Ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum diyorum ki kurtulmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum diyorum!!Yani aldatilmak hatta birden cok kadinlarla takilmasi bile sizi tetiklemiyorsa adam sizinle oynamayi birakana kadar devam edersiniz herhalde.
İşiniz yok mu acaba bu adamdan başka? Nebileyim başka ortamlar, başka insanlaaar...
Başka sehirler, ulkeleerr
Psikolog, psikyatrist filan.
Unutulmayacak kadar büyük bir aşk yaşamış olsanızda bırakın gitsin.Degerli olmak için ehline denk gelmek lazım.yoksa sokak erkek kaynıyor
Bence gakılman gereken en son şey saygısızlık.AldatılıyorsunErkek arkadaşımla 1 yıldır birlikteyiz benimle eskisi gibi oturup sohbet etmiyor mesajlarıma 3 4 gün sonra cevap veriyor aradığımda açmıyor ama ayrılmak istediğimde saçmalama işlerim yoğun böyle yapma diyor şu an ne dediğini bilmiyorsun diyor ama benimle oturup sohbet etmeyen adam diğer kadınlara iş yerinde kendi eliyle kahve yapıyor çay yapıyor vs lütfen kötü yorum yapmadan ne yapmam gerektiğini söyleyin beynim yanmış durumda mantıklı düşünemiyorum
Sürekli işim var yoğunum diyor şimdi ayrılık mesajı attım umarım bu yoldan dönmem3-4 gün telefonu eline alamayacak kadar ne yoğunluğu varmış adam cumhurbaşkanı da haberin mi yok? Ayrılacaksın başka yolu yok gerekirse numaranı değiştir.
Ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum diyorum ki kurtulmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum diyorum!!
Evet bende saygısızlıktan bahsedip ayrılık mesajı gönderdim ona az önce umarım dilerim ki bu yoldan dönmemBence gakılman gereken en son şey saygısızlık.Aldatılıyorsun
Denicem teşekkür ederimYa bu bir iş mi ki bir yerden başlayacaksiniz. Odaginizi adamdan çekin diyorum başka seylerle ugrasin, baska yerlere gezin, başka insanlar taniyin ve bu kişiyi daha az dusunun. Bunu da yapamiyorsaniz psikologa gidin yani daha ötesi mi var. Hayret bir sey
Başkası değil başkaları var biliyorum ama neden hala o olsun diye inatlaşıyorum bilmiyorum
Ayrılık mesajı gönderdim okumayacağı belli ama yinede onun gibi olmamak adına yaptığı saygısızlıkları anlatan bir ayrılık mesajı gönderdimMesajıma 3-4 gün sonra cevap veren kişi sevgilim değildir, sevgilim olsa duramazdı... işteyken yazamıyor yoğun, evde de mi cevap vermek zor geliyormuş. Çantada keklik olmayın, bir daha msjına aramalarına dönmeden terkedin gitsin. Zira ayrılıyorum konuşmasını bile haketmiyor....
Kendimi biraz kötü hissettim amaSen kendine saygı duysan zaten bu adamla sevgiliyim demezdin. O yüzden adamın sana saygı duymaması dünyanın en normal şeyi
O yüzden mı saygı duymuyor ben şahsen bana değer verene beni sevene saygı duyarım insanların geneli neden kendisini sevene saygı duymaz çantada keklik görür anlamış değilimSen kendine saygı duysan zaten bu adamla sevgiliyim demezdin. O yüzden adamın sana saygı duymaması dünyanın en normal şeyi
Açıklama yaptım maalesef açıklama yaparak ayrılık mesajı gönderdimAyrıl gitsin, engelle açıklama falan borçlu değilsin.
Hayatta gerçekten sevilmek, değer görmek var inanın. Böyle toksik bir ilişkiye takılıp kalmayın kendinize yazık etmeyin. Mesajınızın arkasında durup bir daha hiç bir türlü cevap vermeden yolunuza devam edin.Ayrılık mesajı gönderdim okumayacağı belli ama yinede onun gibi olmamak adına yaptığı saygısızlıkları anlatan bir ayrılık mesajı gönderdim
Ayrılık mesajı gönderdim okumayacağı belli ama yinede onun gibi olmamak adına yaptığı saygısızlıkları anlatan bir ayrılık mesajı gönderdim
Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için mesajımın arkasında duracağıma inanıyorum istersem yapamayacağım birşey yok diye düşünüyorumHayatta gerçekten sevilmek, değer görmek var inanın. Böyle toksik bir ilişkiye takılıp kalmayın kendinize yazık etmeyin. Mesajınızın arkasında durup bir daha hiç bir türlü cevap vermeden yolunuza devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?