erkek arkadaşım arkadaşlarıyla iken...

bence sana haber veriyorsa sunu yapıyorum surdayım diye dert etme cünkü gercekten hos olmuyor arkadaslarıyken mesajlasması..ve sunuda diyim seninki yine iyi benimki haber de vermez nerde oldugunu ben onu eve geliyo sanırım. naptın yazarım arkadaslarla geziyoruz der. aynen 10 dakika önce oldugu gibi ben ne yapım o zaman :) gercekten haber veriyorsa dert etme birde benimki gibi haber vermediğini düşün

dert etme canım sen bunları erkek milletini fazla kurcalamaya gelmez.eğer güveniyorsanda zaten sorun olmaz senin açından hem o seni unuttuğundan da değil merak etme sonuçta arkadaş ortamında hem seni hem arkadaşlarını idare etmesi zor olur ki kendimden örnek verirsem aynının kendime yapılmasını istemediğimden bende ona yapmam kiminle nerede olduğunu bilmem kafi ;)

Erkek arkadaşımda bana der bunu arkadaşlarınla oldugunda beni unutuyorsun diye ama o da arkadaşlarıyla oldugunda bende ona çok yazmıyorum istiyorum ki arkadaşlarıyla vakit geçirsin :61: Garip bir durum değil bence çok takılma derim onun en özeli sensin elbette ama bir de arkadaşları ailesi akrabaları var dii mii güveniyorsan sıkma onu saat başı mesaj atsın diye :61:

Back
X