geçen gün iş çıkışı birinle görüştüm . bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık . neyse ilk defa yemeğe çıktık . sonra bayağı konuştuk falan . çocuk bana tuhaf tuhafsorular sordu . baban ne iş yapıyor tamam urası normal . ama yazlığınız var mı ?sonra babanın arabası markası ne ?üstündeki derimod mu ?deri ceket vardı üstümde . yani lafın arasına soruor ama yinede ne bileyim çirkin değil mi bu tip sorular ?sanki bana maddi durumumuzu ölçüyormuş gibi geldi . ben bakımlı ve güzel giyinmesini severim hatta maaşımın bütününü kendim için harcıyorum ailemin bana ihtiyacı yok ama yani orta halli insanlar . dışardan zengin bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilirim ama normal bir hayatım var . yani sizcede acaba bu adam benim maddi durumumu öğrenmek için mi bunları sordu bana öyle geldi
ilk görüşmede sordukları bıraz tuhaf olmus. babanızın arabasının markSINdan ona ne kı suan ıcın. hadı montunuz cok yakısmıstır o yuzden markasını sormustur falan dıcem ama ust uste bu kadar maddıyet ıceren sorular garıp geldı
tespitin doğru,adam maddi durumunuzu ölçmüş,artık devir böyle canım, başlamadan bu işe son vermeni salık veririm böyle tiplerle değil sevgili arkadaş bile olunmaz
aynen daha ilk görüşmemiz . yani ikinci üçüncüde olsa farketmez gerçi . ama hep maddiyata dayalı sorular sorması garip . yok görüşmem zaten gerek yok . elektirik alamadım zaten de oda var da . ne bileyim bir erkeğin böle konuşması çok garip . ben memur çocuğuyum oda öle . yani kendide zengin bir aileden gelmiyor . anlamadım neyin hesabını yaptı aklınca .
insanlar cüretkar olmuş,ben eşimle yıllarca flört ettim o benden 5 sene önce başladı iş hayatına,ilişki evliliğe gidiyo belli ama bi kere sormamışımdır ne kadar alıyosun nereye harcıyosun diye, ne zamanki evlendik bütçeler ortak oldu o zaman şunu alalım şunu yapalım şu kadarını ayıralım diyoruz
bak bu adamın tavrından aile terbiyesini bile ölçebilirsin ailesi hakkındada çıkarım yapabilirsin
ben arkadaşıma bıle böyle sorular sormam çok çirkin
adamın senı tanıması lazım maddı durumunuzu değil
ayrıca ona neymiş babanın arabasından onamı vercekmiş baban
modelini bile sordu yani düşün marksını bilmem nesini . resmen babamın maddi durumumu öğrenmek için
görüşmeyi düşünmuyorsundur umarım
hayatımda görgüsüz gördümde bunun gibisini görmedim
sende ona SENİN MARKAN NE deseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?