Erkek arkadaş

Ben de bu iki yüzlülükten hiç hazzetmiyorum biliyor musun camamber?Alkol almak,bara gitmek,öpüşmek vs günah da memeye silikon taktırmak günah değil mi?Bu tecavüz eden birinin,cinayet işleyenlere laf etmesine benziyor.Bir de burun ameliyatı falan da değil(Hoş o da İslam'a göre günah da)meme ameliyatı.Direkt erojen bölge.Bu arada bu dediğimi herkes üstüne alınmasın estetikle bir sorunum yok benim lafım başkalarına şu günah bu günah deyip kendileri İslam'a göre günah işleyenlere.Şaka gibi resmen.

yaa arkadaş güya troll'lük yapıyor da öylesi daha kötü... nasıl bir espri anlayışı? egeboy'la meteyan'ın konuşmasındaki gibi buraya bi şeyler yazıp ihihihihi diye gülüyor sonra, seviniyor falan :) ay öyle ezginin'i makara makara gülerken hayal ettim de, yazık ya.

hemen konuyu dine getir!!! Hatalarımdan hiç ders çıkarmamışsın anlaşılan. Dün sustunuz, ben gözüm yaşlı giderken, şimdi sıra sende. şaka gibi resmen!! (bu -şaka gibi resmen- de şarkı sözü gibi resmen!! ) :))

nerde bu moderatörler nerde adminler!!!! Birazdan 1günlük engeli alınca arkandan cucumber ile güleceğiz milenakundela :))

Konuyu dine getirmiyorum ben kendim konunun dine bağlanmasından nefret ederim zaten.Benim kızdığım başkalarına şu ayıp bu günah demeniz.O bar konusunda da öyleydi.Ben mesela kendim alkol kullandığım için domuz eti yiyen bir insana niye yiyorsun çok günah,kültürümüze aykırı deme hakkını kendimde bulamam.Çünkü onun domuz eti yemesi günahsa benim de alkol almam günah.Benim isyanım başkasını dini,ahlaki açıdan yargılayıp kendileri dine uymayan işler yapan insanlar umarım anlatabilmişimdir.

Konuyu dine getirmiyorum ben kendim konunun dine bağlanmasından nefret ederim zaten.Benim kızdığım başkalarına şu ayıp bu günah demeniz.O bar konusunda da öyleydi.Ben mesela kendim alkol kullandığım için domuz eti yiyen bir insana niye yiyorsun çok günah,kültürümüze aykırı deme hakkını kendimde bulamam.Çünkü onun domuz eti yemesi günahsa benim de alkol almam günah.Benim isyanım başkasını dini,ahlaki açıdan yargılayıp kendileri dine uymayan işler yapan insanlar umarım anlatabilmişimdir.

Yazıyorum özel'e

Yanlış anlama canım isteyen istediğini yapsın ama sen rahat rahat erkek arkadaşının bekar evine gidip de beraber geceleyebiliyorsan bence bu tabu dediğin şeyler sadece ayrıntı..

Back
X