iyi yeremi mi dükkan açıyorum diye kontrol çekmiş
Kadinlar paraci olunca suc olmuyor da, erkekler paraci olunca mi suc oluyor. Size uymuyorsa gorusmeyin ama ben bir suc goremedim cunku dunyamizda para amac olmus, bunun cinsiyeti yok.
artık devir değişti hesabıda erkekler değil bayanlar ödüyor....
geçen gün iş çıkışı birinle görüştüm . bir arkadaş vasıtasıyla tanıştık . neyse ilk defa yemeğe çıktık . sonra bayağı konuştuk falan . çocuk bana tuhaf tuhafsorular sordu . baban ne iş yapıyor tamam urası normal . ama yazlığınız var mı ?sonra babanın arabası markası ne ?üstündeki derimod mu ?deri ceket vardı üstümde . yani lafın arasına soruor ama yinede ne bileyim çirkin değil mi bu tip sorular ?sanki bana maddi durumumuzu ölçüyormuş gibi geldi . ben bakımlı ve güzel giyinmesini severim hatta maaşımın bütününü kendim için harcıyorum ailemin bana ihtiyacı yok ama yani orta halli insanlar . dışardan zengin bir hayat yaşıyormuş gibi gözükebilirim ama normal bir hayatım var . yani sizcede acaba bu adam benim maddi durumumu öğrenmek için mi bunları sordu bana öyle geldi
kadınlarında paracı olması hoş değil ayrıca ben çalışan ayakları üzerinde duran belli bir yere gelmiş bir insanım . yani paralı koca arayanlardan değilim . uymuyor tabi görgüsüz gibi bunların sorulması . ben sordum mu ona . parayı amaç edinmiş insanların benim dünyamda yeri yok
Çok patavatsız ve yersiz davranmış,onun ne haddine benim ailem yada şunun bunun markası,daha ilk buluşmada..
ya gerçekten kendisi marka takıntılı ki hiç hazzetmem ben böyle insanlardan ya da kendisinde para daha kısıtlı ama özeniyo böyle hayata,çok paraya..
her iki durumda da bir kere daha çık görüş,bakim yine böyle şeyler soracak mı diye,aslında fazla yüz verme derim böyle tiplere....
En azindan acik sozluymuste, ilk seferde kendini belli etmis. Birde kendini saklayanlar var. Bunlari mi tercih ederdiniz?Dunyanizda yeri var ya da yok beni ilgilendirmez zaten, ben olani soyledim.
doğru tespit ve size çok doğru gelmiş.
erkek değil erkekçik bunlar. sizi tanımaya çalışsın önce, zevklerinizi, nefret ettiklerinizi, hayata bakış tarzınızı, umutlarınızı filan. ceket markaysa ona ne, babanız trilyoner olsa o na ne...
zaten adam olsa bunları değil sormak düşünmezdi bile.
uzun zaman önce ben işsizken hıyarın biri bana "açlığa dayabilir misin" diye sormuştu
şaşırdım "niye ki?" dedim cevap şu "e çalışmıyorsun, maaşın yok ben seni ne zamana kadar besleyeceğim"
şimdiki erkekler bizim babalarımız gibi değiller ne yazık ki. muhakkak var içlerinde iyileri ama çok azlar.
karışmaya hakkım yok ama uzatmayın derim ben.
herkesin amacı para falan değil . valla benim değil benim gibi insanlarda var . ayrıca maddi durumunu öğrenmek için ceket araba markası sormak çok salakça . olanı değilde siz sizin çevrenizde yaşananları söylediniz .
Cevremde boyleleri yok, olsa da cevaplarini veririm zaten. BMW'm varsa Sahin derim. Kadikoy de oturuyorsam Kasimpasa derim. Bu sekilde gercek dusuncelerini anlayabilirim. Hoslanmiyorsam da hic cevap vermem, direk kapiyi gosteririm.
sen demedin mi erkekler artık böyle diye . demek öylelerini gördün hep .ben demedim sen dedin devir böle diye . ben anlamam benim ilk defa başıma geldi
Yaniliyorsun benim basima gelmedi. Oyle erkekler var, ama kadinlarda daha cok var. Bunu ozellikle belirttim. Kadinlarin paraci oldugunu anlamam icin kadinlarla mi cikmam gerekiyor. Her zaman basina gelmesi gerekmiyor.
Bu soruları sorması zaten seni ondan soğutmadı mı?
Hadi küçük bi yanlışı olsa bunu danışmanı anlarım ama bu yaptığı resmen patavatsızlık.
En baştayken kendini belli etmesi çok iyi olmuş..
sen devir böle diyerek kendi gördüklerinden yola çıkıyorsun . madem kimse yok öle çevrende nerden biliyorsun insanların öyle olduklarını . o zaman ölesine konuşmak için konuştun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?