Erkek arkadaşım benden para istedi, ne yapacağım kızlar :(

benim sözlüm bile nekadar sıkısırsa sıkıssın paara göndereyim dediğimde istemez ki siz 2 aylık bi sevgililik dönewmindesiniz ve hiçbi paylasım yok askerde suan bence gönderme az para değil

ben de okurken aynı durumu yaşamıştım ve benim ilişkimde o zaman 2 aylıktı istedi gerçi 200-300 den daha az bir paraydı ama o kadar kafamı karıştırmştıki anlatamam ben de aynen sizin gibi düşünmüştüm başka isteyeceği imse yok mu hem ben de öğrenciyim diye ama sonra vermeye karar verdim dedim ki kendi kendime borç olara aldı vermezse parayı çöpe attım sayarım ama bu adamı da tanırım sadakam olsun dedim yok eğer verirse çok sorun olmaz benim için 1 ay sonra ödedi borcunu ama ben de tasvip etmiyorum bu adar kısa süre önce tanışmışsınız para istiyor erkek gururlu olmalı bence de

canım bence verme 2-3 aylık ilişki ve bu ilişki sadece tlf ile sınırlı galiba yanlış anlamadım sanırsam az para değil bende okadar yok ailemdende isteyemem dersin seni kullanmadığı ne malum ya sonuçta aranızda bir maziniz yok gönderme bence....

gönderme bence..istemeye utanmamıssa vardır bişey..ailesinden istiyemeyen adam kızarkadısının parasına kadar mı düüşüyo..

Açıkçası 2-3 aylık bir ilişkimde ben olsam göndermezdim ama şu an 2,5 senelik bir ilişkim var elbette zor durumda kalsa yardım ederim ama henüz 2-3 aylık bir ilişkide değil. Hem bu kadar erkenden br erkeğin böyle bir para istemesi de doğru değil bence.

bu nasıl iştir yahu böyle erkekleri de duydukça iyice tepem atıyor.ben hiç yakıştıramadım erkeğin bu duruma düşmesi hiç hoş değil.çok acil durum olur tamam ama ne bu daha tanımıyosunuz bile.sakın vermeyin

Demekki bu durumda yanliz degilmisim :) ya erkekler bizi deniyor yada bizler safiz , aslinda gercekden bir ciftin arasina daha bir iki aylik tanisma varken para konusu acilmasi bile cok garip insan versemmi vermesemmi diye dusunmeden edemiyor, vermesen icine sinmiyor versen tuaf geliyor bir iki senelik olsa ala ama gercekden zor bir durum ( eger gercekden ileriyi dusunuyorsan tanimak istiyorsan durumunda varsa gonder bence askerdeyken suan tahminim en cok seninle gorusuyordur ailesi disinda ne kadar kankasi olsa dostu olsada sevgili baska diye dusunuyorum bilemiyorum ama ...

Mühim olan para değil ama istemesi cok yanlış bencede gönderme hem daha cok yenisiniz. Bende böyle bişi yaşadım ve benim kafamı cok karıştırmıştı bana kadar düşmesi normalmi ki. İsticek dostu arkadaşı olmalı bence sana kadar..

ben olsam yollamazdim...
izne geldiginde tanismissin...
erkekler askerlik zamani sevmedikleri kizlarla bile takilirlar cunku bosluktalardir ve oyalanacak birilerini ararlar kendilerine askerde zaman gecsin diye.
sizin iliskinizin boyle olmadigi ne malum?
sen de soyluyorsun canim daha arada yasanmislik yok ken yeni tanismisken nerden geldi bu kendine guven acaba da para istedi?
hic amcasi, dayisi, halasi, yakin arkadasi yok mu ki senden para istiyor?
gonderme bence...
eger kenarda paran oldugunu biliyorsa ''babam kenarda param oldugunu biliyordu, acil lazim dedi ona vermek zorunda kaldim kusura bakma acil odemesi vardi'' dersin olur biter iste...

