- 27 Şubat 2022
- 3
- -3
- 1
- 28
- Konu Sahibi meraklilady
-
Silmeye mi kalktı acaba?Konuyu açar açmaz banlanmış mı ne olmuş.
Cümlede tam üç tane için var. İçim bir tuhaf oldu.Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum
Düzenleme de yapılmamış. Başka mesajları da yok.Silmeye mi kalktı acaba?
Aaahahah bi beni mi rahatsız etti diyordum ki yalnız değilmişimCümlede tam üç tane için var. İçim bir tuhaf oldu.
Sosyalleşmen lazım sosyalleşemiyorsan ve istemiyorsanda ki olabilir o zamanda sosyalleşenlerden uzaklaşıp negatif enerjini onlardan uzak tutman lazım :) Negatif diyorum zira bunları yapmasını istemediğiniz adam sıkıntıdan patlar yanınızdaMerhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.
Velisi misiniz siz kocaman adamın her arkadaşıyla tanışmaya çalışıyorsunuz? Bilemiyorum ben olsam böyle bir ilişkiye gelemezdim. Bence ya kendinizi törpüleyin ya da beklentilerinize uygun biriyle sevgili olun. Çok boğucusunuz benceMerhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.
Onlardan biriyle birlikte olmak isteseydi sen daha hiç olmadan olurdu zaten.kalabalık arkadaş gruplarında kimsenin de kimseyle öyle aşırı samimi olabileceğini sanmıyorum.genelde işte genciz bir grup kuralım azcık kalabalık olsun.ortam olsun kafası. Aradaki ilişkiler genelde çok yüzeysel kalıyor. Bence takma.sanki senden önce o kişiler yok muydu hayatında ?Merhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.
Allahtan akıl fikir dilenmen lazımMerhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?