Erkek arkadaşım bana mı tuhaf geliyor

Canım fikir olarak uyuşmadığınız çok belli.. Ama bence çocuk gibi olan taraf erkek arkadaşınız değil sizsiniz.. Baktığım zaman mantıklı düşünen erkek arkadaşınız.

Eğitimini tamamlayıp işini eline aldıktan sonra evlenmek istemesi en mantıklı karar bence.. Annesinin kızmasına gelince de o annesinin yaptığı bir patavatsızlık erkek arkadaşınızla ne alakası var yani ne düşündünüz de ondan soğudunuz Tabi fikirleriniz uyuşmuyorsa ayrılmak en mantıklısı bence de ayrılın ya siz hem soğumuşsunuz da..

Zama kaybetme o zaman.Gecen yillara bakmaz evlilik eger kafalar uyuşmuyor bir şüphe varsa bastan olmaz zaten

Erkek arkadaş gayet mantıklı, adam okul,askerlik, iş,evlilik sıralaması yapmış. Doğru olan sıralama da budur zaten.
Annesi de ders çalışacakken telefonda senin oyaladigini düşündüğü için bağırdı bence. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yani o bağırma sanaydi.
Benim çocuğumu dersinden alikoysalar bende kızarım.
Büyük kızım ders çalışırken küçük engel olursa ona da kızıyorum mesela.

Belkide annesi sizi istemiyor ondan bilerek bağırmış olabilir böyle düşündün mü hiç

bence bir şeyler yavaştan olsun diye acele etme, ailelerle hemen tanışmak hemen evlenmeyeceksen zaten ilişkiye zarar verir
ikinci olarak 23 yaşında koca bir adam değil, ailesi ders çalışması için bağırabilir bunda bi acayiplik görmedim şahsen

Ha senin babanın sana yüzük takın diye baskı yapması ve senin onun karşısında titremen seni çocuk yapmıyor yani. Çocuğu bi sal da rahat rahat ders çalışsın hazır sen de soğumuşken. Sen de annesinin ders çalış diye bağırmadığı, onu bırak yüzük takacakken bile kimseden icazet almaya ihtiyaç duymacak olgunlukta birini bul, madem baban ad istiyor.

Hem de ne sevgili kulu (bak -de ayri)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…