Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
merhaba kızlar benım 2-3 aylık bır bırlıktelıgım var ve erkek arkadasımla askerden ızıne geldıgınde tanısmıstık askerlıgının bıtmesıne 3 ay kalmıs vs vs neyse ıste kızlar 2-3 aydır cok ıyıyız asker olmasına karsın cok ılgılı vs derken bu bugun benden utana sıkıla para ıstedı evden para ıstemıs ama borc yapmıs orda ona vermıs elınde kalmamıs sımdı evden ısteyemıyormus onumuzdekı ay bana yolladıklarında ben sana yollarım borc olarak bana para yollayabılırmısın dıye sordu ne yapsam kı ya yanı para sorun degılde aramızda yasanmıslık vs yok 2-3 aydır konusuyoruz dıye bu tavrı normalmı kafam karıstı yorumlarınızı beklıyorum:26:

Kafa karıştırıcı valla... Bilemiyorumki :S ya sadaka niyetine bakıp gözün kapalı vericeksin ya da titreye tireye ya da hiç bilemedim birileri yorum yapar canım allah sabır versin.

gonderme derim! iki, uc aydir sadece konustugu kizdan para istemesi normal degil!
maziniz olsa ve o askere gitse sorun olmazdi para gondermek borc veya degil ama bu sekil
cidden karaktersizlik olarak goruyorum ben sahsen..

istegi miktar nedir ona göre düşün bi çok istiyosa okadarparam yok dersin ama az para isterse verirsin oda zaten utanarak istemiş mecbur kalmasa istemezdi diye düşünüyorum

peki canım ona ulaşabilceğin bir yer varmı merak ettim telefon numarası hariç ?

ablalar daha doğru bir cevap verir ama tek dyeceğim güvenme emii sonra üzülür kırılırsın

Ne oluyor bu erkeklere yahu..
Az önce bir konu daha okudum sevgilim borç istedi diye.
Ailesinden istemeye çekiniyor 2-3 aylık sevgilisinden çekinmiyor.Arkadaşından istesin çok önemliyse.Vermeyin arkadaşım.

şu an zaten askerde sevgilin
demek zor durumda kaldı.eğer durumun müsaitse neden yollamayasınki?
yalnız senin böyle bir şüphen varsa,buraya böyle bir konu bile açtıysan bence zaten yollama
çocuk hayrınıda görmez o paranın

sadece konustugu daha bir yasanmislik olmayan bir insana neden para gonderilsin ki?
hem askere yeni tanistigi kiza guvenerekmi gitmis..
sevgili bile degiller dogru durust

bence sana tanima firsati diye dusunuyorum. siz suanda berAberlige adim atmissinizz ...yani sevgilsiiniz sonucta .eger yamuk ederse zaten giden para olsun kisa zamanda tanimiss olursun eger maddi yonden 200-300 seni zorlamassa .......sonucta eger dedigi gibiyse zor durumdaysan ne guzel yardim etmis olursun zor zamaninda yaninda olmus olursuin denemeye deger bence die dusunuyorum

Son düzenleme:
var canım evinin adresini eger dogru verdıyse evının yerınıde bılıyorum

bundan emin olmayacak kadar ciddiyette bir ilişkiniz varken verilir mi para filan.. kaldıki insan utanır 2-3 aylık sevgiliden para istemeye diye düşünüyorum..5 yıllık sevgilimdi eşim askere gittiğinde ,döndüğünde de hemen nişanlandık..çalışıyordum o askerdeyken bir kuruşumu istemedi..istese sonsuz güvenecek düzeydeydim..ama şaştım sizinkine valla..

erkek olsam para isteyeceğim son insan kız arkadaşım olurdu.
askerde olması insanın içini burkuyor ve 200-300 lira para değil tamam ama 2-3 aylık bir ilişkide bu davranış biraz kafa karıştırıcı.
hiç mi isteyecek kimsesi olmaz insanın, kardeşi, akrabası, eşi dostu falan?

Bu yüzden eski nişanlımdan ayrıldım ben. önce iyi niyetle yaklaşırsınız sonra sürekli suistimal edilirsiniz. sakınnn sakınnn diyorum. Göndermeyin ve o kişiden hızla uzaklaşın...

bu duruma karar vermek çok zor.bütün ihtimalleri gözden geçirelim:

eğer karşınızdaki onurlu karakterli biriyse utanarak istediyse başka çaresi kalmadıysa tabiki verilir.siz ona güvenmiş kalbinizi açmışsınız para bunun yanında hiçbirşey.

ama ya tersiyse

bu defa kendinizi kandırılmış hissedeceksiniz.

bu duygusal birşeyler paylaşmaya başladığınız adamı tanıma şansı belkide.ona bir şans verebilirsiniz.eğer güveninizi kazanırsa bu vesileyle ne ala.ama yalansa daha başından ilişkinizi bitirirsiniz.iyi düşünün.tabi vermemekte bir karşınızdakini ölçme aracı olabilir.ödünç para vermediniz diye size tavır alırsa da bu iyi bir insan olmadığını gösterir çünkü.

kalbinizin sesini dinleyin

2-3 aylık bir birliktelikten bahsediyorsunuz...
Şahsen benim kafam bulanırdı ve para mevzusu işin içine girince soğurdum...
Sebepse yaşanmış, tüketmiş bazı şeylerin olmayışı...

9 yıldır birlikteyim nişanlımla tek bir kez bile aramızda böyle bir mevzu geçmedi...
İstese canım feda ama istemez...

Sizi yalnızca 3 aydır tanıyor, ailesinden pekala isteyebilir...
Onlardan değil sizden çekinmeli...
Karar sizin...

Son düzenleme:

işte benım aklımıda karıstıran bu ya hıcmı esı dostu yok bunun dıye dusunuyorum

peki bu arkadaşının kankası, amcası, abisi bi yakını yok mu 3 aylık kız arkadaşından para istiyor?
yani sana gelene kadar daha yakın kişiler olmalıydı..karar senin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…