Erkek arkadaş adayının cinsellikle ilgili konu açması.

benimde başıma böyle şeyler çok geldi.
çekici bir bayanım. hemen erkekler böyle konular açıyorlardı çok rahatsız oluyordum.
hatta buluşmaya giderken en kapalı ne varsa onu giyiyordum.
kendimden huylanmıştım.
ama bizle ilgisi yok bunun.
bu erkeklerin beyniyle ilgili.
şimdi nişanlıyım ama nişanlımla hiç bu konuları konuşmadık baştan.
direk evlilik v.s knuştuk.
cinsellik değil.

bende öyle düşünüyorum ilk başta duygular sevme konuşulur eğer hissedilirse cinsellikte konuşulur ama başta böyle konuşması çok rahatsız etti çok ucuz hissettim kendimi . Yoluma devam etmek en iyisi en azından niyetini başta belli etti.

ayy var ya bir de erkekler onları cinsel konularda konuşmaktan kaçındığınız için bozduğunuzda medeni erkek havaları takınırlar,yok kaç yaşında insanız yaptığın muameleye bak gibi cümleler kurarlar..ne var yani insan sevdiğiyle böyle şeyler paylaşamaz mı bu gayet doğal gibi cümleler kullanırlar..aman amann klasik erkek reflexi...

bunun olgunlukla medenilikle alakası yok...daha başta bu şekilde olması çok hayvani bence kusura bakmayın...

insan önce bir tanır,aylarını yıllarını geçirir,kişiler birbirini tanır güvenir sonra ilerde pişman olmayacağınız şekilde ne paylaşıyorsanız paylaşırsınız...

ama daha bismillah demeden bu ne bee...lütfen güvenmeyin,güven o kadar kolay kazanılan birşey değil...

bende hemen güvenen biri değilim ama çok usturuplu aklı başında konuşuyodu farklı olduğunu düşünmüşüm yanılmışım :( Bende senin gibi düşünüyorum erkekler çok çok ilginç nasıl tarz bir insan olduğumu biliyoduda

Beni tanımaya çalışıyormuş.(diyosun)
seni cinselliklemi tanıycakmış. ayrıca bu insan kendini baştan belli etmiş fazla söze gerek yok!
ne güzel işte şanslısın bence sevilmelisin :)

bende hemen güvenen biri değilim ama çok usturuplu aklı başında konuşuyodu farklı olduğunu düşünmüşüm yanılmışım :( Bende senin gibi düşünüyorum erkekler çok çok ilginç nasıl tarz bir insan olduğumu biliyoduda

bak sen olgun biri gibisin,öyle bir izlenim verdin bana...bu şekilde davranması sana kendini ucuz hissettirdiğine göre zaaflarına yenik düşenlerden değilsin belliki ve en doğru şeyi yapacağına eminim....

ne demiş serdar ortacımız: "sana bi önerim olacak hayatından,mikropları attt"

merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum :(

içinden ne yapmak geçiyor mesela??.erkeklerden soğumamın nedenlerinden biride buydu zaten.hemen cinsellik konusuna dadanırlar :@

Beni tanımaya çalışıyormuş.(diyosun)
seni cinselliklemi tanıycakmış. ayrıca bu insan kendini baştan belli etmiş fazla söze gerek yok!
ne güzel işte şanslısın bence sevilmelisin :)

her konuda konuştuk sonra sıra buna geldi bu konudada tanımak istiyormuş ama çekindiğimi istemediğimide biliyodu onu küçük düşürmekle suçladı çok tepki verdiğimi söyledi. Şİmdi değil ama sonra sevinicem galiba :) hayal kırıklığı oldu

bak sen olgun biri gibisin,öyle bir izlenim verdin bana...bu şekilde davranması sana kendini ucuz hissettirdiğine göre zaaflarına yenik düşenlerden değilsin belliki ve en doğru şeyi yapacağına eminim....

ne demiş serdar ortacımız: "sana bi önerim olacak hayatından,mikropları attt"

ben duygusal biriyim böyle zamansız şeyler anca beni incitir hayatımdan çıkarmak en doğrusu :/

içinden ne yapmak geçiyor mesela??.erkeklerden soğumamın nedenlerinden biride buydu zaten.hemen cinsellik konusuna dadanırlar :@

bende soğudum desem yalan olmaz hep bi hüsran doğru düzgün davransakta davranmasakta olmuyo :( içimden geçeni yaprsam kaptırırım gider en mantıklısı uzak durmak adam olursa kendini affetirir olmazsa zaten adam değilmiş.

bende soğudum desem yalan olmaz hep bi hüsran doğru düzgün davransakta davranmasakta olmuyo :( içimden geçeni yaprsam kaptırırım gider en mantıklısı uzak durmak adam olursa kendini affetirir olmazsa zaten adam değilmiş.

o zaman salla gitsin.mantığa bak ya.bu erkeklerde mantık varmı acaba :S

ilk günden cinsellik konuşan adamdan hayır gelmez.. salla gitsin çıkar hayatından bağlanmadan

Tatlım 2 yıl nişanlı kaldım 4 yıldır evliyim ve eşim hala cinsellik konusunda beni kırmaktan ödü patlar, ben kendimi iyi hissetmediğimiz söylesem aylarca bile sabırla bekleyebilir ki 3 aylık hamileyim 3 aydır mutlulukla bekliyor sabırla hemde hiç cinsellikten soğumadan böyle aklını beyninde değilde uçkurunda taşıyan erkek her haltı yer aldatırda, anlayışsız olurda bikere gelecek bekleme hiç hemen kurtul hemen

Tatlım 2 yıl nişanlı kaldım 4 yıldır evliyim ve eşim hala cinsellik konusunda beni kırmaktan ödü patlar, ben kendimi iyi hissetmediğimiz söylesem aylarca bile sabırla bekleyebilir ki 3 aylık hamileyim 3 aydır mutlulukla bekliyor sabırla hemde hiç cinsellikten soğumadan böyle aklını beyninde değilde uçkurunda taşıyan erkek her haltı yer aldatırda, anlayışsız olurda bikere gelecek bekleme hiç hemen kurtul hemen

ne kadar şanslısınız :) bugünde beni kıracak hiçbişey yapmayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi bu işler çok zormuş onu anladım

ne kadar şanslısınız :) bugünde beni kıracak hiçbişey yapmayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi bu işler çok zormuş onu anladım

Baştan içindekini göstermiş aslında ama 3. buluşmada eve gitmek istemez inşallah. Umarım biz yanılıyoruzdur canım sen hoşlanıyorsan ve kandırlmayacağına inanıyorsan görüş ve tanı birde aranızda yaş farkı nedir.

Back
X