Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde başıma böyle şeyler çok geldi.
çekici bir bayanım. hemen erkekler böyle konular açıyorlardı çok rahatsız oluyordum.
hatta buluşmaya giderken en kapalı ne varsa onu giyiyordum.
kendimden huylanmıştım.
ama bizle ilgisi yok bunun.
bu erkeklerin beyniyle ilgili.
şimdi nişanlıyım ama nişanlımla hiç bu konuları konuşmadık baştan.
direk evlilik v.s knuştuk.
cinsellik değil.
ayy var ya bir de erkekler onları cinsel konularda konuşmaktan kaçındığınız için bozduğunuzda medeni erkek havaları takınırlar,yok kaç yaşında insanız yaptığın muameleye bak gibi cümleler kurarlar..ne var yani insan sevdiğiyle böyle şeyler paylaşamaz mı bu gayet doğal gibi cümleler kullanırlar..aman amann klasik erkek reflexi...
bunun olgunlukla medenilikle alakası yok...daha başta bu şekilde olması çok hayvani bence kusura bakmayın...
insan önce bir tanır,aylarını yıllarını geçirir,kişiler birbirini tanır güvenir sonra ilerde pişman olmayacağınız şekilde ne paylaşıyorsanız paylaşırsınız...
ama daha bismillah demeden bu ne bee...lütfen güvenmeyin,güven o kadar kolay kazanılan birşey değil...
canım ilk yazını okudum, detayları bilmiyorum ama aday birinin butür mevzuya girmesi yanlış bence.
bende hemen güvenen biri değilim ama çok usturuplu aklı başında konuşuyodu farklı olduğunu düşünmüşüm yanılmışımBende senin gibi düşünüyorum erkekler çok çok ilginç nasıl tarz bir insan olduğumu biliyoduda
merhabalar . benim size bi sorum olacak erkek arkadaş olmaya aday biri var ben onun iyi ve düzgün biri olduğunu düşünüyodum ama geçen günlerde bana cinsellik konusunu açtı hoşlanmadığımı söyleyince beni tepki göstermekle ve onu bozmakla suçladı çok doğal oldğunu bunun ilşkiyi güçlendiren bişey olduğunu düşünüyo beni tanımak istediğini söylüyo fakat ben istemiyorum acaba benimle sadece bu yüzden mi birlikte olmak istiyo yoksa böyle konuları açması normal mi? ben karar veremiyorum napmalıyım bilmiyorum![]()
Beni tanımaya çalışıyormuş.(diyosun)
seni cinselliklemi tanıycakmış. ayrıca bu insan kendini baştan belli etmiş fazla söze gerek yok!
ne güzel işte şanslısın bence sevilmelisin :)
sonra geri adım atar gibi oldu ama geçmiş ola :/
bak sen olgun biri gibisin,öyle bir izlenim verdin bana...bu şekilde davranması sana kendini ucuz hissettirdiğine göre zaaflarına yenik düşenlerden değilsin belliki ve en doğru şeyi yapacağına eminim....
ne demiş serdar ortacımız: "sana bi önerim olacak hayatından,mikropları attt"
içinden ne yapmak geçiyor mesela??.erkeklerden soğumamın nedenlerinden biride buydu zaten.hemen cinsellik konusuna dadanırlar![]()
bence amacını belli etmiş, uzak dur.. ben böyle bir adam yüzünden çok üzüldüm. aşık olursan kopman kötü olur
bende soğudum desem yalan olmaz hep bi hüsran doğru düzgün davransakta davranmasakta olmuyoiçimden geçeni yaprsam kaptırırım gider en mantıklısı uzak durmak adam olursa kendini affetirir olmazsa zaten adam değilmiş.
o zaman salla gitsin.mantığa bak ya.bu erkeklerde mantık varmı acaba :S
Tatlım 2 yıl nişanlı kaldım 4 yıldır evliyim ve eşim hala cinsellik konusunda beni kırmaktan ödü patlar, ben kendimi iyi hissetmediğimiz söylesem aylarca bile sabırla bekleyebilir ki 3 aylık hamileyim 3 aydır mutlulukla bekliyor sabırla hemde hiç cinsellikten soğumadan böyle aklını beyninde değilde uçkurunda taşıyan erkek her haltı yer aldatırda, anlayışsız olurda bikere gelecek bekleme hiç hemen kurtul hemen
ne kadar şanslısınız :) bugünde beni kıracak hiçbişey yapmayacağını beni kaybetmek istemediğini söyledi bu işler çok zormuş onu anladım