Erkek Arkadam dnlere gitmeme izin vermiyor:(

Kıskançlığın gayet normal olduğunu söyleyen ben , tatlı kıskançlıklar için bunu makul karşılıyorum...

İş baskıya ve ileri boyutlara vardığı zaman bu özgüven eksikliği veya kopmlekslerden kaynaklanır diyorum...

Huzur kaçıran kıskançlık, kıskançlık değil bir rahatsızlıktır...

Ayyy ne komik..kaydirigubbakcemile3
Şaka gibim...
Düğünlere gidemezsin...:mymeka:
Ühühühühühühüh peki:gitme:

hayattaa vazgeçmem yapacaklarımdan sevgilim istemiyor diyee
o kimki aman sallaaaa
erkekler değmez hiç birşeyden vazgeçmeye çünki
helede sevgiliykenn lülülülülülü lülülülülülü

tatlım sız evlı degıl nısanlı yada sozlu degılsınız anladıgım kadarıyla.. :delphin: nıye kendıne bu kadar mudahale etmesıne ızın verıyorsun kı.. :kahve: sevgılıyken bukadar hayatına mudahale hakkını verırsen sonrada ısın ıcınden cıkamazsın.. :1closedeyes: hayır sen kendı basına bı bıreysın + aılenın yanında halen onlardan sorumlusun nedemek ızın vermıyor yaa.. :olmaz: ızın mı alıyorsun bırde.. :1shok: bu tarz ıkılı ılıskıler bana gore degıl.. :delphin: eger olurda benımle cıddı bıseyler evlılıktır sozdur nısandır ancak ozaman uzerımde hak ıdda edebılır.. a.s sevgılıyken bu kadarı fazla bence..
:kahve:

Ona noluyomuş ki? Kocan değil bişeyin değil.

Bak canım şimdi ipleri bu kadar verirsen eline 5 sene sonra bu bölüme kocam beni eve kapattı diye konu da açarsın benden söylemesi.
Anan-baban var senin başında, haddini bilsin azıcık.

Düğüne gidemezsinmiş.. olduuu.. pasta börek de verelim üzerine...

benim eşimde flört dönemimizde bi düğüne gidicektik ailece ve gittik tesadüf oda aynı düğüne gidiyormuş orda karşılaştık beni görünce şaşırdı ne işin var dicekti sanırım köşeden babam cıkınca salona döndü ben su almaya diye dışarı cıktım benimkide gelmiş peşimden surat beş karış noldu dedim hiç üsteleyince gözüne ne yaptın sen dedi.bende göz kalemimi kalın cekmiştim türkan şoray gözleri gibi yapmıştım ne ne varki dedim bana afedersiniz b..k var ama ağzından kaçtı asla kullanmaz böyle bi kelime :roflol:bende tabi dururmuyum :jeyyar: aldım malum yerine nişanı attıverdim su şişesini hah şimdi o dediğin oldu dedim:lepi: sen kimsin benim babam karışmıyor göz kalemime sen ne hakla karışıyorsun dedim o gün bu gündür asla kıyafetmiş bilemem makyajmış asla laf etmez bazen ben bunu giyeyimmi bacağım gözüküyormu falan derim ne dersin derim sen bilirsin ya fikrini söyler olmuş yada olmamış yada cok güzelsin hayatım der :lepi::lepi:

kıskanıyo ama geçecek merak etme aştırmaya çalış...........................gitmek istiyorum gitmezsem ailemle aram bozuluyo fln de.........................

ya kızlar ne yapıcam bilmiyorum.senağlama ya tanıddıkların falan düğünü oluyo bi yandan annem gel beraber gidelim dio bi yandanda erkek arkadaşım kesinlikle gidemezsin dio..ne yapıcam ben ya sıkıldım artıksenağlamasenağlama

bacım kaç yaşında insansın sevgilin olmadan ne yapıyordun hiç mi çıkmıyorsun yapma lütfen:1shok:

ya kızlar ne yapıcam bilmiyorum.senağlama ya tanıddıkların falan düğünü oluyo bi yandan annem gel beraber gidelim dio bi yandanda erkek arkadaşım kesinlikle gidemezsin dio..ne yapıcam ben ya sıkıldım artıksenağlamasenağlama

erkek arkadaşın kafayı yemiş galiba ona ne senin düğüne gitmenden üstelik ailen var yanında bu kadar karıştırma kendine sonra çok pişman olursun sınırlarını çiz bence

benimkısıde aynen oyle kafasına sacma sapan bir dusunceyi yerlestirmıs gidemezsin diyor ...sankı dugune gittigimde butun erkekler uzerime atalayacak hayret yani ...

