Erkek arkadaş adayı ve söyledikleri kafamı karıştıırdı .bakarmısınız ?

Kadinlar paraci olunca suc olmuyor da, erkekler paraci olunca mi suc oluyor. Size uymuyorsa gorusmeyin ama ben bir suc goremedim cunku dunyamizda para amac olmus, bunun cinsiyeti yok.

Son düzenleme:
Kadinlar paraci olunca suc olmuyor da, erkekler paraci olunca mi suc oluyor. Size uymuyorsa gorusmeyin ama ben bir suc goremedim cunku dunyamizda para amac olmus, bunun cinsiyeti yok.

kadınlarında paracı olması hoş değil ayrıca ben çalışan ayakları üzerinde duran belli bir yere gelmiş bir insanım . yani paralı koca arayanlardan değilim . uymuyor tabi görgüsüz gibi bunların sorulması . ben sordum mu ona . parayı amaç edinmiş insanların benim dünyamda yeri yok

Çok patavatsız ve yersiz davranmış,onun ne haddine benim ailem yada şunun bunun markası,daha ilk buluşmada..
ya gerçekten kendisi marka takıntılı ki hiç hazzetmem ben böyle insanlardan ya da kendisinde para daha kısıtlı ama özeniyo böyle hayata,çok paraya..
her iki durumda da bir kere daha çık görüş,bakim yine böyle şeyler soracak mı diye,aslında fazla yüz verme derim böyle tiplere....

doğru tespit ve size çok doğru gelmiş.
erkek değil erkekçik bunlar. sizi tanımaya çalışsın önce, zevklerinizi, nefret ettiklerinizi, hayata bakış tarzınızı, umutlarınızı filan. ceket markaysa ona ne, babanız trilyoner olsa o na ne...
zaten adam olsa bunları değil sormak düşünmezdi bile.
uzun zaman önce ben işsizken hıyarın biri bana "açlığa dayabilir misin" diye sormuştu
şaşırdım "niye ki?" dedim cevap şu "e çalışmıyorsun, maaşın yok ben seni ne zamana kadar besleyeceğim"
şimdiki erkekler bizim babalarımız gibi değiller ne yazık ki. muhakkak var içlerinde iyileri ama çok azlar.

karışmaya hakkım yok ama uzatmayın derim ben.

En azindan acik sozluymuste, ilk seferde kendini belli etmis. Birde kendini saklayanlar var. Bunlari mi tercih ederdiniz? Dunyanizda yeri var ya da yok beni ilgilendirmez zaten, ben olani soyledim.

ay yok görüşmeyeceğim birdaha . marka takıntılı biri değil canım ya üstünden başından belli .orta halli biri . bende çok zengin istemiyorum zaten . ama buda böle yaptı bana . yani ona neki benim babamın arabasından yazlığından

En azindan acik sozluymuste, ilk seferde kendini belli etmis. Birde kendini saklayanlar var. Bunlari mi tercih ederdiniz? Dunyanizda yeri var ya da yok beni ilgilendirmez zaten, ben olani soyledim.

herkesin amacı para falan değil . valla benim değil benim gibi insanlarda var . ayrıca maddi durumunu öğrenmek için ceket araba markası sormak çok salakça . olanı değilde siz sizin çevrenizde yaşananları söylediniz .

ay böle olucaksa hiç olmasın banane . bir erkek kadına sahip çıkmayacaksa kendine neden erkek der onuda anlamam . maddi durumu yetersiz olabilir ayıp değil ama cekat markası araba markası sorması iğrenç . görüşmem zaten uzak olsun bana .

Cevremde boyleleri yok, olsa da cevaplarini veririm zaten. BMW'm varsa Sahin derim. Kadikoy de oturuyorsam Kasimpasa derim. Bu sekilde gercek dusuncelerini anlayabilirim. Hoslanmiyorsam da hic cevap vermem, direk kapiyi gosteririm.

Son düzenleme:
Cevremde boyleleri yok, olsa da cevaplarini veririm zaten. BMW'm varsa Sahin derim. Kadikoy de oturuyorsam Kasimpasa derim. Bu sekilde gercek dusuncelerini anlayabilirim. Hoslanmiyorsam da hic cevap vermem, direk kapiyi gosteririm.

sen demedin mi erkekler artık böyle diye . demek öylelerini gördün hep .ben demedim sen dedin devir böle diye . ben anlamam benim ilk defa başıma geldi

sen demedin mi erkekler artık böyle diye . demek öylelerini gördün hep .ben demedim sen dedin devir böle diye . ben anlamam benim ilk defa başıma geldi

Yaniliyorsun benim basima gelmedi. Oyle erkekler var, ama kadinlarda daha cok var. Bunu ozellikle belirttim. Kadinlarin paraci oldugunu anlamam icin kadinlarla mi cikmam gerekiyor. Her zaman basina gelmesi gerekmiyor.

Yaniliyorsun benim basima gelmedi. Oyle erkekler var, ama kadinlarda daha cok var. Bunu ozellikle belirttim. Kadinlarin paraci oldugunu anlamam icin kadinlarla mi cikmam gerekiyor. Her zaman basina gelmesi gerekmiyor.

sen devir böle diyerek kendi gördüklerinden yola çıkıyorsun . madem kimse yok öle çevrende nerden biliyorsun insanların öyle olduklarını . o zaman ölesine konuşmak için konuştun .

İlk görüşmede bunları sorduysa sonrasında ne sorar Allah bilir:))Seni değilde maddi durumunu daha çok merak etmiş.

Bu soruları sorması zaten seni ondan soğutmadı mı?

Hadi küçük bi yanlışı olsa bunu danışmanı anlarım ama bu yaptığı resmen patavatsızlık.

En baştayken kendini belli etmesi çok iyi olmuş..

soğuttu tabi ama büyütüyormuyum diye konuaçtım ama çoğunluk benim gibi düşünüyor ben yanılmamışım

sen devir böle diyerek kendi gördüklerinden yola çıkıyorsun . madem kimse yok öle çevrende nerden biliyorsun insanların öyle olduklarını . o zaman ölesine konuşmak için konuştun .

Cevremdekilerin cogu yabanci, Turk degil ama konuyu ben acmadim, acsaydim cevremdekileri anlatirdim. Hayat Turk filmlerindeki gibi degil. Gozlemleme yetenegin iyiyse basina gelmeden de bazi seyleri cikarabilirsin. Gorecegin daha cok sey var. Gereksiz alinganlik yapiyorsun.

Son düzenleme:
Ne kadar çirkin.
Başlamadan yol verin, gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…