- 30 Aralık 2009
- 23.383
- 92.753
- 1.123
- Konu Sahibi MeseZeytini
Bana göre erkek arkadasının koynuna yedi kat giyinip gir..
Lahana gibi ol..Kat kat..
Lahana gibi ol..Kat kat..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, ben size bir şey sormak istiyorum.
Benm bi erkek arkadaşım var, birbirimizi gayet de seviyoruz . Üniverstede okuyorz 3. snfta , ama seneye ben başka bi ünii.de okuayacğaım sonra da mezun oluyoruz onun askerlik sonra benm iş vs derken uzun bi süre fazla görüşemeyeceğz farklı şehirlerde olacağımız için. Senee içinde bi kaç kez sevgilimn kaldığı öğrenci evine gittim, kaldım da . Film izledik, yemek yaptık yedık uyuduk falan. Ama benm sormaak istediğim nokta su: Sevgilmn benmle cinsel ilişkiye grmek gibi bir amacı olmadığını biliyorum. Öyle bi şey yok. Ama bana sarıllıp uyumak ya da öpmek ona yetmıyor. Vucuduma dokunmak, göğüslerime dokunmak istiyor. Bikaç kez böyle bi yaklaşımda bulundu ben istemediğimi söyledim arkamı dönüp uyudum o da her sefernde anlayışla karşıladı. ama yaklaşık on gun sonra gidecek ve uzuun bi süre göörüşemeceğiz. Kalan zamanımızı sürekli birlikte geçirmek istiyoruz. Şimdi evine gittiğimde sizce nasıl davranmalıyım ona izin vermelimiyim ? daha önce hiçbi erkek arkadaşımla öpüşmemiştim bile o yuzdeen nasıl davranacağımı bilemiyorum. Onun istediği benim tabularımı yıkmak sınır çizgimi birazcık aşağı indirmek. Tişörtümü çıkarıp, sütyenle ona sarılıp yatmamı istiyor, bazen de göğüslerime dokunmak . Sizde ne demeli, ne yapmalıyım gerçkten bi fikrim yok. Siz ne yapardınz böyle bi durumda ya da anlattıklarıma göre, sizce ben ne yapmalıyım??
anladıgım kadarıyla onu mutlu etmek ıcın bazı seylerı yapmak ıstıyorsun ama yaptıktan sonra sen pısman olursan ne olacak.hem bunları yasamak zorunda degılsınız kı.sızın tabularınızı yıkmak ta ne demek ılerde farz edınkı sızle olmadı bır baskasıyla evlenmeye kalksa bu yurdum erkegı o evlenecegı kızın tabularının daha once baskası tarafından yıkldıgını duysa kıyamet koparır.yada ıstemez.bu ulkedekı ortalama dogrular bellı,aldıgımız aıle egıtmı bellı.sımdı sız o ıstıyor dıye yapınca vıcdanınızın sesıne uzulup duracksınız bellıkı.cunku zaten rahat bırı olsanız bunu dusunmeden yaparsınız.bence yapmayın cunku bır noktadan sonra ısler orda kalmayacaktır sen sonradan daha cok uzulursun gıbı gelıyor.
bız ne dersek dıyelım kendı bıldıgını yapacaksın ama genede soyleyeyım kendını kullandırtma.sonradan pişman olma.bende bu konularda tavız vermeyen bırıydım herşeyı evlılığımde esımle yasadım.en guzelıde en doğrusuda bu
yeni çıkan yönetmeliğe göre değiştirebilir. 21 eylül 2013 ek madde 1 olması lazım yanlış hatırlamıyorsam.
