Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .
Uydurmuş yaa ve de çok iğrenç bir şey uydurmuş:(

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama allahını seven şu arkadaşın üzerine biraz gurur atsın.. bence de kendinden utanmalısın.. nasıl yetişiyorsunuz kızım siz yok mu anannız-babanız bu kadar mı sevgisiz büyüdünüz de ilk karşınıza çıkan şizofren herife bu kadar minnet ediyorsunuz.. sizin adınıza ben utandım, geçmiş olsun inşallah adet değildir de evlenirsiniz..

Kadın doğum uzmanına git..eğer 1 hafta geçmediyse ne zaman yırtıldığında dair rapor al..bunu özel hastanelerde yapiyorlar..hoş su gün oldu desende bu insan müsveddesi inanmaz..ayrılın bundan yolunuza bakın..kendi ayaklarınızın üstünde durun..

Kendi onune gelenle yatmis sana da kizmayacakmis bak bak bak!
Boyle ezik ezik gurursuz takiliyosunuz adamlar da boyle tepemize cikiyo. Madem bu kadar bekaret takintisi var ona da saygi duyariz elbet de ozaman kendisi de ona gore yasayacak. Sen o cicekten bu cicege kon ama evlenecegim cicege hic ari konmasin iste oldu pasam!

Insallah evlenirsiniz de tencere kapak olarak diger insanları sizin gibilerden korursunuz.

Boyle dertlenene kadar ailen icin uzul asil.

Ya bunu kendinize niye yapıyosunuz??? Bir çok kişiyle birlikte olmuş adama niye bakire olduğunuzu ispat etmek zorundasınız? Midem bulandı çok midem bulandı..Kanı almışda doktora götürmüşde cahiliğin magması.

Ben de düşünüyorum ama lanet olsun ki türkiyenin gerçeği. Bunlar oluyor. Belki gerçekten yaşayan biri okur da iki fayda olur.
Yok o açıdan söylemedim tabi ki de oluyor ancak bu olay örgüsü çok saçma. Kim kimin kanlı peçetesini alıp doktora götürür?

Bu adamı inandırsan ne olacak ? Evlenecekmisin bu manyakla hakikaten ??
Ayrıca böyle dengesiz bir tiple niye yattın?? Ayy çekecek çilen çok senin...

Annesi babası kızım şunu surdan al şuraya koy dese atarın giderin tillahını yapan gençler var dayak harbi cennetten çıkma mi dedirtiyo, bir erkek karşınıza geçip parmak sallaya sallaya bak ben başka kızlarla yattım bakireyim diye yalan söylediler sen de yalan söylersen fena olur diyecek, sonra günlük pediatrik tahlile falan göndermeyi düşünecek...şaka mı? Komik değil, ciddi olamayacak kadar da absürd, ne münasebet isterse kadın 1000 kişiyle yatar, bakire kız isteyen bakir kalır, saçmalığa bak yahu, nasıl bunu yaptırırsın kendine, kimin itidir bu oğlan

Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu?

Bravo yani. Bu igrencligin ustune kurtudugun cümle 'anlaşılıyor mu' olmamaliydi. Zaten boyle pislik bir insanla devam etmekle hata etmissin. Kendisi kac kisiyle yatsin ama seni sorgulasin. Ona ne ? Bi an once ayril o adam denen seyden bence ve hayatını mahvetme.

Yahu ilk cinsel yakınlaşmada adam sana bu tarz ithamlarda bulunduysa ne diye birlikte oldun a be saftirik yavrum... hiç beklemeden beraber kadın doğum a gidin doktor baksın yırtıģın yeni olduğunu söylesin sen de o da rahatlasin. Bu arada kesinlikle ayrı bu adamdan. Üstte sana yol yapıyor filan demişler kesinlikle haklılar 2 bilemedim 3 haftaya ayrılır bu adam senden sebep de "güvenmiyorum sana "olacak

Back
X