- Konu Sahibi yansimasal
-
Acaba dışarda da değil mi ?
Yada sen başka hesapdan ekleyince anladı :26:
şüphe en kötü düşmanı samimiyetin.. bir ilişki şühpeyle nasıl yürür bilemiyorum..
yarın buluştuğumuzda söyleyeceğim herşeyi bildiğimi açıklamasını merak ediyorum.. faceyi yok etmiş olabilir ama bu yaptığını ve benim gördüğümü değiştirmez madem yaptı sonuçlarına katlanacak ,inkar edecek kadar saçmalayacağını düşünmüyorum öyle yaparsa daha fena..
İyi ki belgelemişsiniz.. Bence de sorun sakin bir şekilde. Bakalım nasıl bir açıklamada bulunacak, belki de çok büyütülecek bir mevzu değildir. Yani öyle umuyorum..
belki sevgilin adına onun resimleriyle fake hesap açmışlardır.
benim başıma gelmişti de kimseye inandıramamıştım
tabi yine de güven olmaz erkek milletine. tetikte olmak lazım.
keşke öyle birşey olsa ama hiiç sanmıyorum çünkü koyduğu resimler sadece bende ve onda olan resimler başka bir yerde paylaşılmış resimler değil
ben de eski erkek arkadaşımın yakalamıştım başka bi face hesabını.. bir arkadaşımın kullandığı fake hesap vardı, oradan ekledim, ve 3 yıllık erkek arkadaşımın ilişki durumunu hiç tanımadığım bir kızla nişanlı olarak gördüm.. duvarında aşk mesajları bilmem neler.. ve o face hesabında birlikte oturduğumuz, kalktığımız, yediğimiz içtiğimiz bi dünya arkadaşı ekliydi..bir süre takip ettim ve en sonunda patladım.. tek açıklaması şuydu; parası için kızı kullandım....
bunlar seneler önce oldu..
umarım böyle şeyler yaşamazsın..[/QUOTE
umarım umarım..inanın bu kadarı bile beni çok üzdü hala konduramıyorum böyle bir şey yapması çok ama çok saçma geliyor.. ama erkek milletinin ne zaman ne yapacağı belli olmuyormuş demekki çok güvenmemek gerekiyormuş böyle öğrenmek çok acı..
allah allah ufak çaplı bi popüleritesi var diyosun hımm..
senin adamdan iş çıkmaz oluşturduğun sahte hesaba konuşmazsa eklemezse diğer bi seçenek,
kızdan yaklaşıp olayı çözmek..
ortam meraklısı bi kızsa vaktin olduğunda yakışıklı bi erkek profili açıp kızı ekleyebilirsin
senin adamın olayını çözmek için titiz bi çalışma bekliyo seni canım
Of yine aldatma kokulu bir hikaye :18: Şu an nasıl paniklemişsindir, yüreğin sıkışmıştır anlayabiliyorum. Konuşur konuşmaz bize de gelişmeleri yaz canım merak ettim seni
o kelimeyi ağzıma almak bile istemiyorum, çok saçma ama yapmamış olsun diye dua ediyorum..içim sıkıldı resmen duvarlar üstüme üstüme geliyor
bende kaydettiğim resmi yazıcıdan çıkartıp önüne koymayı planlıyorum ama nasıl konuşacağımı hiç bilmiyorum direk ağlarım heralde ki bu en son yapmak istediğim şey.. güçlü durup soğukkanlılıkla hesap sormam gerek ama nasıl nasıl..
Ağlayadabilirsin hiç kasma kendini nasıl doğalsan öyle ol bir şey olmak görünmek zorunda gibi hissetme. Böyle olay karşısında ağlanmaz mı, sinirlenilmez mi o sevgilinin ağzı burnu kırılmaz mı...
arkadaşlar lafı uzatmadan direk konuya giriş yapıcam. benim 4 senelik bir ilişkim var genel itibariyle sorunsuz sayılabilecek bir ilişki..
bugün erkek arkadaşımın face'si var şifresini falan da bilirim fakat bugün yeni bir face açtığını öğrendim benim haberim olmadan böyle bişey yapmış ne amaçla açtığını bilmiyorum, iki arkadaşı var ve birisi kız bunları görünce çıldırdım elim ayağım titriyor şuan ama ne yapmam lazım ona direk söyleyip açıklamamı bekliyim yoksa biraz takip mi etmeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?