Benm bi erkek arkadaşım var, birbirimizi gayet de seviyoruz . Üniverstede okuyorz 3. snfta , ama seneye ben başka bi ünii.de okuayacğaım sonra da mezun oluyoruz onun askerlik sonra benm iş vs derken uzun bi süre fazla görüşemeyeceğz farklı şehirlerde olacağımız için. Senee içinde bi kaç kez sevgilimn kaldığı öğrenci evine gittim, kaldım da . Film izledik, yemek yaptık yedık uyuduk falan. Ama benm sormaak istediğim nokta su: Sevgilmn benmle cinsel ilişkiye grmek gibi bir amacı olmadığını biliyorum. Öyle bi şey yok. Ama bana sarıllıp uyumak ya da öpmek ona yetmıyor. Vucuduma dokunmak, göğüslerime dokunmak istiyor. Bikaç kez böyle bi yaklaşımda bulundu ben istemediğimi söyledim arkamı dönüp uyudum o da her sefernde anlayışla karşıladı. ama yaklaşık on gun sonra gidecek ve uzuun bi süre göörüşemeceğiz. Kalan zamanımızı sürekli birlikte geçirmek istiyoruz. Şimdi evine gittiğimde sizce nasıl davranmalıyım ona izin vermelimiyim ? daha önce hiçbi erkek arkadaşımla öpüşmemiştim bile o yuzdeen nasıl davranacağımı bilemiyorum. Onun istediği benim tabularımı yıkmak sınır çizgimi birazcık aşağı indirmek. Tişörtümü çıkarıp, sütyenle ona sarılıp yatmamı istiyor, bazen de göğüslerime dokunmak . Sizde ne demeli, ne yapmalıyım gerçkten bi fikrim yok. Siz ne yapardınz böyle bi durumda ya da anlattıklarıma göre, sizce ben ne yapmalıyım??
önce birazcık elini tutmak isterler, sonra tek istedikleri sarılıp uyumak
yavaşça sarılır, saçını boynunu okşarlar
sıra göğüslerine gelir, memeleri öpmeye başlayınca, kafa sürekli aşağılara gider
göbek derler, pantolonun üst düğmesi derler
azcık kalçalara dokunmak ister, sonra pantolon çıksın, çamaşırla "sarılıp uyuyalım"lar gelir
azcık dokundurayım derken, or*l dı, a*al dı ne isteyeceklerini şaşırırlar
tadını alınca da, bi başkasınını koynuna girerler, yakalarsan :
tek istedikleri, o bi başka kadına "sarılıp uyuyabilmek" tir.
şekerim, bi erkek "sarılıp uyuyacam" diyosa, tekmeyi bas.
Böyle yalan dolan, romantizm ayağına yatıp seni kandırmaya çalışan adamdan bi cacık olmaz.
Sevişmek istiyorsa, adam gibi istesin...
Bugün böyle yalan söyleyen adam, yarın dürüst bi sevgili olur mu sence!!!
on numara cevap yazdık, bi teşekkür yok. hakkımı helal etmem valla şekerim..
kusura bakma cicim 5 dkda bir mesaj atabiliyorum cevap yazamadım. sen gidici olduğunu anlamışsın herhalde, yine gelirsin zaten kesin. memesiz memesiz dolanır durursun.
bir de egemenlik yap da öyle git bari. google'dan bulma ama güzel olsun.
Ben de bu iki yüzlülükten hiç hazzetmiyorum biliyor musun camamber?Alkol almak,bara,öpüşmek vs günah da memeye silikon taktırmak günah değil mi?Bu tecavüz eden birinin,cinayet işleyenlere laf etmesine benziyor.Bir de burun ameliyatı falan da değil(Hoş o da İslam'a göre günah da)meme ameliyatı.Direkt erojen bölge.Bu arada bu dediğimi herkes üstüne alınmasın estetikle bir sorunum yok benim lafım başkalarına şu günah bu günah deyip kendileri İslam'a göre günah işleyenlere.Şaka gibi resmen.
Erkekler maymun iştahlıdır elini tutsa öpmek ister öpse dokunmak ister dokunsa okşamak ister okşasa daha fazlasını ister hep daha fazla daha fazla derken..
Sen onunla sütyeninle uyusan o uyumaz anacım hep daha fazlasını isterler çünkü tabiatları gereği. İstiyorsan, birlikte olmayı göze alıpta yap bunu. O halde yatağa yatıpta ilerisi gelirse şaşırma. Olağandır.