sende arasını bul,makyaj yapmıcam,açık giyinmicem,dansa kaldıran olursa tepelerim,oturduğum yerden kalkmıcam,2 göbek atmıcam,odun gibi oturcam aşkım merak etme de:kahve:

Çok ileri gitmi erkek arkadaşın bu kadar karıştırmamalısın kendine.Sonuçta gitmezsen de annenle tartışacaksın

kusura bakmayın ama arkadasım adı ustunde sadece erkek arkadasınız
sızın kısılıgınıze dusuncenıze kararlarınıza karısamaz
annem gel dıyor ama erkek arkadasım hayır dıyor napacagımı sasırdım sozunuz bana cok sacma geldı
tabıkı gıtmek ıstıyorsanız gıdeceksınız o kım oluyorda karısıyor sımdıden bunu yapan ılerde ne kısıtlamalar getırebılır hıc dusundunuzmu?
esım bıle benım sadece fıkrını sorarım soyler sen bılırsın ne yapman gerektıgını dıyerek son sozu bana bırakır kı erkek arkadasıma asla ve asla bu tavızı vermem sızın yerınızde olsam
imza :lepi:

klasik erkek bencilliği , ben erkeğim benim dediğim olur iyen bir tip...ve mantıksız onu yapmayacaksın bunu etmeyeceksin sözleri....gittin diye sana küserse küssün...dediğinin yaparsan sen daha çokkkkkkkkk biryerlere gidemezsin

VALLA BENMKİ DE ÖYLEYDİ. ASKERE GİDİNCE ÖYLE ESKİSİ GİBİ GİTME FALAN DEMİO. DÜZELDİ AMAN NAZAR DEYMESİN kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2. O GÜVENSİZLİKTEN FALAN DEĞİL BAZI KONULARDA NASIL BİZ ONLARI KISKANIOSAK ONLARDA KISKANIOLAR FAKAT KISKANDIKLARI KONU BİRAZ SAÇMA O KADAR. SEVMENİN VERDİĞİ BİR İÇ GÜDÜ BNCE BAZI İNSANLAR SEVDİKLERİNE BÖYLE DAVRANABILIYOR.
HEE BÖYLE DAVRANMAYANLAR SEVMİYOR DİYE BİŞEY YOK YANLIŞ ANLAMAYIN SAKIN yerimsenibenyerimseniben

benim eşimde flört dönemimizde bi düğüne gidicektik ailece ve gittik tesadüf oda aynı düğüne gidiyormuş orda karşılaştık beni görünce şaşırdı ne işin var dicekti sanırım köşeden babam cıkınca salona döndü ben su almaya diye dışarı cıktım benimkide gelmiş peşimden surat beş karış noldu dedim hiç üsteleyince gözüne ne yaptın sen dedi.bende göz kalemimi kalın cekmiştim türkan şoray gözleri gibi yapmıştım ne ne varki dedim bana afedersiniz b..k var ama ağzından kaçtı asla kullanmaz böyle bi kelime :roflol:bende tabi dururmuyum :jeyyar: aldım malum yerine nişanı attıverdim su şişesini hah şimdi o dediğin oldu dedim:lepi: sen kimsin benim babam karışmıyor göz kalemime sen ne hakla karışıyorsun dedim o gün bu gündür asla kıyafetmiş bilemem makyajmış asla laf etmez bazen ben bunu giyeyimmi bacağım gözüküyormu falan derim ne dersin derim sen bilirsin ya fikrini söyler olmuş yada olmamış yada cok güzelsin hayatım der :lepi::lepi:[/QUOTE
BENDE Mİ YAPSAMsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Back
X