Erkek arkadaşım bana saygı duymuyor

Engelli de basın gitsin. Azık Kendinize direnip irade gösterin.
İçimde bir boşluk oluştu umarım yaptığım şeyin arkasında durabilecek gücüm olur
Hatta engelleyin daha kafanızı karıştırmasın, cidden hakettiğiniz bu değil bunu kendinize empoze edin
Gerçekten çok teşekkür ederim sosyal alandan destek vermiş olmanız beni mutlu etti

Kendinizi zorlayın. Onun hakkında hep olumsuz şeyleri aklınıza getirin. Mümkünse yanlız kalmayın. Bir süre boşluk hissine kapilmaniz normal.

Gerçekten çok teşekkür ederim sosyal alandan destek vermiş olmanız beni mutlu etti
Ne demek. Kız kardeş gibi gördüm sizi, bir dönem yaşadığım bir duyguyu yaşıyorsunuz. Ben başardım ve iyi ki bitirdim. Ve somrasında yazdığım gibi eşim çıktı karşıma çok seviliyorum. Toksik olmayan ilişkide çok mutlu oluyormuş insan. Kendinize en mutlu ilişkiyi layık görün, buna layıksınız. Bence başarabilirsiniz, biz kadınlar mental olarak çok güçlü varlıklarız

Allah tüm kadınların karşısına değer veren hayırlı birini çıkarsın inşallah o kadar zor ki toksik ilişkiyi atlatmak çok teşekkür ederim iyiki varsınız

hepimiz buna benzer şeyler yaşadık sanırım.lütfen görüşmeyin. yaptıgı şeyleri getirin aklınıza ve soğuyun. takıntılı biri halişne gelmeyin izin vermeyin. adam herkesle takılan bir tip çok belli. kusura bakmayın sizi önemsediğini düşünmüyorum.yol yakınken bitirin.

Kendimi biraz kötü hissettim ama

O yüzden mı saygı duymuyor ben şahsen bana değer verene beni sevene saygı duyarım insanların geneli neden kendisini sevene saygı duymaz çantada keklik görür anlamış değilim
Neden kötü hissedesin ki? Dünyada hiç kimse kendisine saygı duymayan birine saygı duymaz. Boynuzların arşa degmis, bunu biliyorsun. Adam kadına değer vermediğini dile getiriyor hem de senin yanında, hem de alınır gücenirsin diye korkmadan. Sana mesaj atmaktan aciz, hala daha adamın peşinden koşuyorsun. Seni çantada keklik görmesin de kimi görsün?

Şimdi de ayrılık mesajı atmışsın, belki iki peşimden koşar beni mutlu eder ümidi ile yazdın adama. Öyle olmasa engeller geçerdin.

İki sene önce benim de bir sevgilim vardı,uzak mesafe başka ulkeden. Aslında tam sevgilim de değil ama o yolda giderdik. Üstelik çok ilgilenirdi, her fırsatta gelirdi, mektuplar yazar,her dedigimi can kulağıyla dinler, çocukluk anilarimi,annemin doğum gününü bile unutmazdi, Türkçe öğrenirdi.
Amma ve lakin mesajlarıma geç dönerdi. Günlük sohbet edemezdik, cuma haftan nasıl geçti yazardım bana pazar uzun uzun haftasını anlattığı yazılarla,resimlerle dönerdi. Müsait olduğunda uzun uzun yazmayı seviyormuş , herkese karşı böyleymiş (haspam)
Ben de bir iki rahatsizligimi dile getirdim, sonra da s..eyim böyle aşkın izdirabini dedim her yerden engelledim , geçti bitti :)
Neden? Çünkü ben daha iyisine layigim.
Beni sallamayan, mesajıma bakma gereği bile duymayan bir adamın neyini aklayayim ki?
"İlk zamanlarimizda bana dünyadaki tek kadınmisim gibi hissettirirdi, şöyleydi boyleydi"
Ne saçma şeyler ya. O zaman öyle hissettirirdi beraberdin, artık öyle hissettirmiyorsa ayrıl gitsin yani. Gecen sene sana iki güzel söz söyledi diye bir ömür seni ipotek mi etsin? Benim ex seyahatimizi çizgi kitap haline getirmişti, benim kendimi benzettigim bir hayvan var, origamiyle yapar mektupla atardı ama bu beni sallamadigi gercegini değiştirir mi?
Kendini kandirmaktan vazgeç. Eskiden şöyleydi böyleydi diye saçma hulyalara da dalma - bugüne odaklan.
Ayrılık mesajina cevap vermesini bile bekleme, yüz yerden engelle gitsin pisligi.

*bu arada bir senenin sonunda tekrar barıştık, e mailden doğumgünü kutlama, mektup atma falan. Şimdi buraya taşınmak için iş görüşmeleri yapıyor,bugün bile uçağı vardı - bir sebepten iptal ettik. Yazacak konu bulamayinca yazmamış olmamak için Nasrettin Hoca'dan falan konu açıyor günde üç beş ayrı defa konuşuyoruz.
Eğer ezik ezik 'ay olsun, iyi bir insan, benim için şöyle yaptı böyle yaptı' diye devam etseydim bence bugün hala ondan mesaj bekleyerek geçecekti günlerim

Ne uğraşıyorsunuz böyleleriyle adamın hiçbir şeye tenezzül ettiği yok. Bırakın şunu hayatınıza bakın.

Yani o kadar güzel yazmışsınız ki ben kötü şeyleri görmekten çok benim için zamanında yaptığı iyi şeylere odaklanıp daha çok bağlanıyorum yaptığı kötülükler arşa kadar uzanmış bir insanı takıntı haline getirmişim odak noktamı kendime çevirmeliyim kendimi geliştirip daha iyi yerlere gelmeliyim bunları yapmak yerine oturmuşum bu adam bana niye değer vermiyor derdine düşmüşüm

Ben daha çok ilk zamanlar yaptığı güzel şeyleri düşünüp bağlanıyorum başka biri olsa tiksinirdi ondan

Sevgili olduğunuzdan emin misin

Başkası değil başkaları var biliyorum ama neden hala o olsun diye inatlaşıyorum bilmiyorum
Bu yorumunuzu okuduktan sonra yazılan diğer yorumları okuma gereği bile hissetmedim. Çözümün ne olduğunu bildiğiniz halde uygulamıyorsunuz. Buradan beklentinizi tam olarak anlayamadım. Öz saygınız ne kadar düşükse aşağılık kompleksiniz de o kadar yüksek maalesef. Acilen psikiyatrik yardım alın.

Dost acı söylermiş dedikleri bu sanırım

Sizi yargılamak içim söylemedim. Linç değil bu. Her şeyi görüp farkında olup hiçbir şey yapmamak daha kötüsü bunu kabullenmek kesinlikle normal değil. Lütfen kendiniz için bir şey yapın ve profesyonel destek alın. Siz de herkes kadar sevilmeye layıksınız.

Ayrilmak kendini kullandirmamak cantada keklik olmamak o istediginde isine geldiginde hazirda beklediginiz dusuncesi vermemek. Ayrilin net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…