• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadama sylemelimiyim?

cmn başta ciddi birşey yoksa söyleme yazacaktım ama gerisini okuyunca fikrimi değiştirdim erkek arkadaşın başka şekilde öğrenirse daha kötü olur bence uygun bir dilee söylemelisin cnm allah yardımcın olsun

silmiş hesabıda ama ara ara cıkcak benim basıma sanırım ... ben tek derdim ara bozcak seyler yapmasın

canim bence ileride olabilecek her sey , her durum icin paylasmalisin bunu erkek arkadasinla. yarin bi gun allah korusun erkek arkadasina gider olur olmadik seyler der. bu kez de erkek arkadasin bunu daha once neden onunla paylasmadigin konusunda hakli konuma cikar.

O kişiye fazla karşılık yazma..Face yi kapatsan Erkek arkadaşın şüphelenir mi..Artık face de nick de kullanılıyor bildiğim kadarıyla..
Daha fazla rahatsız hissedersen arkadaşına anlat bance..önemsemeyip sakladıkça bunların dozuda artabilir..

konudan haberdar bugun anlattım ismini sordu cocugun soyadını hatırlamadıgım icin ismini soyledim ama en son attıgı mesajdan haberi yok askerde oldugu icin ancak arayınca konusabiliyorum arasın soylicem en azından haberi olsun ya sonra niye soylemedin demesinden iyidir

Back
X