- Konu Sahibi pembecicekler
-
Canım fikir olarak uyuşmadığınız çok belli.. Ama bence çocuk gibi olan taraf erkek arkadaşınız değil sizsiniz.. Baktığım zaman mantıklı düşünen erkek arkadaşınız.Arkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
TEPKİM DERS ÇALIŞMASINA DEĞİL!! Çalışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İÇİN
tuhafıma gitti yani
Bu şekilde oğlum gelse kız isteyin dese bu ne acele derim önce iş derim açıkçası bu arada siz çalışıyor musunuzBaskınlık beklemiyorum. Bana annesinin davranışı tuhaf geldi. Mesela benim annem hiç bağırmamıştır bana heleki ders konusunda yani
Zama kaybetme o zaman.Gecen yillara bakmaz evlilik eger kafalar uyuşmuyor bir şüphe varsa bastan olmaz zatenArkadaşlar merhaba öncelikle. Erkek arkadaşım 23 ben 22 yaşındayım. Az önce erkek arkadaşımı aradım kapanmış odaya ders çalışıyor. görüntülü konuşuyorduk birden annesi geldi odaya ders çalışırken elinde telefon gördüğü için kızdı (hatırlatayım yaş 23) yani Benimde garibime gitti açıkçası bi soğudum on yaşında çocuk değilki kızıuorsun. Hemen kapattık telefonu. Bu arada 5 yıldır beraberiz.
Neyse zaten ben evlenip yuvamı kurmak istiyorum şimdi adını koysak istemeydi sözdü nişandı derken 25 yaşımı bulacak evlenmek için ideal bir yaş ama erkek arkadaşım daha üniversiteyi 4 yıllığa tamamlıcam sonra askere gidicem işimi kurucam anca öyle adını koyarız diyor. Bana göre değil açıkçası
seviyorum değer veriyorum ama fikirlerimiz uyuşmuyor ben bu sene mezun oluyorum.
Erkek arkadaşım çocuk gibi bana hiç onunla kendimi tanıştığımızda 17 yasımda kalmış gibi hissediyorum.
heleki bu son olayda hepten soğudum. Kocaman çocuğa bağırmak nedir ya bana kendi annem 1 kere bagırmamıştır heleki elimde telefon gördü diye
sizce gayet normal mi yoksa ben mi abartıyorum ?
TEPKİM DERS ÇALIŞMASINA DEĞİL!! Çalışsın tabiki
TEPKİM ANNESİNE BU SEBEPTEN BAĞIRDIĞI İÇİN
tuhafıma gitti yani
Belkide annesi sizi istemiyor ondan bilerek bağırmış olabilir böyle düşündün mü hiçValla bana şimdiye kadar kimse bağırmadı bağıramazda heleki ders çalışmak için kimse bagıramaz ben yapacağım işi bilirim.
Ayrıca anneside erkek arkadaşıma bagıramaz artık bir bireyiz 10 yasında çocuk değiliz
Beni kamerada görmesine rağmen bağırması çok ayıp
Ben kendi oglum olsa gider ötede bağırırım kız arkadaşının yanında niye bağırayım küçük düşüreyim ayıptır
Sevdim seni ben yaaçok tatlısın bence. Boşver evliliği kariyer yap bence. Bak ciddiyim
Haydaa yine ben lollos sana ne yapti ayolValla ben lolloşla size bi yandan gıcık oldum ama bi yandanda kanım acayip ısındı anlamadım
Aynen öyle, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla.Belkide annesi sizi istemiyor ondan bilerek bağırmış olabilir böyle düşündün mü hiç
Loloş bana tdk müdürlüğü tasladın kalbim kırıldıHaydaa yine ben lolos sana ne yapti ayol
Oyyy ama bak o minnak kalbin kirilmasinn kiyamamLoloş bana tdk müdürlüğü tasladın kalbim kırıldı
Büyük aşklar nefretle başlarValla ben lolloşla size bi yandan gıcık oldum ama bi yandanda kanım acayip ısındı anlamadım
Ha senin babanın sana yüzük takın diye baskı yapması ve senin onun karşısında titremen seni çocuk yapmıyor yani. Çocuğu bi sal da rahat rahat ders çalışsın hazır sen de soğumuşken. Sen de annesinin ders çalış diye bağırmadığı, onu bırak yüzük takacakken bile kimseden icazet almaya ihtiyaç duymacak olgunlukta birini bul, madem baban ad istiyor.Mesele burda evlenmekte değil seks yapmakta değil.
Mesele koskoca çocuğa bağırılması ilkokul bebesi gibi azarlanması
tuhafıma gitti diyorum
Biri çıkmış evlilik erken diğeri çıkmış ordan bilmem ne
Gereksiz yorumlar
Evet annesinin bağırması doğru veya yanlış de geç işte ne uzatıyon sanki ben evliliğimi sordum burda herkes evliliğe yorum yapmış evlilik için başka bir zaman konu açarım oraya yazarsınız şimdi konumuz tuhafıma giden olay
Evet haklısın lolloşumla artık aramızda farklı bir bağ var benim gibi gelini olmasınmış istemezmiş evlerden ırakmış öyle dedi ama artık benim gibi arkadaşı var ne mutlu lolloşumaBüyük aşklar nefretle başlar
Hem de ne sevgili kuluEvet haklısın lolloşumla artık aramızda farklı bir bağ var benim gibi gelini olmasınmış istemezmiş evlerden ırakmış öyle dedi ama artık benim gibi arkadaşı var ne mutlu lolloşumaAllah’ın sevgili kulu lolloş
Herkese kaktüsLolloşumla caferime pembe çiçekler
boşver sen evliliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?