SU ŞİŞESİ YÜZÜNDEN YAŞANAN KÜSLÜK

Şimdi ablam aradı beni şaka gibi herkese göre en haksız benim.
Benim grupta şu tarih mi olsun bu tarih mi diye anket açmama annem kırılmış aramam gerekiyomuş. Ayrıca dedi ki annem torununu çok seviyo x’i özledm diye dolaşıyo zaten hepte görüntülü aradı öyle bi tavrı yok dedi. Hiç aramadı diyorum aradı diyo. Bi kere aradığımda babam açmıştı o da arkadan bakmıştı onu diyo sanırım. Şaka gibi ben suçlu çıktım.
Hep kırılan onlar, sizin de kırıldığınızı göremiyorlar mı?
Ayrıca aramak nedir işte yazmışsınız. Önemsediniz ki yazdınız. Tek tek arayıp tarih mı soracaktınız.
Bence bu noktadan snr önemsemeyi bırakın. Gelen gelsin yoksa da herkes kapı dışında kalsın anne de olsa bu

evet yazmayacağım zaten içimden gelmiiyor. davetiye atmak bile içimden gelmedi eşim zorla attırdı sen suçlu olursun diyerek.
Eşiniz sizi neyle suçladı , hikayede ki en masum kişi sizsiniz halbuki
Ayrıca kk üyelerin sözlerini ciddiye en son konumda yazdıkları yorumları yaşıyorum şu an
İleride bunları da yapacaklar benim yok artık dediğim şeyleri yaşıyorum şu an
Kendi değerinizin farkına varın lütfen

Ayy icim şişti sizden. O dedi, bu dedi. Bu üzüldü, bu alındı. Ne düşünürlerse düşünsünler. Ne halleri varsa görsünler. Size sevgiyle, anlayisla yaklasmayip surekli beklenti içinde olan ,sürekli haklıyım diye savunan insanlardan (anneniz bile olsa) uzak durun. Hala derdinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Bırak kusecekler mi küssünler. Sen tavrını koy. Gerçekten bir bağ varsa bu tavra saygı duyup bir adım atarlar. Ha atmıyorlar mi sizi huzursuz eden olaylardan uzaklasmış olursunuz.

Eşinin yaptığı çok çocukça çok saçma ne alaka yani. Suyuma kimse dokunmasın falan.
Siz gereksiz dahil olmuşsunuz konuşan konuşur konuşmayan konuşmaz annenizin de küsesi varmış herhalde.
Kardeşleriniz zaten belli ki ayrı kafalarda.
Kimseyi takmayın bu zamana kadar arayıp konuşmuyolarsa hala tavırlılarsa ben olsam uğraşmam. Hatta doğumgününü erkene alırım bi güzel de kutlama yaparım canı isteyen gelir istemeyenin de keyfi bilir

Tüm yorumları okumayı çok isterdim, o kadar güzel tespitler var ki.

Öncelikle eşinize yapılan çok büyük saygısızlık. Allahın aşkına bir şişe suya koca dolapta yer bulamadılar mı ya? Her şeyden önce siz o evde misafirsiniz. Misafir hassasiyetle ağırlanır, öncelik misafirdir. Aman onlar rahat etsin diye düşünülür. Siz küçücük çocuğunuzla gitmişsiniz, aileniz size anlayış göstereceğine, orta yolu bulacağına iyice kudurmuşlar. Odadan kovar gibi davranmalar, giderken getirdiğiniz tatlıyı almanızı söylemeler… bunlar ne kadar çiğ hareketler ya. O tatlı lafını bana eşimin ailesi yapsa çok uzun süre mesafeli davranırdım sanırım. Eşinize çok çok büyük ayıp. Tamam doğum gününe inmemekle çok abartmış ama belli yani eşinize karşı bi cephe var. Adam hissediyor demek ki. Eşinize saygıları, sevgileri yoksa sırf siz arada kalmayın diye ailenizin idare etmesi gerekirdi. En azından size böyle davranmamaları gerekirdi. İnsan evladına kıyamaz, yazık.

Tüm yorumları okumayı çok isterdim, o kadar güzel tespitler var ki.

