erkek arkadaşım benden ayrıldı allahım ben naparım şimdi ölüyorım ölüyorum

Kaderimsinn_20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
130
0
0
Adana
o kızla konuşuyorum diye ayrıl benden büyüyle evlenen arkadaşım öyle insanlarla konuştum diyr ayrıldı benden senden onlar gibisin dedi geber dedi bana o kızı savunuyuyorsun senn o insanlarla ne işin var dedi ayrıldı benden bitti deei hattını kapattı yanıyorum kızlar ölüyorum kızlar ne olur napacam ben şimdi burdada değil hiç bir şekilde ulaşamıyorum hiç bir şekilde

Şimdi diğer konunuza yazdığım cevabı tekrar yazayım o zaman.
Herşeyi sevgilinize anlatmayın.
Hem uzakta diyorsun ne gerek var anlattın hemenn,arkadaşın büyüyle evlenmişte, boşanmışta.
Erkekler hoşlanmaz bu konulardan.
ayrıca tırsarlar.
Ulaşamıyorsan arayana kadar bekle.
ayrıca arkadaşının neyini savundun da bu kadar köpürdü anlayamadım.

Son düzenleme:
diger konularini okumadim.. ama yakininda bi köprü varsa oradan atla.. basksa tavsiyem yok!

Bunun şakası bile hoş değil. Konu sahibini ve ruh halini bilmiyorsunuz ister foruma dalga geçerek yazmış olsun ister ciddi olsun yönlendirme yapmak, düşük durumdakiyle dalga geçmek doğru değil kanımca.

hıç bunun ıçın ayrılır mı ınsan sevdığınden ya

dur bakalım belkı başka bırşeye sınırlenmıştır

sesı nasıl gelıyordu yanı cıddı mıydı

bence tırstı senınkı, bende çok korkarım öyle şeylerden

@sevdicek: niye? onlar bir erkek icin ölüyorum geberiyorum diyebiliyorsa...benim dalga gecmem pekte yanlis sayilmaz..

Son düzenleme:
diğer konunuda okudum erkek arkadaşın öfkeden böyle davranmış olabilir.siniri geçince arayacaktır..

bu arada lütfen bir erkek için ölüyorum bitiyorum,napcam ben onsuz gibi düşüncelerden vazgeçin artık.

o kadar bağımlı olmayın erkeklere allah aşkına ya...

bugün içerisinde konu açmışsınız bir sürü.

kac yasınızdasınız Allah askına..

birazdan baska bir konu daha mı acacaksınız?

"erkek arkadasım geri döndü "diye

niye? onlar bir erkek icin ölüyorum geberiyorum diyebiliyorsa...benim dalga gecmem pekte yanlis sayilmaz..

Normalde cevap vermem bu tip yazılara ama kendime engel olamadım.
Olayı bu kadar basitleştirdiğiniz için öncellikle sizi tebrik ederim. Madem öyle anladınız, bende sizin anladığınız dilden anlatayım;
Ölüyorum-geberiyorum-bittim kelimeleri mecazi olarak kullanılır. Yani kişi sizin dediğiniz anlamda köprüden atmayacaktır kendini sadece derdinin hissettirdiğini anlatmaya çabalamaktadır.
Umarım anlamışsınızdır.

Ne diyosun birşey anlamadık ama
Tek anladığım cümlen şu başlık
O da çok saçma

Merak etme, millet kaç yıllık eşinden boşanıyoda ölmüyo sen sevgilinden ayrılınca hiiiç ölmezsin..

Olmadı iki büyü yapar bi üfürür, erkek arkadaşını geri bağlarsınız kendinize

@sevdicek: niye? onlar bir erkek icin ölüyorum geberiyorum diyebiliyorsa...benim dalga gecmem pekte yanlis sayilmaz..

Ya ciddiye alıp atlarsa? Karşınızdaki insan uyduruyor olabilir, şizofren olabilir... Ya da olmayabilir... %1 bir ihtimal olsa bile bunu uygulayabilir...

ben anladimda, siz benim yazdigim cümleyi anlamamissiniz..anlatmayada calismicam zaten
zor degil benim yazdigimi anlamak

konu sahibi anladıgım kadarıyla duygusal yapıya sahip ve erkek arkadası uzakta oldugu icinde zaten yeterince icine dert etmis vaziyette simdi uzerine bu olay olunca daha fazla panik yaptı..su tarz konularda insanların uzuntusu uzerinden kendilerine eglence cıkararak karsıdakinin derdini kucumsemekde yeni moda sanırım..

Fransız kaldım konuya yaaa?????biz özet geçseniz...

konusahibi, sevgilisine arkadasinin ailesi yüzünden büyülerle nasil evlendirildigini ve daha sonra basina neler geldigini anlatmis.. sevgiliside buna cok kizip onunda böyle abuk subuk islerle ugrastigini sanip ayrilmis.. ha bide geber demis.. simdi konusahibimiz sevgilisi ayrildi diye yas'da...

Son düzenleme:
“o kız” kim? Neden konuşmanı istemiyor?
İnsanlar sizin diğer konularınızı bilip bağlantı kurmak zorunda değil. Daha net ve detaylı yazmazsanız yardımlar sınırlı kalır.
“o kız” ın ne suçu var yoksa erkek arkadaşının denge sorunları mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…