Erkek arkadaşım bana saygı duymuyor

Sana sadece konunu okuyan biri olarak değil tecrübeli biri olarak yazıyorum. Ayrılmak istememesinin nedeni ikinci seçeneğinden emin olmaması. Öbür taraftan emin olunca ayrılacak merak etme. Eğer öbür taraf yüz vermezse sana diyecek ki "özel hayatımda is aile vs sorunlarım vardı hallettim simdi seni çok seviyorum..."

Çok özgüvenli ve rahat bir şekilde yüzyüze görüşüp şöyle diyorsun ona

“Sana öfkeli değilim ama bu ilişki bana yetmiyor, duygusal ihtiyaçlarım karşılanmıyor. Kıymetli bir insansın. Kapım sana hep açık bir ihtiyacın olduğunda. Ama ben yürütemiyorum”

Bunu kızarak sitem ederek değil, yumuşak ve hafif güleryüzle, ona şefkat duyar bir yüz ifadesiyle söyleyin. Ve çok kararlı olun

Ayrılmamak için çok ısrar ederse de düşünmek istiyorum diyin

Bu kadar

SMS hakkı bitince çağrı atar anlamasını sağlardık. Nereden nereye geldi ilişkiler

Çok teşekkür ederim psikiyatriden randevu aldım umarım güzel günlere tez zamanda ulaşırım teşekkürler

Hahah muhteşem tespit evet tam olarak böyle söylediği zamanlar oldu

bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz
sizin ilişkiniz yok
erkek arkadaşınız yok
estağfurullah çıldırtmak değil amacım ama beni diğer erkeklerden kıskanan ayrılmak istediğimde günlerce üzerime düşen sahip çıkıyormuş gibi davranan biri var karşımda sanırım çift karakterli biri

değmez
kendinize bunu yapmayın

O kadar şey yaptı ki kızarak ne yaptıysa hepsini yazmış bulunmaktayım bugün yorumlar da ki arkadaşlar haklı güzel bir açıklamayı hak etmiyor ona kapım hep açıktı taaki bugüne kadar kapattım kapıları buraya bunu yazmak gelen yorumlar her ne kadar kırıcıda olsa iyi geldi

Hayır efendim. Hiç bir kapıyı açık bırakmayın. Yollayın gitsin.

Bu adamla 1 yıldır beraber olduğunuzu söylemişsiniz. Bu adam yeni biri mi yoksa daha önceki konunuzda bahsettiğiniz adam mı ?

Bence ortada daha büyük bir sorun var. O da; sizin kendinize saygınız yok. Bence bunu hallettiginizde zaten erkek arkadaşınız ve bu tarzdaki insanların hayatınızda yeri olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…