- Konu Sahibi yansimasal
-
Neden sinirlendiniz ki anlamadım. Sonuçta erkek arkadaşınız. Açıkcası benim sevgilim olsa ve ben face açtım diye bana sinirlense ben ondan daha fazla sinirlenirim. Eğer böyle kısıtlamalar yaparsanız tabiki sizden gizli açar. Unutmayın ne kadar sıkarsanız o kadar patlak verdirirsiniz.
Olaylara biraz esnek bakmayı öğrenmeniz lazım. Aşırı baskı ve kıskançlık sizi hasta, karşınızdakini de sinir eder.
peki nasıl görebildin? aramalara açık o halde?
arkadaşlar lafı uzatmadan direk konuya giriş yapıcam. benim 4 senelik bir ilişkim var genel itibariyle sorunsuz sayılabilecek bir ilişki..
bugün erkek arkadaşımın face'si var şifresini falan da bilirim fakat bugün yeni bir face açtığını öğrendim benim haberim olmadan böyle bişey yapmış ne amaçla açtığını bilmiyorum, iki arkadaşı var ve birisi kız bunları görünce çıldırdım elim ayağım titriyor şuan ama ne yapmam lazım ona direk söyleyip açıklamamı bekliyim yoksa biraz takip mi etmeliyim
bencede sizde face açıp ekleyin.ama fotoğraflarınız gizli olsun dikkat edin profilinizi tamamen gizleyin yeni açtığınızı anlamasın.ya da ben size fake hesap vereyimmi :)daha önceden açıktı hem uğraşmazsınız :)
sağol canım açtım zaten ama bunu yapmak bile benim inanılmaz kötü hissetmemi sağlıyor.
içime doğdu resmen hiç yapmadığım bir şeyi yapıp arattırdım ve çıktı aramalara açık yani
aramalara açıksa saklama gereği duymamış. gizli bişey yapıyo olsaydı saklardı emin ol. en güzeli bunu açıkça sorman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?