Ayrılmak istediğimde peşimde dolanıyor ayrılmamak için kırk takla atıyor başka erkeklerden kıskanıyor gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorumSenden soğumuş
Senin onu bırakmanı bekliyor
İçinden de " Ne gurursuz kız, onu adam yerine koymuyorum halâ benden ayrılmıyor " diyor
Ama ayrılmak istediğimde o istemiyor sürekli üzerime düşüyor ayrılmayalım diye çırpınıyor gerçekten çözemedim ne istediğini bilmiyorarkadaşın tüm yazdıklarına katılıyorum. siz de bence sevgilinizin sizden beklediğini yapıp ayrılın. Böyle sürümcemede sürekli kendinizi yıpratmayın
Maalesef evet bunun farkındayım ve çok narsist bir insan beni çok çabuk ikna ediyor ondan kurtulmaya çalıştıkça kendimi onda buluyorumSiz de kendinize saygı duymuyorsunuz ki bu durumda.
Takıntılı biriyim sanırım adamı takıntı haline getirdim yada bana saygı duymuyor olması zoruma gitti muhtemelen o yüzden takıntı haline getirdim
Başkası değil başkaları var biliyorum ama neden hala o olsun diye inatlaşıyorum bilmiyorumAyrilin tabiiki.
Eskiden tuşlu telefon, sayılı sms hakkimiz varken bile bir yolunu bulur cevap verirdik. Simdi mesaj atmak 5 saniye sürüyor. 3-4günde mektup yollasan evine ulaşır yahu. Adam sizi yedekte tutuyor, asıl kadroda baskasi var, aldatiliyorsunuz
E o zaman aldatiliyorsunuz,bu durumda hala ne yapacağınızı soruyorsanız bence evlenip aldatilin.Biri değil çok kişi var hayatında kadınlara zerre değer veren biri değil kadınları kullanıp atmalık gören biri
Yorumlarınız için teşekkür ederim söylediklerinizi yapacağım sadece birazcık motivasyona ihtiyacım varSaygı duymuyorsa duymasın, o zaman siz kendimize saygı duyup ayrılın. Bu tarz adamalara hiç gerek yok. Yanlız kalmak böyle biriyle birlikte olmaktan çok daha iyidir. Her yerden engelleyin ve hayatınız bakın.
Bana daha çok, buna kendinizi siz ikna ediyormuşsunuz gibi geliyor.Maalesef evet bunun farkındayım ve çok narsist bir insan beni çok çabuk ikna ediyor ondan kurtulmaya çalıştıkça kendimi onda buluyorum
Ben evleneyim demiyorum kurtulmak istediğim için burada sizlerden fikir almak istedim beynim o kadar durmuş durumda ki mantıklı kararlar veremiyorumE o zaman aldatiliyorsunuz,bu durumda hala ne yapacağınızı soruyorsanız bence evlenip aldatilin.
Ayrılmak istediğimde peşimde dolanıyor ayrılmamak için kırk takla atıyor başka erkeklerden kıskanıyor gerçekten ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum
Narsist bir insanla denk gelmezsiniz umarım denk geldiğinizde konuşalım isterseniz kendine nasıl bağladığını o zaman görürsünüz ve anlarsınız psikologlar bile narsist birinin nasıl tehlikeli olduğunu anlatıyor varsa yakın psikologunuz sorunBana daha çok, buna kendinizi siz ikna ediyormuşsunuz gibi geliyor.
Göz göre göre insan kendine neden kötülük yapsın ki aksi durumda?
Onun narsist vs olması önemli değil.
İkna olmak istemeyen olmaz, bu kadar basit.
Ben takıntılıyım diyerek konuyu basite indirgemeyin.
Şu anda yapacağınız tek şey her yerden engellemek ve hayatınıza devam etmek. Bunu akıl edemiyorsanız, düşmanı uzakta aramayın.
Çok güzel yazmışsınız ama sanırım biraz takıntılıyım ve ona olan sevgimi çok belli ettim beni çantada keklik olarak görüyor muhtemelen ama neden kopamıyorum bilmiyorum
Evet kesinlikle tam olarak yaptığı bu ilk zamanlar beni nasıl göklere çıkardığını nasıl değer veriyormuş gibi yaptığını anlatamam hani şey diyordum bu adam beni seviyor bana değer veriyor dünyadaki tek kadınmışım gibi hissettiriyorduResmen sizin ayarlarınız la oynuyor. Önce al aşağı edip önemsizlestiriyor sonra tekrar elinde tutmak için önemsiyor gibi peşinizden koşuyor. Kendinize bunu yapayım. Belki henüz garantiledigi bir ilişkisi yok yoksa anında bırakır sizi. O yapmadan siz bırakın.
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için ekran görüntüsü almamda bir sakınca yoktur umarım bunlarıEvet kendin herşeyin farkındasın aslında.
Algılarını aç biraz ilgilenen başka biri varsa seninle sohbet et dünyada sadece sana mesaj atmayan bu adam kalmadı bunu farketsen koparsin.
Kendine daha iyi erkekleri layık gör. Takıntin kendine kıymet verme yönünden olsun.
Ben takıntılıyim biri benimle düzgün ilgilenmeyince hemen yol veriyorum a çevir onu.
Amacım çay kahve değil zaten bana yapmadığı kahveyi başka kadınlara kendi eliyle yapıyor sanırım kendim değersizleştirdim kendi değerimiÖnceliği siz değilsiniz,sıra size gelmiyor.
Vedalaşın çay kahve ile ilgi olmaz.Cafeye gidin yaparlar
Evet farkındayım ve kurtulmak istiyorum ama hayatımdan çıkarmakta zorlanıyorumAldatiliyorsunuz.
Unutulmayacak kadar büyük bir aşk yaşamış olsanızda bırakın gitsin.Degerli olmak için ehline denk gelmek lazım.yoksa sokak erkek kaynıyorAmacım çay kahve değil zaten bana yapmadığı kahveyi başka kadınlara kendi eliyle yapıyor sanırım kendim değersizleştirdim kendi değerimi
Evet farkındayım ve kurtulmak istiyorum ama hayatımdan çıkarmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?