erkek arkadaşım benden ayrıldı allahım ben naparım şimdi ölüyorım ölüyorum

Anlıyorum bir anlık şokla acıyla bu şekilde yazmanı, ama geçici birşeydir emin ol. Hatta o sakinleştiğinde de sana geber dediği için sen biraz uzak davran ki alışkanlık haline getirmesin.

Anlıyorum bir anlık şokla acıyla bu şekilde yazmanı, ama geçici birşeydir emin ol. Hatta o sakinleştiğinde de sana geber dediği için sen biraz uzak davran ki alışkanlık haline getirmesin.

evet canm gercekten de gecici bir durum muş ama işte insan o anda sanki hiç geçmeyecek gibi zannediyor telefonunuda beni kırmamak için kapatmış daha fazla sonra açtı özür diledi bende tamam dedim ama birdaha o kızla konuşmanı istmiyorum dedi

sevindim canım ama o anda geber demesi yine yanlıstı hemen yelkenleri suya indirme ona karsı her kızdıgında istedigini soyler yoksa

Konu sahibi yine baska üyeler gibi ..
Sayfa sayfa konu acar derdini anlatir ne önerileri kabul eder nede cevap verir..
Kactane konu acmissiniz sevgilinizin dedikleri güzel degil bunaltmissiniz hemde onu..
Ne bekliyordunuzki ltf.. Zaten dediklerimizi uygulayan biri degilsiniz..
Düsünmeyip yazdiginiz cok ciddi bir sekilde yazmadiginizda anlatisinizdan belli.

benm öyle işlerde gözüm olmaz kızım tamam mı ayrıca erkek arkadaşım sadece öyle insanla konuştugum için kızdı bana hepsi birdaha sakın ama sakın benim konularıma yorum yapma sakın .!

sende böyle abuk subuk seylerle gelme ozaman.. herkes istedigini yazmakda özgür..istedigim yerede istedigimi yazarim bu seni ilgilendirmez..
problemini buraya yaziyorsan, ozaman bütün elestirilere negatif tepkilere acik olmalisin...eger zoruna gidiyosada problemini burda paylasmazsin olur biter!
allah allah yaa...ne insanlar var...

sana cevap verip tartşıp senin seviyene inmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…