bencede canım kesınlıkle gonderme kımbılır ne sıkıntıyla kazanıyorsundur sende.
senelık bır ılıskın olsa tabıkıde vereceksın sen sıkısıncada o sana verecek ama 2 3 ay cok kısa bır zaman daha lay lay lom bırbırınızı tanıma asaması.paranı cope atarsın.bende eskı erkek arkadasıma 400 tl gıbı bır para vermıstım zamanında ama nerde o para gıtmıs kıyafet almıs kendıne banada borcum var falan fılan en kısa zamanda verıcem demıstı.salak kafam sımdı olsa ne gonlumu nede paramı verırdım (

ben verme derım burdakı kızlarım coguda vermemen tarafında.

yaaaa aslında sanırım hata bende daha once bunun konturu bıttı bende aılesını arayamıyor benı arayamıyor uzuluyor dıye kontur yukledım ondan 1 hafta bu para meselesı cıkdı yanı kızlar acıkca soylıyım saklamıycam sanırım kontur yolladım dıye yuzbuldu okdr arkadası vs var ben daha once hıc bır kız arkadsımdan boyle bır sey ıstemedım dedı vs vs dedı calısıyorum ben ya sanırım onda bu rahatlık

20 kurus cay canım ya askerde ne yapıyor bak dıyım asker yemeklerını begenmıyor dısardan soyluyor yemek yada kantınden yıyor sıgara ıcıyor vs vs aılesı ayda 600 tl yolluyormus nasıl yetmıyormus offfffffffffffffffffffffff kafam okadar karıstı kı bu yasıma geldım hıcbır sevgılımden bolee bırsey gormedım ben olsam utanırdım yanı sımdı tamam dedım ne dıyım kı bırde bana pazartesı degıl ctesı cıkar demezmı dahada delı oldum yollamasam sozumden donmus olucam ama yollarsamda ben burda kendımı enayı gbı hıssedıcem :84:

ne var ayol asker adam deek bitmiş parası ailesindende isteyememiş senden istemiş yolla gitsin varsa paran.
tabi seni para konusunda kullanıp kullanmadığını ancak sen bilebilirsin yani aranzdaki iletişim nasıldır onu bilemicegim için yolla yani samimmi bulmuş istemiş..nese sen bilirsin tabiki:S

bence şimdi benimde fazla param yok deyip az bir para gönderebilirsin hem denemişte olursun bakalım tavrı ne olacak sonra

malesef ılıskıler artık eskısı gbı degıl cok dejenere olmus durumda o yuzden ınsan ıllakı suphe duyuyor kı benım hayatta en onem verdıgım sey guvenmektır

bu son yazindan sonra kararim kesinlestiki yollammmaaaa
oho bide sık bogaz yapiyo pazartesi degilde cumartesi yolla diye utanan bunu dillendirmez bekler nezaman yollarsan yollarsin.
ayda 600 yetmiyo bide senden istiyo zaten böyle biriyle devam etme bundan koca moca olmaz baksana savurgan.veremem de bak sonra nasil problem yaratiyo sende para yerine sepeti verirsin eline:80::88:

ay çok hoş ya yorumun acaıp guldum yanı gercege guldum

600 tl ile millet ev geçindiriyor. Nasıl yetmiomuş para? kiramı ödüyomuş askeriyeye?? Kadının parasına güvenene erkeğe ben erkek demem kusura bakmayın. evlilikte sadece hayat müşterektir. onda bile yine eve para getirmesi zorunlu olan yine erkektir. kadın sadece katkıda bulunur ama zorunda değildir.. kadının çalışması sadece ayakları üzerinde durabilmeyi öğrenmesi için gereklidir..

Valla başlarda asker çocuk, olabilir, sıkışmıştır, seni samimi görmüştür yolla ne olacak diyecektim ki ayda 600 lirayı duyunca bi oha çektim. 600 lira ne demek ya bi asker için, millet ev geçindiriyo o paraya, her gün dışardan yesen gene de artar bırak allasen.

walla katılıyorum bu konuda ama salak gıbı bana kalkıpta kac para maas alıyorsun dıye ılk zaman sorgunda keske az deseydım maasın ıyıymıs dedı he bıde gecen hafta ben ısten cıkıcam dedım suan kı ısyerımle sorunlar yasıyorum yaaa neyse kızlar oda cıkma vs dedı hemen ıs bulucakmısın dedı bende bılmıyorum bır sure dınlenıcem ona gore koseme para atarım dedıgımde ıhtıyaclarını kım gıderecek evlenene kadar calıs dedı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…