erkek arkadaşım benden gizli facebook hesabı açmış ...

İyi ki belgelemişsiniz.. Bence de sorun sakin bir şekilde. Bakalım nasıl bir açıklamada bulunacak, belki de çok büyütülecek bir mevzu değildir. Yani öyle umuyorum..

İyi ki belgelemişsiniz.. Bence de sorun sakin bir şekilde. Bakalım nasıl bir açıklamada bulunacak, belki de çok büyütülecek bir mevzu değildir. Yani öyle umuyorum..

bende öyle olsun istiyorum ama bir yanımda kendi kendimi kandırmak ister gibi..yarın ne anlatırsa anlatsın hep içimde şüphe olcak.. bir yanım dinleme bile ayrıl hemen diyor diğer yanım bunca senenin hatrını bunca fedakarlıklarımızı hatırlatıyor dağılmış bir haldeyim

belki sevgilin adına onun resimleriyle fake hesap açmışlardır.
benim başıma gelmişti de kimseye inandıramamıştım
tabi yine de güven olmaz erkek milletine. tetikte olmak lazım.

belki sevgilin adına onun resimleriyle fake hesap açmışlardır.
benim başıma gelmişti de kimseye inandıramamıştım
tabi yine de güven olmaz erkek milletine. tetikte olmak lazım.

keşke öyle birşey olsa ama hiiç sanmıyorum çünkü koyduğu resimler sadece bende ve onda olan resimler başka bir yerde paylaşılmış resimler değil

ben de eski erkek arkadaşımın yakalamıştım başka bi face hesabını.. bir arkadaşımın kullandığı fake hesap vardı, oradan ekledim, ve 3 yıllık erkek arkadaşımın ilişki durumunu hiç tanımadığım bir kızla nişanlı olarak gördüm.. duvarında aşk mesajları bilmem neler.. ve o face hesabında birlikte oturduğumuz, kalktığımız, yediğimiz içtiğimiz bi dünya arkadaşı ekliydi..bir süre takip ettim ve en sonunda patladım.. tek açıklaması şuydu; parası için kızı kullandım....
bunlar seneler önce oldu..

umarım böyle şeyler yaşamazsın..

Çok zor bir durum ya öncelikle dinle açıklaması ne olucak acaba bende kuşkulandım şimdi :44::44: gözlerini kaçırmadan konuşuyor mu dikkat et yalan söyleyen insan gözlerini kaçırır canım

Of yine aldatma kokulu bir hikaye :18: Şu an nasıl paniklemişsindir, yüreğin sıkışmıştır anlayabiliyorum. Konuşur konuşmaz bize de gelişmeleri yaz canım merak ettim seni

erkek için açık seçik kız, kız için yakışıklı erkek profili açılır hanıım

Of yine aldatma kokulu bir hikaye :18: Şu an nasıl paniklemişsindir, yüreğin sıkışmıştır anlayabiliyorum. Konuşur konuşmaz bize de gelişmeleri yaz canım merak ettim seni

o kelimeyi ağzıma almak bile istemiyorum, çok saçma ama yapmamış olsun diye dua ediyorum..içim sıkıldı resmen duvarlar üstüme üstüme geliyor

o kelimeyi ağzıma almak bile istemiyorum, çok saçma ama yapmamış olsun diye dua ediyorum..içim sıkıldı resmen duvarlar üstüme üstüme geliyor

Ay şimdi okudum tamamını konunun bence o belgeyi yazıcıdan çıkart götür masanın üstüne koy ve bu ne demek de soğuk soğuk. Gizlice konuşup belgelemen daha iyi olurdu aslında hesap yeniden görünür olursa ya da bildiğin başka sitelerde hesabı varsa öyle dene bence, direkt sorarım yapmayayım, ayıp falan diye düşünme şüphe öldürür sevgiyi insana neler yaptırır Neler yaptı benim için yapmaz falan demişsin ama insanoğlu çiğ süt emmiş kaç yıllık evli eşler bile neler yapıyor karısına

bende kaydettiğim resmi yazıcıdan çıkartıp önüne koymayı planlıyorum ama nasıl konuşacağımı hiç bilmiyorum direk ağlarım heralde ki bu en son yapmak istediğim şey.. güçlü durup soğukkanlılıkla hesap sormam gerek ama nasıl nasıl..

Ağlayadabilirsin hiç kasma kendini nasıl doğalsan öyle ol bir şey olmak görünmek zorunda gibi hissetme. Böyle olay karşısında ağlanmaz mı, sinirlenilmez mi o sevgilinin ağzı burnu kırılmaz mı...

yok yok ağlamamam lazım kendimi o duruma sokmamam lazım.. ama ağzı burnu kırılmaz mı kısmına katılıyorum zaten en son olay oraya gelebilir...

bence hiç oyunlara girme canım .. takibede alma nedir bu yani ... açıkça söle askım senin adına bi profil daha var bune diye. bırak açıklasın ha baktın mırın gırın ediyor takibe alırsın ozaman . 4 yıl omuş az çok tanırsın yani...

oyunlara girince ne olcak ? kötü birşey yaposa sende onun sewiyesine düşmüş olcaksın ... ve yine gördüklerine üzülen sen olucaksın veya tam tersi neden böle bişey yaptım hiçbirşey yokmuş diye vicdan yapcaksın ... sen araştırma Allah büyük görüyor herşeyi .

bu kadar olur tesadüf eseri bu konuya girdim öyle okurken bide ben arıyım nişanlımı acaba başka bir profili varmı die evet çok eskilerden kalma bir profili var şuan açık 5 yıldır birlikletiyiz ilk başta kapattırdığım profilini açmış ne zaman ne için açtığını bende bilemedim şuan Allahım bu kadar olabilir yani şoktayım insan bir ilişkinin içinde sonsuz güvenle ilerlerken böyle bişeyi yapma ihtiyacı hiç duymuyormuş meğer görünce arkadaşlık isteği gönderdim şimdi bakalım ne zaman faceyi açıp bana dönüş yapıcak die bekliyorum ve senin ne yaptığını da merak ediyorum bizimle paylaş lütfen...

benim erkek arkadaşım face de çok oyun oynar, top eleven mı nedir ondan. o yüzden o da birsürü hesaba girer çıkar mesela kendine bişeyler gönderir oralardan. belki sizinki de öyle bişey için açmıştır, duvarında falan yazıyo mu hiç şunu oynadı bunu oynadı diye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…