Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

valla acı ama dogru konusacam arkadasim bu hayvan seni düpedüz kandırmış
zaten başından sana biriyle yattiysan soyle kizmayacam diyerek korkutmus seni
sonrada tek amaci olan birlikteligi gerçekleştirip arkayi donmus
simdide bahaneler ile seni basindan atmaya çalışıyor
ayrica o zekiye şu teklifte bulun bir
kadin dogumcuya beraber gidin muayene ol
bekaretin gitmisse eger o dr üzerinden ne kadar zaman gectigi anlayip size söyler
ya lütfen bu tarz şerefsiz erkeklere malzeme olmayalim ve sonuc ne olursa olsun
sakin onunla bi dk bile gecirmeee

Olan olmuş artık bundan sonrasına bakmalısın.
İlişkini o insanla kesmelisin,sana baştan tehditler savurmuş bilmemne ,ne biçim iş bu kaç yaşındasın sen.

Burda yazılanları okucan okucan yine bildiğini yapıcan bence sen öyle bi hava sezdim.

Sana değer veren insanlar elbet karşına çıkar.

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .
Peceteyle bekaretmi anlasilir ya.

ohaaaaaaa sok oldum
inanmazsa inanmasın yaa. sana guvenmeyen peçeteye guvenecek ha. yok artık!!!!

Doktor ne anlicak ya neyn kani oldugunu sacmalamis
Sanki basindan savmak icn bahane aryir gbi.

Konu fake mi degilmi anlamadim.bu konu fake olsa bile gunun birinde bu durumlari gercekten yasamis birileri belki okur da faydamiz olur diye en azindan yardimci olmaya calismak ve cevap yazabilmek gereklidir diye düşünuyorum.Bu tip erkeklere sirf kendinizi inandirmak adina daha fazla şevkat ve daha fazla şehvet vermeyin.cunkü yarin birgun hamile falan kalirsiniz bu defa da bu bebek benden degil diyebilir.yazik gencliginize ve safliginiza.cunku saf olmasaydiniz karşinizdakinin ne cins bir mahlukat oldugunu anlardiniz.lütfen kendinize sayginiz olsun.

bu ne ya

hayır madem bu kadar cinsellik konusunda takıntılı. o halde ona göre yakınlaşmasaydı sizle bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

şaka gibi ya. bu tip erkekleri anlamıyorum. prim veren kızlar yüzünden bu haldeler.

benim sözüme inanmasa biri ben ayrılırdım ondan hele ki böyle bir konuda.

Küçük de degilsin ki 25 yaşındasın. Adam senin ilk ilişkin oldugunu, bekaretini kendisi bozdugunu ispatlarsa nolacak? Ohh kandirilmamisim mi bunda diyecek? Gonul rahatligiyla bu kizla evlenebilirim mi diyecek? Derdi ne? Neyin ispati?
Ben ilk kez esimin elini tuttum evlendigimizde o da. Yani kusura bakmayin idrak edemiyorum sizin nicin bu kadar boyle bir adam icin ugrastiginizi da, adamin neyin derdine dustugunu de...

Ya bilmiyorum aslında söylenicek çok şeyi söylediniz de -ki haklısınız-.. Ama bi detayı atlıyoruz bence.. Konu sahte ya da gerçek, ilk cinsel birlikteliğini yanlış bi insanla yaşamış, ve büyük bi hata yapmış birini bu kadar gömmek doğru mu? Bence bizlerin hemcinsleri olarak daha naif olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu kadar lafın üzerine hatasını anlamıştır sanıyorum. Biraz aşabilmesi için destek mi olsak?
Ya bir de kötü kalpli aşağılık erkekleri burda yerin dibine sokup, kadınların cinsel birlikteliklerini eleştirmek bizim haddimize mi düşmüş? Ne yaptıysa yaptı!! Bi namussuz demediği kaldı bazılarının.. Evet hatalı, evet hepimiz yanlış bulduk, evet uzak durması gereken bi adam..

AMAA.. Burda söylediklerimiz onun kendinden nefret etmesine sebep olabilir ve bu onu ağır bir depresyona da itebilir. Hiçbirimiz buna sebep olmak istemeyiz..

Sen ne söylersen söyle bu adam sana inanmayacak cünkü inanmak gibi bir isteği yok.yatmış amacına ulaşmış.bugün olmasa da yarın sen bakire degildin ya da hic düşünmeden benimle yattın hafifsin imasında bulunup senden ayrılır.çünkü karaktersiz.hayırlı ugurlu olsun.

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .

Tam bir pislik bu adam...

ben herkesle 'yatıyorum'. onla 'yatıyorum', bunla 'yatıyorum'. 'yatışıyoruz' biz.

Yok artik.

Boyle karaktersiz bir insanla niye boyle bir ise kalkistiniz.

Amaciniz neydi yani.

Yarin bir gun evlenmek zorunda kalmasin diye ayak yapiyor.

Sizde hala ispat derdindesiniz.

Allah akil fikir versin.

Back
X