Erkek arkadaşım ailesini dibinde istiyor

Öyle yetişmemişse bundan sonra kendini eğitebilir.
Sevdiği kadın hani daha fazla yorulmasın,üzülmesin diye.
Annesinin eli üzerinizde olmasın diye daha uzakta yaşamayı tercih edebilir mesela.
Bunlar zor işler değil ki.

Heee bir de özledim,seviyorum deyince hemen kanıyorsan boşa yazmayalım.

AZARLAYIN DİYE DEĞİL, FİKİR ALMAK İÇİN YAZIYORUM.

AZARLAYIN DİYE DEĞİL, FİKİR ALMAK İÇİN YAZIYORUM.
Hiç kimseyi azarladığım yok.
O tarz bir insan da değilim hani.
Gözünü açman için gerçekleri yumuşatmadan sundum sadece.
Kendin bilirsin.
Hayat senin.
Kolay gelsin.
Mutluluklar.

Öyle yetişmemişse bundan sonra kendini eğitebilir.
Sevdiği kadın hani daha fazla yorulmasın,üzülmesin diye.
Annesinin eli üzerinizde olmasın diye daha uzakta yaşamayı tercih edebilir mesela.
Bunlar zor işler değil ki.

Heee bir de özledim,seviyorum deyince hemen kanıyorsan boşa yazmayalım.
Size katiliyorum.Insan kendini egitebilir .Cok ta iyi manipule ediyor.Ben bunlari yasadim ve kandım ve yani dusunun ki farkli kitada olmamiza ragmen

Hiç kimseyi azarladığım yok.
O tarz bir insan da değilim hani.
Gözünü açman için gerçekleri yumuşatmadan sundum sadece.
Kendin bilirsin.
Hayat senin.
Kolay gelsin.
Mutluluklar.
Yanlis anlasilmak istemem ben de.Azarlamak gibi algilamadim hiç arkadasin yazdigini ama .Bakin size videolar da attim tekrar tekrar dinleyin nolur.saglikli dusunun.hemen ayrilmayin ama net durun karsisinda sadece.tavirlariniz net olsun .cunku o size kendini dayatiyor.nolur net kafayla bakin

Öyle yetiştirilmemiş. Sen çocuğumuzu öyle yetiştirebilirsin diyor, ama benden bekleme. O kadar zor ki iş çalışmaya gelince sana kalmış çalışmak istemiyorsan bir şey diyemem. Sadece daha fazla çalışmam gerekebilir. Hem çocuk rızkıyla doğarmış gibi saçma cümleler kuruyor. O devir eskide kaldı diyorum ama hemen öfkeleniyor. Ayrıldım bitirdik, sosyal medya hesaplarımı bile kapadım. Adam yine yazdı meltem seni seviyorum da çok özledim de bilmem ne. Ama sonuna AİLEME YAKIN OTURMAK İSTİYORUM'u da ekledi...
Siz belki isin icinde oldugunuzdan net goremiyorsunuz.Ayrilmayin,mucadele edin diyorum ama cizginizle mucadele edin o cizgiden oteye gecirmeyin.Bugun yaparsaniz sizin sinirlariniz darmadagin olur.Guclu olun,guclu durun.Sizle omur gecirmek isteyen adam sizin sartlariniza esner ve ortada bulusursunuz.Ayrilin demem,ben de mucadele ettim ama manipule ediliyoruz.Nolur temiz kafayla bakin

:işsiz:
Size erkek arkadaşımın yazdığı şeyi aynen aktarıyorum.
"Seni çok mutlu edeceğim, ana kraliçe sen olacaksın. Bir pasta düşün şuan ben %25 lik dilimdeyim ailem %75. Ama seninle evlendikten sonra sen ben çocuklarımız %75 ailem %25. Ben bunun ayrımını yaparım. Sana kimse laf edemez. Hop noluyo o benim karım derim. Haksızlığa asla gelemem biliyorsun zaten. "
Erkeğin görevi zaten kadını kandırmak hepsi evlenene kadar, evlen o zaman baktın bu söz verdikleri olmuyor boşanırsın tabi sende korunmayı bil ilk gecede hamile kalma!

Bunlar ailecek çok düşkün birbirlerine. İki kız kardeşi var. Mesela yanağındaki tüyleri kardeşine aldırır falan bu davranışlar bana garip geliyor ya

Annesi şimdiden gıcık...
Kız kardeşleri de idare eder. Öyle çok ısınamadım

Arkadaşlar, erkek arkadaşımla ciddi bir yola giriyoruz. Ayrıldık tekrar barıştık. Ayrılma nedenimiz bizim kendi ailesine yakın oturmamdı. Ne yapıcam bilmiyorum. Adam ailesine tapıyor arkadaşlar. Bana da hayır ben aranızdaki dengeyi korurum, seni kimseye ezdirmem diyor. Ayrıldık tekrar barıştık. Ama burada yazılanlar beni çok korkutuyor. 40 dk lık bir mesafede bile olmasını istemiyor. Meltem seni seviyorum istiyorum. Ama yakın oturcaz diyip durdu. Ben ne yapıcam nişan daha yapmadık tekrar bitireyim hayatıma mı bakayım. Sırf evlenmek için evlenmek istemiyorum. Ama karışmayacaklar sana senin sevin ayrı düzenin ayrı diyorlar.

Daha kendi ailesini kurma korkusu olan adam evlenmeyi erteleyin bence süt oğlanmi o ne öyle yakın olcaz illa nedir ya 😐

Back
X