- Konu Sahibi yansimasal
-
yeni bir hesap açtım ama biraz bekliyip takip etcem tabi nasıl dayancam bilmiyorum
eğer farkettiğinden şüphelenirse ona göre davranır aman dikkat et şüphelenmemesini sağla, normal ilişkinizde günlük nasıl davranıyorsan öyle davranmaya çalış yoksa hemen anlar farkettiğini..
bi de arkadaş listesinde sadece bi kız ekli demişsin o kız kimdir nedir tanıyo musun?
ay bu erkeklere hiç güvenmiyceksin hiiç
hayır hiç tanımıyorum kızın profilini inceledim bir grubu var bi şehirle ilgili ordan bir sürü kişiyle yazışmış yani internette ortam yapmış kendince öyle bir tip
hiç öyle titiz çalışmaların insanı değilim sanırım onun neler yapacağını beklemeye katlanamıcam herşeyi söyleyeceğim ve o masumluğunu bana kanıtlasın diye beklicem
ben böyle saçmalıklara bulaşacağıma o düşünsün ne yapacağını
hadi hayırlısı o zaman bakalım gerekçesi ne olacak
Bu söz gayet açık net:
''Sormaman gereken soruların, tatmin etmeyen cevapları olur...''
Amacı farklı ise söylemeyecektir...
arkadaşlar şuan hesap gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım , erkek arkadaşıma kesinlikle bişey belli etmedim ama hesap uçtu gitti resmen
arkadaşlar şuan hesap gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım , erkek arkadaşıma kesinlikle bişey belli etmedim ama hesap uçtu gitti resmen
Belki de sizin ses tonunuzdan kuşkulandı o da ve hesabı sildi ya da sizi engelledi. Kendi hesabınızdan baktığınızda gözükmeyip fake hesabınızdan baktığınızda gözüküyorsa sizi engellemiştir iki türlü de gözükmüyorsa hesabı kapattı... Kötü olmuş bu içinizde ki şüphe iyice büyüyecek ve ona bir şey diyemeyeceksiniz. Deseniz de inkar edecek... Zor bir durumdasın arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?