• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaş

meraklilady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2022
3
-3
1
28
Merhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.

Düşünceniz doğru değil bence…İnsan sosyal bi canlı sonuçta,gerek işte gerek sosyal hayatta etrafında illa ki karşı cinste olacak..Sizin de aynı şekilde…Aksi hastalıklı bi tutum olur

6 senedir birliktesiniz zaten bu adamla..
Ve onu kabaca tanımışsınızdır artık. Güveniyorsanız sosyal aktivitelerine karışmanız doğru değil bence, zira adam senelerdir ben böyleydim şimdi mi sorun oldu diyebilir.
Güvenmiyorsanız da bunca zaman ne işiniz olur, güveniyorsunuzdur.
Çok istiyorsanız sizde o aktivitelere birlikte katılın. Saçma sapan bir ortam yoksa da karışmayın derim ben..

Merhaba benim 6 senedir bir ilişkim var. Erkek arkadaşım üniversitede sürekli kız erkek karışık faaliyetlerde bulunuyor. Bir grup arkadaşlarıyla tanıştım. Diğer kızlarla tanışmadım. Benim erkek arkadaşlarım olmadığı için sevgilim olduğu için çok yakın olmadığım için onunda yakın olmasını istemiyorum. Ben de sürekli gidemiyorum. Onunda gitmesini istemiyorum ama onun için bir sorun yok. Napmam lazım.
Sosyalleşmen lazım sosyalleşemiyorsan ve istemiyorsanda ki olabilir o zamanda sosyalleşenlerden uzaklaşıp negatif enerjini onlardan uzak tutman lazım :) Negatif diyorum zira bunları yapmasını istemediğiniz adam sıkıntıdan patlar yanınızda

Velisi misiniz siz kocaman adamın her arkadaşıyla tanışmaya çalışıyorsunuz? Bilemiyorum ben olsam böyle bir ilişkiye gelemezdim. Bence ya kendinizi törpüleyin ya da beklentilerinize uygun biriyle sevgili olun. Çok boğucusunuz bence

On
Onlardan biriyle birlikte olmak isteseydi sen daha hiç olmadan olurdu zaten.kalabalık arkadaş gruplarında kimsenin de kimseyle öyle aşırı samimi olabileceğini sanmıyorum.genelde işte genciz bir grup kuralım azcık kalabalık olsun.ortam olsun kafası. Aradaki ilişkiler genelde çok yüzeysel kalıyor. Bence takma.sanki senden önce o kişiler yok muydu hayatında ?

6 sene gözünüze batmadıda bugün mü battı ? Bu saatden sonra böyle bir yaklaşımda bulunursanız erkek arkadaşınızda haklı bir şekilde terslicektir

Allahtan akıl fikir dilenmen lazım

İnsanlara bu kadar cinsiyetçi bakmanız iyi değil. Sonuçta arkadaşlığına inanıyorsanız arkadaş çevreside iyise bu kadar problem yapmayın

Adam normal bir yaşantıya sahip sosyal birisi. Bence buradaki problem sende. Arkadaş çevresi edin ilişkin dışındada bir hayatın olsun. Sevgilinin arkadaşlarıyla aktiveteler yap. Yani birazcık sende sosyalleşsen bu durumun anormal olmadığnı anlarsın

Back
X