Öncelikle eşinize yapılan çok büyük saygısızlık. Allahın aşkına bir şişe suya koca dolapta yer bulamadılar mı ya? Her şeyden önce siz o evde misafirsiniz. Misafir hassasiyetle ağırlanır, öncelik misafirdir. Aman onlar rahat etsin diye düşünülür. Siz küçücük çocuğunuzla gitmişsiniz, aileniz size anlayış göstereceğine, orta yolu bulacağına iyice kudurmuşlar. Odadan kovar gibi davranmalar, giderken getirdiğiniz tatlıyı almanızı söylemeler… bunlar ne kadar çiğ hareketler ya. O tatlı lafını bana eşimin ailesi yapsa çok uzun süre mesafeli davranırdım sanırım. Eşinize çok çok büyük ayıp. Tamam doğum gününe inmemekle çok abartmış ama belli yani eşinize karşı bi cephe var. Adam hissediyor demek ki. Eşinize saygıları, sevgileri yoksa sırf siz arada kalmayın diye ailenizin idare etmesi gerekirdi. En azından size böyle davranmamaları gerekirdi. İnsan evladına kıyamaz, yazık.
Sonuna kadar katılıyorum yazdiklariniza. Anneniz de kardeşleriniz de cocuk gibiler. En başta anneniz ortamı yumusatacagina yangına körükle gitmiş. Arkadaşın söylediği gibi siz misafirsiniz ve dolaptaki diğer şeyleri bir sureligine çıkarıp yine de o suyu dolapta tutması gerekirdi. İnsanları ve olayları idare etme konusunda başarısız bir nneniz var. Doğum günü için de size destek olacağı üzerinizdeki yuku alacağı yerde yine cocuk gibi naz yapıyor. Sanırım yaşayamadığı bir çocukluk var ki bu yaşta bu hareketleri yapıyor. Allah size kolaylık versin. Sanırım içlerinde kardesiniz ve babanız daha sağduyulu.

Benim grupta şu tarih mi olsun bu tarih mi diye anket açmama annem kırılmış aramam gerekiyomuş. Ayrıca dedi ki annem torununu çok seviyo x’i özledm diye dolaşıyo zaten hepte görüntülü aradı öyle bi tavrı yok dedi. Hiç aramadı diyorum aradı diyo. Bi kere aradığımda babam açmıştı o da arkadan bakmıştı onu diyo sanırım. Şaka gibi ben suçlu çıktım.
Tamam ablaniz aradi boyle seyler söyledide, siz ne dediniz?

Ya ne egolu insanlarmış, neymiş bu böyle ya. Kim haklı, kim haksız ne önemliymiş ya. Sen evladının doğum günü için iletişim kurmaya çalışıyorsun. Vay efendim anket açmışsında bilmemne de. Ya ben cidden bıktım artık bu herkesin ota boka darılmasına. Herkes prenses oldu, alınmaya hazır bekliyoruz. Ne hassas, ponçik kalpliymişiz yahu. Ya anneannesin sen anneanne. Ara söyle konuş ne zaman uygunsun haber ver. Cidden böyle ağdalı ağdalı ilişkilerden nefret geldi artık.

Sürekli diken üstünde hissettiğin aile bağları kadar yorucu bir şey yok. Artık kendini açıklamaya çalışma. “Ben bu tarihte yapacağım, uygunsanız gelirseniz mutlu olurum” bitti bu kadar. Eh be.

Tamam ablaniz aradi boyle seyler söyledide, siz ne dediniz?
Sen de böyle düşünüyorsan bir daha beni arama zaten birşeyi yapsam da yapmasam da bu ailede hep suçlu ben olacağım tamam suçluyum suçumu kabul ediyorum mutlu olabilirsiniz bana ilişmeyin dedim.

