Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

yuh. Cehalete bak vay anasını. Korunmayı akıl etmişsindir umarım :olamaz: hamile kalırsan başkasından yaptın der bu. çocuğun kendine ait olduğunu hangi ilginç yoldan kanıtlar tahmin edemiyorum?
Peçeteye silinen kandan bekaret öğrenmek çok fantastikmiş. Seni sevip değer verse bunları dile getirmez, seni de asla incitmezdi. Bazı şeyleri yaşamak için de senin istediğin zamanı beklerdi. Baya tırt bi pipi sahibi var karşında. Madem çok taktın kafana, al birlikte kadın Doğuma gidin.
Bence zora geldi kaçacak delik aranıyor evlenmek o herife çok uzak :KK70: evlenmek dedim di mi, seni bu vaatle kandırdığını yüzde bi milyon eminim.
Ha zaten umrunda değilse salla gitsin daha da görüşme.
Tamda bugün böyle bir haber vardı adanada kadın imam nikahla biriyle yasiyo hamile kaliyo doguruyo 40 günlük bebeği babası istemedi yok et dedi diye iki el ateş ediyo karnına bebeğin ölmeyince götürüp denize atiyo o kadını gördüğümde öldürmek istedim umarım konu sahibi seninde başına böyle birşey gelmez

Sen değerlisin, unutma olur mu?
Hiç kimseye kendini kanıtlamaya çalışma hayatın boyunca...
Ne olduysa oldu, bizler hatalarımızla olgunlaşırız. Arkana bakmadan o insandan uzaklaş...

Şu cümleleri aciklar misin Allah aşkına? Doktora gidip kendi kendine bekaret muayenesi mi yaptırdın? Doktor da sana hii doğru evet bakiresin mi dedi ? Eee doktordan bir rapor alsaydın da sevgiline gosterseydin madem adam merak etmiş. Kusura bakma da çok amatörce yazılmış tamamen uyduruk bir konu. Az daha geliştir kendini daha inandırıcı ol zeynepguven vardı mesela burda onun konularını oku hayal gücün gelişir.
Ayyy bide doktoramı görünmüş bu hergun bu kadar olamaz bu insanlar diyorum ama hergun bu lafimi yiyiyorum yaaa

Arkadaslar fake degilim. Kandirmiyorum sizleri. Boyle bir konuyu burda gorsem ben de ayni sizler gibi yorum yapardim muhtemelen. Ama insan basina gelince anliyormus iste. Sandiginiz kadar cahil cuhela degilim. Ben onu sadece cok sevdim. Bir cok seyi gormezden gelip alttan aldim. Hataydi hepsi. Su dustugum hale ben bile inanamiyorum. Lutfen yargilamayin beni. Zaten ruhen cokmus haldeyim bir de siz vurmayin. O pecete olayinda beni kandiriyo galiba. Benden yasca buyuk birisi. Cok iyi bir insan oldugunu sanmistim onun. Ama insan hata yaparak ogreniyo iste. İsin kotusu ortak tanidiklarimiz var arkamdan insanlara laf yapacak diye korkuyorum.
Sen kaç yasindasin o adam kaç yasinda

Allah aşkına bu konu fake olsun...Türkiyede lise eğitimi zorunlu ve tüm çocuklarımız en az lise mezunuyken,bu saflık bu cehalet bu aptallık nedir yahuu ağlayacam şimdi vallahi sinirimdennnnnn....

Cok degisik seyler peçeteyi aldi onla mi geziyor tovbe estağfurullah

Yanlış tanımışsınızdır, birlikte olmakla yanlış karar vermişsinizdir, bunların hepsi olabilecek şeyler. Hepimiz insanız.

Ama size dediği laflara, yaptığı muameleye rağmen hala beraberliğinizi sürdürmeye çalışıyorsanız bu yapılmayacak bir hata olur, kendinize bu muameleyi reva görmeyin. Üstelik madem ilişki yaşamaya başlayan bir kadınsınız, biraz açıp okuyun bu konu hakkında.

Tamda bugün böyle bir haber vardı adanada kadın imam nikahla biriyle yasiyo hamile kaliyo doguruyo 40 günlük bebeği babası istemedi yok et dedi diye iki el ateş ediyo karnına bebeğin ölmeyince götürüp denize atiyo o kadını gördüğümde öldürmek istedim umarım konu sahibi seninde başına böyle birşey gelmez

Bu sebepten miymis bende haberde okudum cok üzüldüm DUAettim allahim akil sağlığımı alma diye bende kadin şizofren filan sanmıştım bir çocuğum daha var onuda öldürecem diyormus allahim cok üzüldüm

Kendine biraz saygi duy ve sozune inanmayan insani hayatinda barindirma! Birazcik hayatina deger veriyorsan bu adamla selamlasma bile! Boyle saygisiz birsey olmaz arkadasim kendine gel buna nasil izin verirsin!

Bu sebepten miymis bende haberde okudum cok üzüldüm DUAettim allahim akil sağlığımı alma diye bende kadin şizofren filan sanmıştım bir çocuğum daha var onuda öldürecem diyormus allahim cok üzüldüm
Adam istemiyorum yok et onu demiş hay Allahım dedim ya 2 buçuk aylık bebegimin kalp atışları durdu ben daha hissetmediğim yavrum için kürtaj masasında göz yaşı dökerken insanlar 10 yıl 15 yıl çocuk sahibi olmak için uğraşıyo sen kimlere evlat veriyosun dedim Allah affetsin günaha girdim ama zıvanadan çıktım görünce denizde arıyorlardı bebeği o kadında gelmiş bekliyordu başında

Back
X