Ayrilin tabiiki.
Eskiden tuşlu telefon, sayılı sms hakkimiz varken bile bir yolunu bulur cevap verirdik. Simdi mesaj atmak 5 saniye sürüyor. 3-4günde mektup yollasan evine ulaşır yahu. Adam sizi yedekte tutuyor, asıl kadroda baskasi var, aldatiliyorsunuz
Eskiden daha güzelmiş. Insanin ozel alani vardi. Simdi yok fotoğraf at yok aradim niyr geri donmedin. Tuvalette bile rahat bırakmıyorlar insanıSMS hakkı bitince çağrı atar anlamasını sağlardık. Nereden nereye geldi ilişkiler
Çok teşekkür ederim psikiyatriden randevu aldım umarım güzel günlere tez zamanda ulaşırım teşekkürlerSizi yargılamak içim söylemedim. Linç değil bu. Her şeyi görüp farkında olup hiçbir şey yapmamak daha kötüsü bunu kabullenmek kesinlikle normal değil. Lütfen kendiniz için bir şey yapın ve profesyonel destek alın. Siz de herkes kadar sevilmeye layıksınız.
Hahah muhteşem tespit evet tam olarak böyle söylediği zamanlar olduSana sadece konunu okuyan biri olarak değil tecrübeli biri olarak yazıyorum. Ayrılmak istememesinin nedeni ikinci seçeneğinden emin olmaması. Öbür taraftan emin olunca ayrılacak merak etme. Eğer öbür taraf yüz vermezse sana diyecek ki "özel hayatımda is aile vs sorunlarım vardı hallettim simdi seni çok seviyorum..."
bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz
sizin ilişkiniz yok
erkek arkadaşınız yok
değmezestağfurullah çıldırtmak değil amacım ama beni diğer erkeklerden kıskanan ayrılmak istediğimde günlerce üzerime düşen sahip çıkıyormuş gibi davranan biri var karşımda sanırım çift karakterli biri
O kadar şey yaptı ki kızarak ne yaptıysa hepsini yazmış bulunmaktayım bugün yorumlar da ki arkadaşlar haklı güzel bir açıklamayı hak etmiyor ona kapım hep açıktı taaki bugüne kadar kapattım kapıları buraya bunu yazmak gelen yorumlar her ne kadar kırıcıda olsa iyi geldiÇok özgüvenli ve rahat bir şekilde yüzyüze görüşüp şöyle diyorsun ona
“Sana öfkeli değilim ama bu ilişki bana yetmiyor, duygusal ihtiyaçlarım karşılanmıyor. Kıymetli bir insansın. Kapım sana hep açık bir ihtiyacın olduğunda. Ama ben yürütemiyorum”
Bunu kızarak sitem ederek değil, yumuşak ve hafif güleryüzle, ona şefkat duyar bir yüz ifadesiyle söyleyin. Ve çok kararlı olun
Ayrılmamak için çok ısrar ederse de düşünmek istiyorum diyin
Bu kadar
Sanırım bu ilişkimden sonra uzun süre hayatıma erkek almam diye düşünüyorumBaşlığa istinaden yazıyorum; saygı duyan yeni bir erkek arkadaş edinin.
Gelen yorumlar her ne kadar kırıcıda olsa yorumların ardından ondan ayrılmayı başarmış durumdayım inşallah arkasında dururumdeğmez
kendinize bunu yapmayın
Gelen yanıtların ardından ayrıldım
O kadar şey yaptı ki kızarak ne yaptıysa hepsini yazmış bulunmaktayım bugün yorumlar da ki arkadaşlar haklı güzel bir açıklamayı hak etmiyor ona kapım hep açıktı taaki bugüne kadar kapattım kapıları buraya bunu yazmak gelen yorumlar her ne kadar kırıcıda olsa iyi geldi
Kapadım zaten umarım duygu değişimlerine girip yeniden açmam o kapıyıHayır efendim. Hiç bir kapıyı açık bırakmayın. Yollayın gitsin.
Erkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum
O kapıyı açmak üzere olduğunuzu düşündüğünüzde buraya yazın, biz sizi tutarız.Kapadım zaten umarım duygu değişimlerine girip yeniden açmam o kapıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?