selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??
ben ailesiyle çok sıkı fıkı olmak taraftarı değilim
arayı ne kadar denge de tutarsanız ilerde o kadar rahat edersiniz
kaç yaşındasınız
eve gitmektense bi cafe de görüşmek daha mantıklı bence
bu arada annene söyle durumumuzu dedim.. dışarda rahat olmadığımı size gelincede çekindiğimi sölemesini istedim.. söledim dedi. gelsin çekinmesin filan demiş.. öle söledi.. ama sonradan anladım yalan söylediğini. bu konuyu daha önce konuştum annemle tekrar konuşmama gerek yok dedi. çok sıkıyosun gel işte ne olacak gibi şeyler söyüyor.. ne yapacagımı bilemiyorum..
evet laf söz çıkabilir. kötü yanından bakmamak lazım ama eğer
bir gün ayrılırsanız çocuğun annesi, bize geldi oğlumla odaya çekildi,
gibisinden laflar eder de ailen üzülürse mahcup olursun.
ha nişanlandıktan sora gider başbaşa da kalırsın ama şu an için hoş değil.
şahsi fikrim
o çekindiğin etraf ortada söz nişan olmadan bi erkeğin evine gitmeni görürlerse ne derler daha kötü olmaz mı
yanlış birşey yapmıyorsan neden etrafı bu kadar takıyorsun ki
2 senedir birlikteysen nasıl görüştünüz bunca zaman
selam bayanlar.. benim erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıldır beraberliğim var. bizim görüşme sorunumuz oluyor. ben etraftan çekiniorm birisi görücek laf edicek diye korkuorm rahat buluşup gezemiyourz.
Evlerine çağrıyor daha önce bi kaç kez gitmiştim ailesi beni tanıyor ve seviolar..
BEnimlede ciddi düşünüyor ailesi filanda beni beğeniyor işin olsun nişan takarız diyolarmış..Beni yine çağırdı gelmemi çok istiyor ama ailesinden çekiniorm. biraz onlarla otursak biraz başbaşa kalıyoruz. böle yaparak yanlış bişe düşünmelerinden korkuyorum.. sizce gitmelimiyim ??
ben ailesiyle çok sıkı fıkı olmak taraftarı değilim
arayı ne kadar denge de tutarsanız ilerde o kadar rahat edersiniz
kaç yaşındasınız
eve gitmektense bi cafe de görüşmek daha mantıklı bence
aynen bende sizin gibi düşünüyorumama biz ciddi oldugumuz için erkek arkadaşıma laf anlatamıorm.. dışarda birisi görücek korkusuyla rahat edemiyorum. oda bu durumdan çok şikayetçi bize gel bari diyor ama o zamanda başka sorunlar oluyor ailesi bakımından filan hiç bilmiyorum ne yapıcagımı..
Evine gidiyorsun ama sonuçta ailesi de evde. Rahatsız oluyorsanda başbaşa kalmamaya çalış,hem ailesi laf etmez,yani laf etmelerine bir mazeret yaratmamış olursun hemde bir şey olsa ispatın olur
aynen bende sizin gibi düşünüyorumama biz ciddi oldugumuz için erkek arkadaşıma laf anlatamıorm.. dışarda birisi görücek korkusuyla rahat edemiyorum. oda bu durumdan çok şikayetçi bize gel bari diyor ama o zamanda başka sorunlar oluyor ailesi bakımından filan hiç bilmiyorum ne yapıcagımı..
yaşadığın yer çok mu küçük bi yer? eğer değilse sorun yok,
gidersin şehrin ucundaki bi cafeye oturursun sevgilinle.
bizim burda karşı komşunun oğlu da aynısını yapıyor.
sevgilisini eve getirip odaya kapanıyor. annesi bize gelip neler yapıyorlar
bilmiyorum diye konuşup duruyor. üstelik bunu sağda solda da söylüyor.
dikkat et hata yaparsın
tabiki gitmemelisin.
ilerde nişanlandığında ya da evlendiğinde ilk fırsatta yüzüne vuracaktır emin ol.
herhangi bir şeyden rahatsız olduğunda,bir şeyi istemediğinde ilk söyleyeceği şey 'bekarken de bizim evden çıkmıyordun vs..'olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?