erkek arkadaşım annesinin mastürbasyon yaptığını söyledi

erkek arkadaşım annesini mastürbasyon yaparken duyduğunu söyledi

• sınırsız

OY: 3 60,0%
  • herkese açık

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
hepsini niye alayım,çelişki gördüğüm yorumları alıntıladım.önce belki kapıdan geçerken duymuşturdan,sonra banyoya giderken duymuşa döndü.:KK51:

ya bu mesajı yazmaz için bile durup düşündüğün dakkaya saliseye yazık hem en son gitmiyomuydun hadi kardeşim hadi var git.

Kazeni taniyonmu sen
Bosver tanisirsin birazdan
Bizde senin kim oldugunu ögrenir Allah ne verdiyse baslariz

ya bu mesajı yazmaz için bile durup düşündüğün dakkaya saliseye yazık hem en son gitmiyomuydun hadi kardeşim hadi var git.
Senden kaç yaş büyük kadın var karşında edepsiz edepsiz konuşacağına sen bir gitsene allasen! Sana konuşmalarımda dozu kaçırmamaya çalışıyorum çünküsünü biraz daha ileri gidersen göreceksin. :KK59:

bence bu zaaaa falan yazdığına göre ergen bir erkek . lütfen banlansın artık

yahu adam belki kapının önünden geçerken duydu küçük çocukmuş o zaman daha duyduğunda ayrıca kelimelerinize önem verirseniz fikir beyan ederken sevinirim.

Dert edilecek birşey değil
Anne de insan, yaptığı gayet normal
Küçükken duymuş bunda bir abeslik yok
Ev içinde yaşıyor insanlar, kadında duyurmak için yapmamıştır
Sana söylemesi abes, insan böyle bir şeyi neden paylaşma ihtiyacı hisseder
Öcü böcü bir mevzu değil,insani bir şey,abartmayın
Cinsel konuları konuşmayı sevmiyorsanız bunu dile getirin
Arkadaşlar fake olduğunuzu düşünmüş, öyle bile olsanız fark etmez, mastürbasyon çok da mühim bir konu değil

Nedense sen ve konun bana hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç inandırıcı gelmediiii. Nick inde çok tuhaf. Kusura bakma

Dert edilecek birşey değil
Anne de insan, yaptığı gayet normal
Küçükken duymuş bunda bir abeslik yok
Ev içinde yaşıyor insanlar, kadında duyurmak için yapmamıştır
Sana söylemesi abes, insan böyle bir şeyi neden paylaşma ihtiyacı hisseder
Öcü böcü bir mevzu değil,insani bir şey,abartmayın
Cinsel konuları konuşmayı sevmiyorsanız bunu dile getirin
Arkadaşlar fake olduğunuzu düşünmüş, öyle bile olsanız fark etmez, mastürbasyon çok da mühim bir konu değil

teşekkürler alakanıza

Senden kaç yaş büyük kadın var karşında edepsiz edepsiz konuşacağına sen bir gitsene allasen! Sana konuşmalarımda dozu kaçırmamaya çalışıyorum çünküsünü biraz daha ileri gidersen göreceksin. :KK59:

benim edebimi sen belirleyemezsin konuya ilişkin bile yorum yapmanı istemiyorum merakla bekliyorum tabi.

Back
X