- 6 Aralık 2009
- 6.242
- 3.010
- 723
merhaba kızlar benım 2-3 aylık bır bırlıktelıgım var ve erkek arkadasımla askerden ızıne geldıgınde tanısmıstık askerlıgının bıtmesıne 3 ay kalmıs vs vs neyse ıste kızlar 2-3 aydır cok ıyıyız asker olmasına karsın cok ılgılı vs derken bu bugun benden utana sıkıla para ıstedı evden para ıstemıs ama borc yapmıs orda ona vermıs elınde kalmamıs sımdı evden ısteyemıyormus onumuzdekı ay bana yolladıklarında ben sana yollarım borc olarak bana para yollayabılırmısın dıye sordu ne yapsam kı ya yanı para sorun degılde aramızda yasanmıslık vs yok 2-3 aydır konusuyoruz dıye bu tavrı normalmı kafam karıstı yorumlarınızı beklıyorum:26:
peki isterken mahçup bir tavrı mı vardı, normal mi konuşuyordu?işte benım aklımıda karıstıran bu ya hıcmı esı dostu yok bunun dıye dusunuyorum
peki isterken mahçup bir tavrı mı vardı, normal mi konuşuyordu?
yani bilemiyorum. onu tanıyan sensin.aradı konusamadı mesaj attı utanıyorum dedı
yani bilemiyorum. onu tanıyan sensin.
ama ben olsam iyi niyetli mi diye sorgulamam bile. kesinlikle vermem. iyi niyetli de olsa alıştırmamak lazım. erkek dediğin gurulu olur ya. tek kararsızlığım askerde olması olurdu. o da senin kararın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?