erkek arkadaşım benden gizli facebook hesabı açmış ...

yeni bir hesap açtım ama biraz bekliyip takip etcem tabi nasıl dayancam bilmiyorum

eğer farkettiğinden şüphelenirse ona göre davranır aman dikkat et şüphelenmemesini sağla, normal ilişkinizde günlük nasıl davranıyorsan öyle davranmaya çalış yoksa hemen anlar farkettiğini..

bi de arkadaş listesinde sadece bi kız ekli demişsin o kız kimdir nedir tanıyo musun?
ay bu erkeklere hiç güvenmiyceksin hiiç

hayır hiç tanımıyorum kızın profilini inceledim bir grubu var bi şehirle ilgili ordan bir sürü kişiyle yazışmış yani internette ortam yapmış kendince öyle bir tip

ben hep güvendim şuana kadar hiç güvenimi sarscak bir şey dahi yapmadı
aksine hep benim için fedakarlıklarda bulundu , benim için tüm yaşantısnı değiştirdi bambaşka bir şehire geldi daha sayamayacağım bir sürü şey.. tüm bunları yapan adam ne diye böyle bir saçmalığa ihtiyaç duyar..

hayır hiç tanımıyorum kızın profilini inceledim bir grubu var bi şehirle ilgili ordan bir sürü kişiyle yazışmış yani internette ortam yapmış kendince öyle bir tip

allah allah ufak çaplı bi popüleritesi var diyosun hımm..
senin adamdan iş çıkmaz oluşturduğun sahte hesaba konuşmazsa eklemezse diğer bi seçenek,
kızdan yaklaşıp olayı çözmek..
ortam meraklısı bi kızsa vaktin olduğunda yakışıklı bi erkek profili açıp kızı ekleyebilirsin
senin adamın olayını çözmek için titiz bi çalışma bekliyo seni canım

hiçbir şey bilmiyormuş gibi davran.
direkt fake hesap aç. o fake'ten konuş bununla. işveli cilveli.
bakalım ne yapacak :)

hiç öyle titiz çalışmaların insanı değilim sanırım onun neler yapacağını beklemeye katlanamıcam herşeyi söyleyeceğim ve o masumluğunu bana kanıtlasın diye beklicem
ben böyle saçmalıklara bulaşacağıma o düşünsün ne yapacağını

hadi hayırlısı o zaman bakalım gerekçesi ne olacak

hadi hayırlısı o zaman bakalım gerekçesi ne olacak

bakalımm.. ama bu konuyu yüzyüze konuşmam lazım en azından mimiklerinden tavırlarından anlarım.. yarına kadar hiç birşey belli etmeden beklemem lazım ama bu çok zor daha az önce aradı ne oldu sesin değişik geliyor diyor belli etmemem şart ama nasıll

Açıkcası ben direk konuşurdum.
hiç uğraşamazdım fake hesapla falan. yalnız yüzyüze ol ki anlayabilesin canım mimiklerinden.
bence eski bir hesap yeni güncellemişte olabilir yani aklına esmiştir bir anda :S

Bu söz gayet açık net:

''Sormaman gereken soruların, tatmin etmeyen cevapları olur...''

Amacı farklı ise söylemeyecektir...

arkadaşlar şuan hesap gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım , erkek arkadaşıma kesinlikle bişey belli etmedim ama hesap uçtu gitti resmen

arkadaşlar şuan hesap gözükmüyor nasıl oluyor anlamadım , erkek arkadaşıma kesinlikle bişey belli etmedim ama hesap uçtu gitti resmen

fotoğrafını filan çekseydin keşke kopyasını alsaydın profil sayfasının..
kapamıştır herkese görünmesin diye

canım senin buradaki nickini biliyor mu? bir de belki de sadece seni engellemiştir, başka bir adresten baksana

Belki de sizin ses tonunuzdan kuşkulandı o da ve hesabı sildi ya da sizi engelledi. Kendi hesabınızdan baktığınızda gözükmeyip fake hesabınızdan baktığınızda gözüküyorsa sizi engellemiştir iki türlü de gözükmüyorsa hesabı kapattı... Kötü olmuş bu içinizde ki şüphe iyice büyüyecek ve ona bir şey diyemeyeceksiniz. Deseniz de inkar edecek... Zor bir durumdasın arkadaşım..

evet neyseki fotografını almıştım ..
burdaki üyeliğimi de biliyor ama sanmam gireceğini, iki farklı adresten baktım gözükmüyor ama garip ya kendisi dışardaydı ne ara böyle bişey yaptı

şüphe en kötü düşmanı samimiyetin.. bir ilişki şühpeyle nasıl yürür bilemiyorum..
yarın buluştuğumuzda söyleyeceğim herşeyi bildiğimi açıklamasını merak ediyorum.. faceyi yok etmiş olabilir ama bu yaptığını ve benim gördüğümü değiştirmez madem yaptı sonuçlarına katlanacak ,inkar edecek kadar saçmalayacağını düşünmüyorum öyle yaparsa daha fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…