Erkek arkadaşıın evine gitmeli miyim?.

teşekkür eederim fikirleriniz için.. evet öle yapıcam daha uzk bi yerlerde filan görüşmeyi düşünüyorum. bundan sonra gitmiycem.

elalem ne der diye hareket edilmemeli bence. hem gitseniz ne olcak sanki siz kendinizi bildikten sonra

bize benzıyosunuz bzde rahat bulusamıyoruz .yalnız biz dort senedır cıkıyoruz aılesıyle tanısmak ıstemedım daha hiç bisey ciddiyete baglanmadan.o cok ıstedi ama ben reddettim evlerinede davet etti ama gitmedim hic bi evde basbasa kalmadık .evlenince artık bu arada bence gitmemelisinn

Son düzenleme:
annemin haberi var ama.. gittiğimi bilmez duysa zaten kızar ortada bişe yok nie gidiosun filan diye. ben tanıorm erkek arkadaşıma güveniorm yanlış bişe yapmiycagımzdanda eminim bu yüzden. ama annem anlamaz ki :)

annen senden daha iyi biliyo emın ol kimseye guvenme sevdigine bile ne zman ne olcagı bellı degil bii kızın bunları dusunmesı gerek

bence gitme , geçen akrabamın biri oğlu kız arkadaşıyla eve gitmiş akrabada kızı beğenmemiş kızın eksik yönünü bulup oğlumdan ayırdım dedi ve ne kadar basit bir kızmış dedi asla böyle bir gelin istemem demiş , kızlar kendilerini basit gösteriyorlar dışarda buluşamıyor herhalde oğlanın parası yok para harcamamak adına eve getiriyor seni , çok yanlış

aslında iş ciddiye binmeden önce ben kızın da erkeğin de birbirilerinin hayatına girip evlerine gidip gelip birbirlerini iyice tanıması taraftarıyım. kız da eve girip çıktıkça bazı yönlerini beğenmeyebilir o ailenin ve zararın neresinden dönse kar olur. bu benim fikrim tabi bi de işin toplumsal yönü var o da herkesin kendi bileceği iş diye düşünüyorum yanlış mı doğru mu orası tartışılır tabiki

Ben olsam kesinlikle gitmezdim.
Belki dışarda görüşülür buluşulur ama ortada resmi bir durum yokken ailesinin evine gitmek bana göre değil.
Sevgilimle yalnız olacaksam olurdu ama ailesi varken no.

Son düzenleme:
ailesi iyi insanlarsa gitmende bi sakınca yok bence.

bnmde sevgilim farklı bi şehirde ve ailesi beni hergün ama hergün arar.
2 hafta sonra gidicem 1 hafta kalcaz sonra okula geçiçes
her konşma bnm onlara gitmem üzerine gelince söyle yapcaz şuraya gitcez işte özledik falanlarla geçio.
haliyle bnde gitmek istiyorum.

sen onlara gittinde aileside evde olcaksa ve sana karşı tavır takınmıyolarsa gitmende bi sorun yok.
ama onlar evdeykende ortalıktan cok kaybolmassan söz söylemelerine de izin vermemiş olursun.
sevgilinlede görüşür ailesinide tanırsın.enazndan bn öyle düşünüyorum..

he onlar yokken gideceksen tabki hoş karşılanmayabilr...

yoo para harcamamak gibi bi durum değil. sadece etraftan çekiniyorum. biri görür korkusu fazlasıyla var bende.. yoksa nereye gitmek istesem kabul eder gelir yanım. yeterki görüşmek olsun zaten..

ailesinin iyi olup olmadığını onların icine girmeden bilemezsin. sana karşıdan canım cicim der sen gittikten sonra ya da icinden bin ton laf eder ne kadar basit kızmış vs tarzında.

dısarıda görüs evine gitme kesinlikle. ailesi de olsa yanınızda yarın öbür gün birsey olur camur at izi kalsın misali kendini haklı da cıkaramazsın.

bir kere değil bin kere düsün canım .

haklısınız. çok düşündüm. yanlış filan düşünürler filan diye. ama erkek arkadaşım yok öle bişe kimse yanlış düşünemez filan dedi. oda herzaman beni savunur. ailemde herzaman bizden taraf olur dedi. korkma dedi ama güvenemiorm işte yinede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…