Ayy icim şişti sizden. O dedi, bu dedi. Bu üzüldü, bu alındı. Ne düşünürlerse düşünsünler. Ne halleri varsa görsünler. Size sevgiyle, anlayisla yaklasmayip surekli beklenti içinde olan ,sürekli haklıyım diye savunan insanlardan (anneniz bile olsa) uzak durun. Hala derdinizi anlatmaya çalışıyorsunuz. Bırak kusecekler mi küssünler. Sen tavrını koy. Gerçekten bir bağ varsa bu tavra saygı duyup bir adım atarlar. Ha atmıyorlar mi sizi huzursuz eden olaylardan uzaklasmış olursunuz.
İnanın başka biri böyle bir
Konu açsa ben de sizin gibi düşünür ve yazardım. Ama öyle bi şeyin içine düştüm ki haklıyım ve haklı olduğumun görülmesini istiyorum ama herkes suçlayıp beni manüpile etmeye çalışıyor. Ama bu gerçek değil diye haykırmak istiyorum o kadar b.ktan bi konu ki bu arada. İnatlaştım ben de sanırım vazgeçeyim öyşe düşünsünler ne yaparlarsa yapsınlar diyemiyorum. Zorla beni anlamalarını bekliyorum ama bu hiç bir zaman olamayacak bunu da anladım.

Konu açsa ben de sizin gibi düşünür ve yazardım. Ama öyle bi şeyin içine düştüm ki haklıyım ve haklı olduğumun görülmesini istiyorum ama herkes suçlayıp beni manüpile etmeye çalışıyor. Ama bu gerçek değil diye haykırmak istiyorum o kadar b.ktan bi konu ki bu arada. İnatlaştım ben de sanırım vazgeçeyim öyşe düşünsünler ne yaparlarsa yapsınlar diyemiyorum. Zorla beni anlamalarını bekliyorum ama bu hiç bir zaman olamayacak bunu da anladım.
Aileniz sorunlu. Ablan bile seni yalanci çıkarıyor ay siz ülkeyi falan terk edin bunlar çekilir dert değil ya

İnsanlar içten içe senin haklı olduğunu bilse bile kolay kolay bunu kabul etmeyecekler. Ne yazık ki insanların egoları çok hassas. Bir tek senin ailen için söylemiyorum bunu. Hiçkimse hatasını kabul etmek istemiyor. Kimse fazla alıngan, fazla asabi, fazla dramatik olduğunun farkında değil. Farkında olanlarda kabul etmiyor. Ülkecek yeterinde kaotik ve mutsuzluğun artık üst noktaya çıktığı bir durum içinde şans eseri yaşıyoruz.

Bir gün deprem, bir gün cinayet, öbür gün sapkınlık. Yani çok mu önemli tüm bu yaşananlar. Su’dan sebepler deriz ya tam olarak bu olmuş işte. Ben böyle saçma salak konular için benim hatrımı kıran, evladımın özel gününü kendi önemli egosu için ikinci plana atan aileye hiçbir haklılığımı ispat etmeye de çalışmam, üzülmem de. Dünya hiçbirimizin etrafında dönmüyor. Kapris kapris nedir bu ya.

Sen de böyle düşünüyorsan bir daha beni arama zaten birşeyi yapsam da yapmasam da bu ailede hep suçlu ben olacağım tamam suçluyum suçumu kabul ediyorum mutlu olabilirsiniz bana ilişmeyin dedim.
Sizin uzerinize kisisel gelisim, ozsaygi, farkindalik, kendini sevme ile ilgili kitaplar atmak istiyorum, cok naifsiniz, belliki iyi birisiniz, kirilganda bir yapınız var.

Eski esime cok benziyor bu halleriniz.

Ben tek cocuk oldugum icin bu favori evlat, sevilmeyen sayilmayan evlat olaylarını hic yasamadim ama yillarca eski esimin gozumun onunde nasil ezildigine sahit oldugum icin bu durumun insana neler hissettirdigini bilirim.

Su ustte yazdığınız savunma sozleriniz varya, aynisini 1 ay yogun bakimda yatan esim, annesine neden 1 kez olsun beni ziyaret etmedinde abim 4 gun seker duzenlemesi icin hastanede yatarken basindan ayrilmadin diye sordugunda duymustum. Adam yogun bakima zamansiz yattigi icin suclu cikmisti isin sonunda. O gun o telefondan ellerimi sokup annesinin girtlagini sikasim gelmisti duyarsizligi karşısında.

Telefonu kapadiginda omuzlarindan tutup sarsmistim esimi, annen seni sevmiyor bunu kabul edip sil artik kendisini, insan cocugunu yogun bakima yattigi icin suclar mi diye delirmistim.

