Erkek arkadaşım bana saygı duymuyor

Ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum diyorum ki kurtulmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum diyorum!!

Bence gakılman gereken en son şey saygısızlık.Aldatılıyorsun

3-4 gün telefonu eline alamayacak kadar ne yoğunluğu varmış adam cumhurbaşkanı da haberin mi yok? Ayrılacaksın başka yolu yok gerekirse numaranı değiştir.
Sürekli işim var yoğunum diyor şimdi ayrılık mesajı attım umarım bu yoldan dönmem

Ya siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada ben anlatamıyorum diyorum ki kurtulmak istiyorum ama nereden başlicam bilmiyorum mantıklı düşünemiyorum diyorum!!

Ya bu bir iş mi ki bir yerden başlayacaksiniz. Odaginizi adamdan çekin diyorum başka seylerle ugrasin, baska yerlere gezin, başka insanlar taniyin ve bu kişiyi daha az dusunun. Bunu da yapamiyorsaniz psikologa gidin yani daha ötesi mi var. Hayret bir sey

Denicem teşekkür ederim

Mesajıma 3-4 gün sonra cevap veren kişi sevgilim değildir, sevgilim olsa duramazdı... işteyken yazamıyor yoğun, evde de mi cevap vermek zor geliyormuş. Çantada keklik olmayın, bir daha msjına aramalarına dönmeden terkedin gitsin. Zira ayrılıyorum konuşmasını bile haketmiyor....

Sen kendine saygı duysan zaten bu adamla sevgiliyim demezdin. O yüzden adamın sana saygı duymaması dünyanın en normal şeyi

Ayrılık mesajı gönderdim okumayacağı belli ama yinede onun gibi olmamak adına yaptığı saygısızlıkları anlatan bir ayrılık mesajı gönderdim

Sen kendine saygı duysan zaten bu adamla sevgiliyim demezdin. O yüzden adamın sana saygı duymaması dünyanın en normal şeyi
O yüzden mı saygı duymuyor ben şahsen bana değer verene beni sevene saygı duyarım insanların geneli neden kendisini sevene saygı duymaz çantada keklik görür anlamış değilim

Ayrılık mesajı gönderdim okumayacağı belli ama yinede onun gibi olmamak adına yaptığı saygısızlıkları anlatan bir ayrılık mesajı gönderdim
Hayatta gerçekten sevilmek, değer görmek var inanın. Böyle toksik bir ilişkiye takılıp kalmayın kendinize yazık etmeyin. Mesajınızın arkasında durup bir daha hiç bir türlü cevap vermeden yolunuza devam edin.

Hatta engelleyin daha kafanızı karıştırmasın, cidden hakettiğiniz bu değil bunu kendinize empoze edin

Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için mesajımın arkasında duracağıma inanıyorum istersem yapamayacağım birşey yok diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…