Erkek arkadaşım bana inanmıyor. :(

Hayir birde kendi bakir degil. Sevgiliyken cinsellige olur gozuyle bakiyor karsisindakine bakirelik soruyor.

Nerden buluyorsunun boyle adamlari ya hu?

Ne akil alir ne mantik.

Cok mu mecbursunuz bu adama?

Kendinize hic mi deger vermiyorsunuz?

Siz aşık olmayın sevmeyin cift olarak diyorum vallahi soğudum aşktan... sen resmen ispat etmeye çalışmissın yatarak sonuç yine hüsran olmuş bak bulmuş bahaneler zaten sana basta guvenmiyor sormasi bile itici oraya bile gelmiyorum te allahım neler duyucaz yıl olmus 2017 ne yaşadın ne ettin sorulari kendimi şu gecmise saygılı antin kuntin islerle uğraşmayan duygulara önem veren asil insanların yanına işinlamak istiyorum gerçekten... :KK55::işsiz:

Kendi bakir olmayanın bakire istemesi ne yaman çelişki...

Bakire olsan ne olur olmasan ne olur?
Namusu iki bacak arasında arayan bi öküz ile birliktesin.
Kendisi bu zamana kadar birçok kızla yatmasına rağmen nasıl sana böyle davranmasına izin veriyorsun?
Nasıl kendini bu kadar değersizleştiriyorsun.
Peçeteyle kan alıp doktora götürmek mi? :oha:
Sana olacakları söyleyeyim. Seninle istediğini yapacak sonra evlenmek için " el değmemiş bakire bir kız" arayacak.
Böyle öküzlerin yaşam tarzı budur çünkü.
Ayrıl ondan kendine olan saygını yitirmeden.

Herkes bu arkadaşa saldırıyor, elbette haklılar. Fakat yapılabilecek en duyarlı yorumu siz yapmışsınız. Teşekkür etmek geldi içimden..

P Pelokaro sen de hatanın farkındasındır muhakkak ve acele ettiğinin de.. Ama sonradan bunun depresyonu ağır olur. Baştan kendini ikna et. Pişmanlık yaşamana gerek yok. Sen çok değerlisin. Her kararınla sen sensin. Hatalarının bile dimdik arkasında dur. Hiçbir şey kaybetmedin. Adamı arkanda bırak ve yoluna devam et.. Tabii ki dersini almış bi şekilde :KK66:
Ben teşekkür ederim...

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .

iki evlilik yasadim. ilk evliligimde kan gelmedi ve eski esim sormadi. ikinci evliligimi yaparken esim ne ilk evliligimin oncesinde ne de sonrasinda bir iliskim olup olmadigini sordu.

Bu, bir erkegin once kendine sonra karsisindaki kadina saygisidir.

cok ama cok uzulerek okudum konunuzu. icinizin temizligine ayrica uzuldum.

hickimseye ne aileniz, ne partneriniz ne de gelecekte olacak cocugunuz... hayatta hickimseye mahreminizin hesabini vermek bir yana, mahreminizi ifsa etmek durumunda dahi degilsiniz. lutfen guclu olun ve dimdik yuzune tukurun o serefsizin. ve bir daha asla beraber olmayin.

Ekşi'den falan gelmiş herhalde arkadaş. Böyle bir salaklık,saçmalık olamaz çünkü.

Burada fesat olan bir tek ben miyim acaba? Bana açıkçası adet kanaması ile zar bozulma kanı aynı mı ufaktan onu araştırıyomuşsunuz gibi geldi. Zaten ilk değildi sen de erkek arkadaşını keklemek için senaryo yazdın ama tutmadı sanırım! Sıvama kısmındasın nasıl kurtarıcam durumu diye çare arıyorsun valla ben yemedim tutmadı bu olmamış.

:kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:yazikk eğer fake değilsen yazik. Adam işini görmüş şimdide bahane ariyor farkinda değilmisin. Bekaret takintisi var ama önüne gelenlede yatmiş. Bu nasil ucuz iğrenç bir ilişki böyle.

