Erkek arkadaş adayı ve söyledikleri kafamı karıştıırdı .bakarmısınız ?

sen kafana göre uyduyorsan bilemem . ben gördüğümü söyledim dediğin için dedim . alınganlık değil . zaten burdaki çoğu kişi bana hak verdi . hepimiz yanılmıyoruz haralde .

sen kafana göre uyduyorsan bilemem . ben gördüğümü söyledim dediğin için dedim . alınganlık değil . zaten burdaki çoğu kişi bana hak verdi . hepimiz yanılmıyoruz haralde .

Sen iyi misin uydurmak filan. Haddini asiyorsun, kendine gel! Ben erkegi mi savundum. Paraci kadinlarda var dedim, erkeklerde. Bastan iyi bile olmus gercek yuzunu gostermis dedim. Bunun neresini anlamadin.

Sen iyi misin uydurmak filan. Haddini asiyorsun, kendine gel! Ben erkegi mi savundum. Paraci kadinlarda var dedim, erkeklerde. Bastan iyi bile olmus gercek yuzunu gostermis dedim. Bunun neresini anlamadin.

üff boş yere germe ortalığı lütfen konuma yorum yapmazsan sevinirim

En azindan acik sozluymuste, ilk seferde kendini belli etmis. Birde kendini saklayanlar var. Bunlari mi tercih ederdiniz? Dunyanizda yeri var ya da yok beni ilgilendirmez zaten, ben olani soyledim.

bence açık sözlü değilde yenı yenı açıyor gözünü tecrübesiz

ne insanlar var şu dünyada. Adama görüşmenin sonunda bmv yoksa gelme deseydin. adam bundan anlar Sadece. Gıcık olurum böyle erkeklere. Paraları kadar erkek bunlar. Paraları elinden gidince erkeklik falan kalmaz. Geçende bir yere arkadaşımla kahve içmeye gitmiştim. Yan masadaki adam bağıra bağıra konuşuyordu. Yok 150 milyar kaybettim bu benim için önemsiz para diye bağırarak konuşuyor. Adamın Tek derdi para. Içimden epey bi saydım. :) boş ver böyleleriyle muhattap olma.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…