Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

Daha 3 aydır görüşüyorsunuz ve sizden para istiyor.
Daha 3 ayda tanıştığı kızdan para isteyen erkeğe ben adam diyemiyorum malesef,
hiç mi kankası yokmuş, en son isteyeceği insan sizsiniz.

Bence para isteyebilir bu normal ihtiyacı olmuş olabilir ve utana sıkıla istediyse buna eminseniz bence sorun etmeyin derim ben olsam kesin verirdim

ben vermezdim....

para istemesi çok saçma.

hem 200-300 lirayı askerde ne yapacakmış?

bi pazar günleri çarşı izinleri var...!

kesinlikle verme...!

Bu çocuğun borç isteyeceği hiç yakın dostu yokmu yahu?
Ben vermezdim 2-3 aylık tanışıklık şu anda askerde , evden isteyemiyor! bunlar bana garip geldi. Askerde olan adama evden para isteyecek para göndermeyecekler olucak iş mi?

aradı konusamadı mesaj attı utanıyorum dedı
yani bilemiyorum. onu tanıyan sensin.
ama ben olsam iyi niyetli mi diye sorgulamam bile. kesinlikle vermem. iyi niyetli de olsa alıştırmamak lazım. erkek dediğin gurulu olur ya. tek kararsızlığım askerde olması olurdu. o da senin kararın.

Son düzenleme:

Arkadaş daha doğru düzgün tanımıyor ki, tanıyan sensin demişsiniz ama.
Normal şartlarda bile bu durum bana göre yanlış, hele de 3 aylık bir ilişkide hayli yanlış bir durum bence.
İstediği kadar ezilip büzülerek istesin, ne farkeder, zaten kız arkadaşının karşısında bu kadar ezilip büzüleceğine insan, gider arkadaşından vs vs kişilerden ister daha iyi.
Kendine de bu durumu yakıştırmaz.

Son düzenleme:
arkadaş sevgilisinin verdiği adrese bile ..adresi var bende eğer verdiği adres doğruysa diyebiliyor...
nerede tanımak nerede güven bırakın Allah aşkınıza...

nekadar acı bir durum ya.toplum olarak geldiğimiz noktaya bak.kısa bir sürede olsa bu konuştuğu duygusal olarak yakınlaştığı bir insan ve evet verdiği adresin doğruluğundan bile şüphe etmek zorunda çünkü öyle kötü insanlar varki

belki arkadaşlarından istedi onlarda da yoktu vermediler yada.insanlar öyleki yıllarcada çıksalar arada güven olamayabiliyor malesef.hatta evliler bile birbirinden para saklayabiliyor.ne acı bir insanın kısa süreli de olsa bir erkek arkadaşına güvenememesi.acı ama gerçek...

ailesinden istesin sizemi güvenmis borc yaparken
iki aydir tanidiginiz adama borc vermeyin derim ben
iki ay cok kisa bir süre

"utaniyorum" demesi daha kotu
mahcup bir tavirla ezilip buzulerek soylemesi karizmayi yerle bir etmis
iyi hos zaten bir kac aylik telefonda gorustugu kiz arkadasindan istemesi hataydi zaten..

Ailesinden isteyemiyorsa akrabalarından ya da arkadaşlarından isteseydi.
Kesinlikle gönderme para derim.

Son düzenleme:
ben olsam hayatta yollamam, daha sevgili bile değilsinizki ne cesaret istiyor?

hem askerde okadar parayı ne yapacakmış bi çay 50 kuruş falandır askeriyede bi kantinde harcarsın, bi çarşı iznine çıkarsın?

o kadar yok 50 tl falan yollabilirim de bakalım tepkisi ne olacak?

bilemiyorum ama hiç doğru bulmuyorum

ben olsam vermezdım ayrıca 200-300 para bence cok asgarı ucretle calışan bı aılenın gecım parası kaldıki o asker 1 ayda 200-300 tl harcayamaz ıhtıyacıda olmaz ben vermeeeee deriim tamam borç istemış ama ne bıleyım tuhaf bi durum karşılaşmak istemem

Benım basıma boyle bısey gelseydı o an hersey yerle bır olurdu ..
ya erkek olmanın bır agırlıgı , adı olmalı ..
3 - 5 ay daha adı konmamıs bır ılıskının oldugu kızdan para dılenmek ne demek ? aılesınden ısteyememış baksen .. burası zaten mıgde bulandırdı bende o kadar gururlu aılesınden ısteyemıo ama senden ıstıyor ..

ben olsam eğer benı zor duruma sokmuycaksa parayı yollardım , bunu da denemek ıcın yapardım
aklımda acabalar ? kalıcagına paramı hibe ederdim aacıkcası karsımdakı ınsanı tanımak ıcın ..

2 3 ay tanıyosan verme derim ben ama güveniyosan sen bilirsin zaten çoğu kişi verme demiş

gönderme sakın asker adamada güven olmaz ayrıca
askerde adamı ac bırakmıyorlar
öyle zor durumda olan insanlar varki
çoğu aile durumu olmadığı için askerdeki oğluna para gönderemiyor
çocuk askerde birde borç almış napmışsa parayı
en fazla yol,sgara,yada çay parasıdır
sgarada içiyorsa içmeyi versin bi zahmet
yol ilede çay 300 lr etmez
iyi niyetli olsada gönderme taviz verirsin hep ister

askerde zor duruma gerçekten düşmüş , gerçekten paraya ihityacı olabilir;
ama bu parayı yollamak size düşmez , bir kız arkadaş hatta kız arkadaş adayı olarak ...
denildiği gibi kankası , arkadaşı , kardeşi vs.den istenilir böle durumlarda , 2 3 aylık tanıdığı bir kızdan para istemek bence çok erkekçe bişey değil ...
bir erkek bunu kendine yakıştırmamalı bence, yakıştırıyorsa şekil A'daki gibi bence uzak durulmalı...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…