sızın nıckı gorunce aklıma okypete geldı bır an o sandım :)Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
şu ilk tanisma bi atlatilsa mutlu olucam ama cok gerildim.Genel ruh halim galiba kendime de engel olamiyorum stres yapinca mideme vuruyorsızın nıckı gorunce aklıma okypete geldı bır an o sandım :)
tanısmada kusuyorsanız dugun ıcın mıde ılacı alın demeye geldım :)
buyukler kendı arasında konusur sız hıc gerilmeyın her anın tadını cıkarmaya bakın
Korkma canım sevdiğin adamın karakteri düzgünse ailesi ne derse desin vız gelir kendini belli eder zaten sıkma canını.. inşAllah beklediğinden daha iyi geçer Bu arada hayırlısı olsun inşAllahKızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
Ben de o sandımsızın nıckı gorunce aklıma okypete geldı bır an o sandım :)
tanısmada kusuyorsanız dugun ıcın mıde ılacı alın demeye geldım :)
buyukler kendı arasında konusur sız hıc gerilmeyın her anın tadını cıkarmaya bakın
Öncelikle bi sakin ol, aylar önce aynı süreçlerden geçen bir insan olarak hiç de sinir stres yapılacak bir şey olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. 25 gün sonra düğünüm var ben böyle stresli değilim. Erkek arkadaşın saygısızlık, saçmalık, sivrilik yapmadığı sürece bir sıkıntı olmaz merak etme. Kayınvalide adayına dikkat et yalnız seninki biraz kafasına göre yazıyor heralde. Sen okey demiş misin de söz möz diyor. Tanışmaya geleceklerini vurgula erkek arkadaşına o da ailesini uyarsın. Söz möz kız isteme şeyine daha ilk tanıştıkları anda yangından mal kaçırır gibi davranmaya gerek yok eğer bambaşka şehirlerde değilseniz. Sen hiç yüzgöz olma ama söyle erkek arkadaşına o konuşsun.Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
anası da önemli sadece adam iyi olamasıyla iş bitmiyo malesef adımlarınızı temkinli atın .Kızlar merhaba.Erkek arkadasim ailemle tanisacak yarin .ondan sonraki gün de onun da ailesi gelecek bize tanışmaya. Ben çok stresliyim stresten midem bulaniyor kusuyorum sürekli. Cunku onun annesi benim annemle telefonda konuştu.Biz uzun suredir arkadasiz ama yeni sevgili olduk.Aileme de boyle soyledim.O da annesine boyle söylemiş ama annesi telde bunlar uzun suredir görüşüyor senin kiz utanmis diyememiş demis ben yalanci gibi oldum.Ailem kizdi zaten sen yalan soylemediysen onlar söylüyor diye. Bir de annesi telde söz olsun felan demis annem bize sormadan şu gün söz olsun diyor çok baskın karakter dedi.Kızlar ben ne yapicam çok da seviyorum ailem de yarin bi çocukla tanisalim o iyi biri mi annesinden çok o onemli dedi.Neler konuşulur ne yapilir kizlar bana bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?