Erkek arkadaşım, annesi ve ben..

Ayy bu kadar lafla mı anneci mi bu adam diye konumu açıyorsunuz yani. Laf arasında demiş gelinlerini çok sever bizde annemizi severiz diye. Hem anneci olsa ne olur yaa. Nedir bu gelinlerin anne eş muhabbeti. Sevsin annesini ne olacak. Seni de sevdikten sonra, annesi de iyi bit insan olduktan sonra eşimin anneci olması hoşuma gider yani daha dakika bir yani ilk anne lafında anneci yaftası yapıştırmışsınız evlenince de annesine biraz ilgi gösterse kıyameti koparacaksınız demek ki. Zaten daha ortada fol yok yumurta yok.

bence çok tatlı masum bi sohbet geçmiş. Muhtemelen sevgilin de çok mutlu olmuş o an ve annesini de mutlu edip şımartmak istemiş. Hiç dertlenecek bir şey yok bence.

Yarından sonra Allah nasip eder sizin erkek çocuklarınız olursa, ne kadar anneci olurlarsa eşinizde o kadar annecidir.
Bu fikirlerle buraya konu açan birinin yarından sonra şikayet edeceği aşikardır.
Burada ki açılan konulara bakın çoğu kadın çekişmesidir. Görümce, kaynana, eşimin tarafı diye başlanır.
Evleniriz eşim anneci deriz.
Çocuklarımız olur bize bağlı değiller deriz.( Burada baya konu okudum çocuğum 2 yaşında benden çok eşime gidiyor, babaannesine gidiyor, görümceme gidiyor) . Kendimize hep bir karşı taraf çıkartıp, rakip gibi çekişiyoruz.

Allahım on yargininda boylesi ya. Yemin ederim resmen genlerde var bu kezbanlik. ''Biz gelinleri severiz annelerin canı cehenneme'' dese de böyle sorgulayacak miydiniz acaba ? Benim erkek arkadaşım bazen annesini ihmal ediyor da aramasi veya onunla vakit geçirmesi için birebir ben teşvik ediyorum. Nolur yapmayın böyle. Sizde anne olacaksınız,sizinde anneniz var. Bu kadar onyargiliysaniz evlenip o insanlarında başına dert açmayın.

Aslinda sana laf carpmis, annem gelinlerini sever, gelinlerde annemi, diyerek. Yani sende sev annemi demek istemis. Takilacak bi durum yok yani.

Allahım on yargininda boylesi ya. Yemin ederim resmen genlerde var bu kezbanlik. ''Biz gelinleri severiz annelerin canı cehenneme'' dese de böyle sorgulayacak miydiniz acaba ? Benim erkek arkadaşım bazen annesini ihmal ediyor da aramasi veya onunla vakit geçirmesi için birebir ben teşvik ediyorum. Nolur yapmayın böyle. Sizde anne olacaksınız,sizinde anneniz var. Bu kadar onyargiliysaniz evlenip o insanlarında başına dert açmayın.
Bunun ihmalle bi alakası yok benim erkek arkadaşım da benim yanımdayken herşeyi unutuyor ailesini 5 gün boyunca hiç aramadı ve farklı ilde merak ederler ara ara diyerek zorla arattırdım fakat bu durum farklı orda annesini sevdiğini söylemesinin anlamı neydi ben bunu düşündüm herkes sever annesini.

Merhaba hanımlar hayırlı ramazanlar herkese..
Erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz farklı illerdeyiz bilenler vardır mutlaka ailesi benimle birlikte olduğunu biliyor fakat konuşmuşluğum yok.
Geçenlerde telefonla konuşurken annesinin sesi geldi selam söyle artık gelsin tanışalım diyor sevgilim bana iletiyor annem böyle böyle diyor bak annem diyor. Ben de selam gönderdim inşallah dedim okulu ne zaman bitiyor diyor sevgilim yine bana iletiyor Allah sizi birbirinize bağışlasın dedi hayır duası etti çok mutlu oldum.
Telefona ver kızımı konuşalım eğer isterse böyle olmuyor dedi.Sevgilim de bana konuşabilecek misin annem konuşmak istiyor dedi ben de ailem evde olduğu için fısır fısır konuşuyordum dedim ailem evde müsait değilim müsait olunca konuşalım dedim tamam dedi.
Annesi çok tatlı cana yakın sevdim açıkçası sevgilim biz böyle konuşurken annesinin yanında ikiniz de yanımdayken söyliyim bak canım annem gelinlerini çok sever fakat biz de annemizi severiz dedi..
Ben de tabi canım anneler bitane başımızın üstünde yeri var dedim.
Ama bu "Annem gelinlerini çok sever biz de annemizi " sözü biraz düşündürdü beni acaba anneci mi oluyor bir de annesinin yanında söyledi.. İlerde beni ezdirir mi ?
Tecrübeli bayanlardan tavsiye istiyorum.
Benim kocamın annesi de biz sevgili iken cok cana yakın tatli idi:)))
Bayılırdım annesine
Şuandaki fikrim şeytan görsün yüzünü :)))

Eş ve anne ayrımını yapabilirse anneci
Olması problem diil bnce

Benim kocamın annesi de biz sevgili iken cok cana yakın tatli idi:)))
Bayılırdım annesine
Şuandaki fikrim şeytan görsün yüzünü :)))

Eş ve anne ayrımını yapabilirse anneci
Olması problem diil bnce
Umarım öyle olmaz hep böyle kalır annesi öyle olsa bile idare edilir fakat eş çok önemli önemli olan eşin dengeyi iyi kurabilmesi :)

Sevgi dolu bir aileyiz. İç içe dip dibe demek istedi belkide. Hani ona göre gibisine :)

Umarım öyle olmaz hep böyle kalır annesi öyle olsa bile idare edilir fakat eş çok önemli önemli olan eşin dengeyi iyi kurabilmesi :)
eşim dengeyı kurabılıyor ama annesı o kadar politik ve cilveli ki
hep magduru oynıyor , baskı kurmaya calıısyor
eşim bana yansıtmasa da kendı içinden içine üzülüyor annesıne

eşim dengeyı kurabılıyor ama annesı o kadar politik ve cilveli ki
hep magduru oynıyor , baskı kurmaya calıısyor
eşim bana yansıtmasa da kendı içinden içine üzülüyor annesıne
Ah bu kayınvalideler ne var sanki iyi olsalar karı koca hayatına müdahale etmeseler biz de iyi oluruz mutlu mutlu geçinir gideriz.
İnsan üzülür annesine eşiniz de haklı kendi annesini tutmasa bile kötü de görmez.
Benimki nasıl olucak bilmiyorum şimdiki geliniyle gayet iyiler her hafta birbirlerini gidip geliyorlar. Sevgilim de biz de birlik beraberlik önemli diyor bana endişeliyim açıkçası.

bence çok tatlı ve sıcaklar kızım deyip konuşmak istemesi bile çok hoş tek kaşını kaldırıp ben erkek annesiyim diyip taviz vermez gibi davransaydı daha mı iyiydi

Bunu kimse bilemez. Yaşamadan içlerine girmeden öğrenemessin.

Back
X