok karaktersiz birymiş sacma sapan seler yaa adam gibi adam olan bunu
yapamaz sende onu savcılıga sikayet ett mahkemeye ver tehtit ve rahatsız ettigi için
böle bişe yaptıgı içinn alır cezasını ne demek buyaa

hele korktugunu hiç gösterme bunu kullanır sana karsı embesil şeyy

hiç bişey yapamaz korkma öyleleri anca havlar..!

ne konuştunuz ki?neden korkuyorsun?
bırak koysun,kendi terbiyesini belli eder.
bir kızla yaşadığı özel hayatına millete dökebiliyorsa seviyesini belli etmiş olur.:dilcikar:

evet herkesin dediği gibi şikayetçi olursun bişeycikler yapamaz

yani şimdi şöyle bir şey var normal resim ve konuşmalar tehdit unsuru taşımaz ama erotik fotolarınız ve konuşmalarınız varsa o zaman bu tehditi yapan adam başınıza ciddi çorap örer.üzüldüm.ama işte biraz dikkatli olmakta fayda var insanların ne yapacağı hiç belli olmuyor.

ne örcek anca gorunene kadar saga sola rezıl olur aama onu yaymadan evvel savcılıga versn tehdıt de zaten su c
tehdıten bıle sorgulansa kafi, ama sen aılesıne haber verırım de,
eger devam ederse aılesıne soylersın
senın de aılene sölerse işin zor da tabı.

koyabilirsin bende senden şikayetçi olurum diye sende onu tehdit et.hiçbirşey yapamazmin ol korktuğunu belli edersen iyice üstüne gelir

galiba ailen erkek arkadaşın olduğunu bilmiyordu.
normal yanyana çekilmiş bir resmin bile olsa sana sorun olabilir.
yada senin tek çekilmiş bir resmin bir erkekde olması
benim gibi küçük yerde yaşayanlar için büyük sorun olabilir
seni anlamaya çalışıyorum.

erkek arkadaşının ayıbı.
sen ona güvenmişin birşeylerin yürümeyecegini anlamışın
ayrılmışın ne uzatıyor yani
sabırlı ol .onu umarsamadığını belli et.
kokrtuğunu düşünürse dahdada üstüne gelir bence.

Savcılığa başvurdum de

Seninle konuşmalarımız dinleniyo şuanda de

Bak o zaman bir daha arayabiliyomu

Hattını da değiştir bir daha rahatsız etmesin

Zaten geneli böyle bunların sen ayrılırsan sorun yaparlar ama karaktersiz ve kişiliksiz

insanmış ki senin canını acıtmaya çalışıyor.

Canım belki korkmakta haklısın ailen bilmiordur ve bu durum yüzünden sölemek zorunda kalabilrsin...
ama sonucta senin bu denli seviyesizliği yapacak birine taviz vermemen...
ona sakın fırsat verme ve korktugunu belli etme...
savcılıga şikayet edeceğini söle bak gör bişe yapamıcak...

Canım benim bak sen 18 yaşından küçksün..
Küçük bir kızı tacizden bile ceza alabilir.(Hüseyin Üzmez hesabı)
Aynı şeyi 15 yaşında yaşadım,tek fark sevgilim değildi,kafasını bana takmış bir sokak serserisiydi.
Ben 15 yaşındaydım o 22..
Çatır çatır çekti cezayı.
Aileni haberdar et mutlaka,zayıf noktandan yakaladığını sanıyor seni.
Pabuç bırakmayacağınızı anlayınca geri çeklecektir..

tehdit içerikli mesaj, tel görüşmesi, mail kayıtları tut..hatta özellikle tehdit etmesine fırsat ver ki elinde kanıt bulunsun eğer şuan yoksa...sonra git polise ver, kimseyi bişeylere inandırmak zorunda kalmadan olay ortaya çıkar...
eğer bu işlere bulaşmak istemiyosan, bu olayı ailenden özellikle baban abin gibi daha çok çekindiğin kişilerden saklamak istyosan, o seni tehdit ettiğinde sen de onu elindeki kanıtlarla tehdit et!!!!! hadi yap da görüyüm de!! anında bitersin..bu kadar basit..
ben olsam yapacağım şey bu olurdu..

sanirim konusmalariniz ozel ve ailenizden cekiniyorsunuz
cok zor bir durum ama korkarakta yasanmaz ki
biz hayati hatalarda dogrularla ogrenerek yasaiyoruz hepimiz insaniz
uzulme canim ailenle paylas ve ailene guven
onlar seninle olacaktir her durumda eminima.s.

kızım koysun işte ne güzel dava açarsın maddi manevi tazminat alırsın sonra korkar adını bile anamaz
aklını kullanopuyorumnanaktan

bu tür yaratiklari kirec suyuna atmak lazim.:) benimde basimdan vaktinde böyle bisey gecti sirf arayip tehdit etmeler bende aldim babami karsima ne var ne yok anlattim (ailene güven) sloganiyla iyikide sirtimi onlara yasladim ara di konustu(küfürlü) bi sekilde :) ve bitti aramalr aileden bisey saklandigini varsayarak daha bir tehdit ediyolar ailene güven ve onlarla konus onun derisini yüzerler ....

Back
X