Esimin cevabi neydi biliyor musunuz, parmagindan ameliyat oldu annem gelememesi normal (sigil aldirdi), abisi sadece 1 hafta sonra hastaneye yatmisti halbuki.

Sanirim annelerin cok degisik etkileri var evlatlar uzerinde diyecek birsey bulamiyorum.

Lutfen kendinizi sevin, siz cok degerlisiniz💕

Sizin uzerinize kisisel gelisim, ozsaygi, farkindalik, kendini sevme ile ilgili kitaplar atmak istiyorum, cok naifsiniz, belliki iyi birisiniz, kirilganda bir yapınız var.

Eski esime cok benziyor bu halleriniz.

Ben tek cocuk oldugum icin bu favori evlat, sevilmeyen sayilmayan evlat olaylarını hic yasamadim ama yillarca eski esimin gozumun onunde nasil ezildigine sahit oldugum icin bu durumun insana neler hissettirdigini bilirim.

Su ustte yazdığınız savunma sozleriniz varya, aynisini 1 ay yogun bakimda yatan esim, annesine neden 1 kez olsun beni ziyaret etmedinde abim 4 gun seker duzenlemesi icin hastanede yatarken basindan ayrilmadin diye sordugunda duymustum. Adam yogun bakima zamansiz yattigi icin suclu cikmisti isin sonunda. O gun o telefondan ellerimi sokup annesinin girtlagini sikasim gelmisti duyarsizligi karşısında.

Telefonu kapadiginda omuzlarindan tutup sarsmistim esimi, annen seni sevmiyor bunu kabul edip sil artik kendisini, insan cocugunu yogun bakima yattigi icin suclar mi diye delirmistim.

Esimin cevabi neydi biliyor musunuz, parmagindan ameliyat oldu annem gelememesi normal (sigil aldirdi), abisi sadece 1 hafta sonra hastaneye yatmisti halbuki.

Sanirim annelerin cok degisik etkileri var evlatlar uzerinde diyecek birsey bulamiyorum.

Lutfen kendinizi sevin, siz cok degerlisiniz💕
Eski eşinize acıdım, sizin gibi koca yürekli bir kadını kaybetmiş…

Eski eşinize acıdım, sizin gibi koca yürekli bir kadını kaybetmiş…
Tesekkur ediyorum, biz simdi iki iyi arkadasiz, es olarak kaybetti ama dostlugumuz baki, iyi bir adam sadece yanlis ellerde hamuru yogurulmus tabir-i caizse. O yuzden boyle kendini uzen insanlar gorunce tetikleniyorum bende 🥹

Tesekkur ediyorum, biz simdi iki iyi arkadasiz, es olarak kaybetti ama dostlugumuz baki, iyi bir adam sadece yanlis ellerde hamuru yogurulmus tabir-i caizse. O yuzden boyle kendini uzen insanlar gorunce tetikleniyorum bende 🥹
Ah be. Daha da üzüldüm cevabınıza… iyi bir insan yaşadığı, kanıksandığı hayat yüzünden kendi yuvasından olmuş. Erkekleri topluca bi omuzlarından tutup çırpıştırıp kendine getiren ilahi bir güç olsa keşke…

Ah be. Daha da üzüldüm cevabınıza… iyi bir insan yaşadığı, kanıksandığı hayat yüzünden kendi yuvasından olmuş. Erkekleri topluca bi omuzlarından tutup çırpıştırıp kendine getiren ilahi bir güç olsa keşke…
Keske 🙏 ama ben en azindan kayin aile stresinden kurtuldum, genclestim resmen bu kadar mi farkeder 🤣

işte siz toksik biri olduğunu söylediniz ama gelme dediğinz halde hala görüşebiliyorsunuz. Ben öyle birşey söylesem ne kıyametler kopar ne hakaretler eder bana. bi daha da konuşmaz ama mutlu olmamı da istemez sağdan soldan hep laf yollar işte şu hastalığım oldu bu oldu diye.
Laf yollayanlari daha konusmaya baslamadan susturacaksin. Gercekten tuhafsin resmen huzurunu bozsunlar diye cabaliyorsun

Back
X