• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım anneci mi korkusu

User06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2022
139
84
18
Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.

Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. Annemle iyi olmani isterim, mesela 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol . Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.

Niye tanıştın annesiyle? Ne zamandır berabersin erkek arkadaşınla?

Çoğu insan annesini sever. Ve saygı gösterilmesini ister. Burda anneci erkek çıkarımı yapacağınız bir şey göremedim. Abartıyorsunuz.
Haklısınız abartıyor olabilirim çok takıntılıyım

Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. Annemle iyi olmani isterim, mesela 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol . Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Ana kuzusu olmak kötü tabikii. Fakat annesine ailesine değer veren eşine de kendi kurduğu ailesine de değer verir diye düşünüyorum. Annesini sevmemesinden iyidir. Ben aşırı annecilik bir durum göremedim. Onu doğurup büyüten annesini düşünmesi, iyiliğini istemesi bir erkeği anneci yapmaz. Sizin aranızda dengeyi saglayamadigi durumlarda anneci,ana kuzusu vs denebilir

Kizlar annesini çok seviyor sorun olmuyor erkekler en küçük sevgi saygı belirtisinde ana kuzusu damgası yiyorlar😄 yanlış bence. Cinsiyet fark etmeksizin herkes annesini sever

Ciddi düşünüyoruz 1 yıl olacak hemen hemen

1 yıl hemen hemen çok az bir süre. Bu bir.
Ciddi düşünseniz bile ortada evliliğe dair teklif yok, ciddiyet yok. Boş yere tanışıp, dertsiz başına dert almışsın bu iki.

Önümüz bayram, anneler günü, tekrar bayram kaynanı aramazsan darılır. Aramayı görüşmeyi unutma

Arkadaşlar merhaba. Benim hayatta en korktuğum şey anneci biriyle evlenmek. Erkek arkadaşımın nabzını yoklamaya çalışıyorum tabi şimdiden anlamak zor. Geçen bi konu açtım. O da bana "Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat" tarzinda konuştu. Bu normal bişey mi yoksa ben gereksiz kuruntu mu yapıyorum. Annesiyle de taniştim tanidiğim kadariyla çok iyi bi kadın. Çok düşünceli çok naif bi kadın beni kızı gibi görüyor sonradan değişir mi bilmiyorum Bazen gereksiz kuruntu yaptiğimi düşünüyorum. Ama korkularimada engel olamiyorum.
Anneci🙄

Ben evlenmeden önce kayınvalide ile tanışıp,samimi olmayı doğru bulmuyorum.Bir kere ararsanız,o iş üstünüze vazife gibi kalıyor.Her gün aramanız bekleniyor.Konu sahibi siz evlenmeden önce samimi olmayın çok fazla,aramayın.Sonra konu açıyorlar;kayınvalidem hergün aramamı bekliyor veya hergün beni arıyor diye.

Kendi anneni arayıp benimkini aramazsan ayıp olur falan demesi bana absürt geldi. İçimden gelirse keyfim isterse ararım niye sevmek ve aşırı samimi olmak zorundayım ki derdim ben herhalde. Özel günlerde aramayı hatırlatmak veya rica etmek okey de kendi annenizle bir tutmanızı istemesi bence garip.

Bu kisim da sacma ayrica. Hickimse kayinvalidesini annesiyle bir tutmaz. Yani böyle kiyaslamaya girecekse "cok üzülür" beyefendi ve cok üzer

Şahsım adına konuşuyorum çok rahatsız edici bir tavsiye kendi annemi bile iki günde bir aramam kv yi hiç aramam işim gücüm mü yok ya daha şimdiden böyle minik saçma tavsiyeler beni gererdi

Manyak yaa 2 gıne bir ne konusacaksiniz. Şunu siz de sevgiliniz de kabullensin o sizin anneniz değil siz de onun kızı değilsiniz her iki taraf da beklentiyi düşürsün. Kac yaşında kadinim kimi ne zaman ostersem o zaman ararım deyin. Deli mi ne anneci olmasını geçin baya da garip. Elin kadınıyla iki gune bir ne konusabilirsiniz ki zaten.

İsteği normal değil ya. İlerde mecburi tutacak belli ki. Arada sırada tabi ki aranır ama görev gibi iki güne bir değil. Bazen yeri geliyor kendi annemizi bile 3-4 gün aramıyoruz. O da arayacak mıymış peki anneni? Yoksa sadece sen mi onun annesini?
Yine de sevgili olduğunuz için hüküm vermek doğru değil. Anca nişanlı olduğunuzda anlarsın.
Ama tavsiyem kendin gibi ol. İçinden gelmeyen hiçbir şeyi yapma. İlerde bunlar sana çok yük olur ve o yükleri indirmek istediğinde dünyanın en kötü insanı olursun..

"Annemle iyi olmani isterim, 2 günde bir ararsın halini hatrini sorarsın, onuda kendi annen gibi gör kendi annene nasilsan onada öyle ol .Mesela anneni hergün arayip benim annemi hiç aramazsan bu ayrımcılık olur, en azindan bi halini hatrini sor kapat
Annecinin onde gideni. Ne münasebet iki gunde bir ara demek. Ne konusur insan iki gunde bir arayip ? Kendi Aramiyordur annesini bu siklikla.

Ayrica kimse Kayinvalidesini kendi annesi gibi gormek zorunda degil, goremez de

Daha şimdiden ne bu böyle.

Sizin bakış açınızda da tutarsızlık var. En korktuğum şey anneci biriyle evlenmek ile beni kızı gibi görür cümleleri aynı yerde olmamalı. Sizi kızı gibi görürse sizin onu kendi kızı gibi aramanızı bekler, kendi kızı gibi karışır, kendi kızıyla görüştüğü sıklıkta görüşmek ister. Bellki ilerleyen yıllarda iyi bir kv ile yakalanabilir bu uyum. O da çok nadir. Şu anda sizi oğlunun müstakbel eşi olarak görmeli. Sevmesi önemli değil saygı duyuyor mu fikirlerine.
Annesi özel bir sebepten karşı değilse zaten bu evrede naif görünür.
Nişanlılıkta ve aileler tanışınca baslar hikaye
Düğün ve evliliğin başı şikayet, annemlere gidelim, beni aramıyor triadi
Hamilelik ve lohusalık filmin koptuğu yer😂
Nişanlılıkta gözün açık olsun, baştan kendini evlenmek için farkli gösterme, arayıp arayıp düğünden sonra evime geliyor 40 gün kalıyor diye ağlarsın.

Back
X