Burada fesat olan bir tek ben miyim acaba? Bana açıkçası adet kanaması ile zar bozulma kanı aynı mı ufaktan onu araştırıyomuşsunuz gibi geldi. Zaten ilk değildi sen de erkek arkadaşını keklemek için senaryo yazdın ama tutmadı sanırım! Sıvama kısmındasın nasıl kurtarıcam durumu diye çare arıyorsun valla ben yemedim tutmadı bu olmamış.
Bu hiç aklıma gelmemişti:)

Valla konu dogruysa senin o karaktersiz sevgikin ne haltmiş acaba...
Kizlarim var konusmak istemiyorum...ama gercekten bukadar olay bu kadar teknoloji ve bukadar cahil genclik...igrendim

Merhabalar herkese... Daha yeni üye oldum. Çok büyük bir derdin içinde kaldım ben. Nasıl çıkarım işin içinden bilmiyorum. Erkek arkadaşımla yaklaşık üç dört aydır cinsellik yaşıyoruz. Tam bir cinsel birleşmeyi geçen hafta yaşadık. Daha önceki kız arkadaşları tarafından bekaret konusundan kandırılmış. Bana sürekli eğer önceden biriyle yattıysan bunu söyle kızmicam diyodu. Ya da tehditler savuruyodu eğer bana yalan söylüyorsan bunun cezasını ödetirim vs vs. Neyse ben daha önce kimseyle yatmadım. Ondan önce sadece bir tane sevgilim oldu onunla da yakınlaştık ama cinsel birliktelik boyutuna hiç varmadık. Ben tüm detaylarıyla eski sevgilimle neler yaşadığımı da ona anlatmıştım. Geçen hafta birlikte olduk ve bozuldu muhtemelen çünkü kan geldi o bölgeden. İç çamaşırımda günlük ped vardı. Şu an beni itham ediyo ben adetmişim sözde ve onu kandırıyomuşum salak yerine koyuyomuşum. Kanı sildiğim peçeteyi kadın doğumcu bir tanıdığına vermiş. Eğer yalan söylüyosam yüzüme bakmicakmış bir daha. Peçeteden anlaşılabiliyor mu? Eğer anlaşılıyorsa inşallah çıkar ortaya da günahımı aldığını anlar. Bir de o hafta boyunca ben geciktirici ilaç almıştım. Adet olmam imkansız. Ya bide sorum geciktirici almışken, acaba rahim zorlandığı için gelen kan adet kanı olabilir mi? Daha önce hiç kimseyle yatmadım. Onunla böyle bir muhabbet geçince doktora da gitmiştim ve bakire olduğum kesindi. Yardım edin allah rızası için elim kolum bağlandı :KK43: .

Ya bu kadar saf olmayın allah aşkına yaaa :KK12:

Adam (adam bile denemez ona) seni kandırıyor düpedüz

1. Hangi kadın Doğumcu böyle birşey için evet veya hayır der

2. Kana bakıp nerden geldiği ne amaçla geldiğini nasıl anlayacak????

3. Seninle evlenecek dahi olsa kimsenin senin bekaretini sorgulamaya hakkı yok!!!

4. Hem seni kimseyle yatmadın değil mi diye sıkıştırıyor namus bekçiliği yapıyor hem de seninle yatmak istiyor?? Yani senin saflığından faydalanıyor

5. Böyle erkeklerden hayır gelmez psikolojisi bozuktur onun. Seni de delirtir.... kaç ondan!

Yani nerden tutsam elimde kalıyor... allah akıl fikir versin kendi kızımı dünyaya getirmeye korkuyorum bu bdv konuları yüzünden :duduk:

O kadar yanlış yapıyorsun ki ama farkında değilsin.sana inanmazken sen niye gittin de onla beraber oldun,hadi oldun bir de asagilamalarina izin veriyorsun.yapma bunu kendine

Namuslu bir KADIN istiyorsan şerefli bir ADAM olacaksın önüne gelen kızların bekaretinemi bakmış sende böyle bir insana güvenip kendini teslim ediyosun yazık şimdiki zamane gençlerine kullanıp bi kenara atmış işte şimdide oyalıyo Allah ıslah etsin sizi ve sizin gibileri :kusmuk:

Kızın sorunu sevgilisin bu iğrenç takıntıları değil ona inanmaması. Millet boşuna dil döküyor. Ona göre normal bu saygısızlıklar ne yapalım.

Böyle erkeklerin kandırılması içimin yağlarını eritiyor. Kızlık zarını diktirmek isteyen bir kadın göreyim ellerimle dikicem :D

Back
X