Demekki bu durumda yanliz degilmisim :) ya erkekler bizi deniyor yada bizler safiz , aslinda gercekden bir ciftin arasina daha bir iki aylik tanisma varken para konusu acilmasi bile cok garip insan versemmi vermesemmi diye dusunmeden edemiyor, vermesen icine sinmiyor versen tuaf geliyor bir iki senelik olsa ala ama gercekden zor bir durum( eger gercekden ileriyi dusunuyorsan tanimak istiyorsan durumunda varsa gonder bence askerdeyken suan tahminim en cok seninle gorusuyordur ailesi disinda ne kadar kankasi olsa dostu olsada sevgili baska diye dusunuyorum bilemiyorum ama ...
ben olsam hayatta yollamam, daha sevgili bile değilsinizki ne cesaret istiyor?
hem askerde okadar parayı ne yapacakmış bi çay 50 kuruş falandır askeriyede bi kantinde harcarsın, bi çarşı iznine çıkarsın?
o kadar yok 50 tl falan yollabilirim de bakalım tepkisi ne olacak?
bilemiyorum ama hiç doğru bulmuyorum
nekadar acı bir durum ya.toplum olarak geldiğimiz noktaya bak.kısa bir sürede olsa bu konuştuğu duygusal olarak yakınlaştığı bir insan ve evet verdiği adresin doğruluğundan bile şüphe etmek zorunda çünkü öyle kötü insanlar varki
belki arkadaşlarından istedi onlarda da yoktu vermediler yada.insanlar öyleki yıllarcada çıksalar arada güven olamayabiliyor malesef.hatta evliler bile birbirinden para saklayabiliyor.ne acı bir insanın kısa süreli de olsa bir erkek arkadaşına güvenememesi.acı ama gerçek...
20 kurus cay canım ya askerde ne yapıyor bak dıyım asker yemeklerını begenmıyor dısardan soyluyor yemek yada kantınden yıyor sıgara ıcıyor vs vs aılesı ayda 600 tl yolluyormus nasıl yetmıyormus offfffffffffffffffffffffff kafam okadar karıstı kı bu yasıma geldım hıcbır sevgılımden bolee bırsey gormedım ben olsam utanırdım yanı sımdı tamam dedım ne dıyım kı bırde bana pazartesı degıl ctesı cıkar demezmı dahada delı oldum yollamasam sozumden donmus olucam ama yollarsamda ben burda kendımı enayı gbı hıssedıcem:84:
bu son yazindan sonra kararim kesinlestiki yollammmaaaa
oho bide sık bogaz yapiyo pazartesi degilde cumartesi yolla diye utanan bunu dillendirmez bekler nezaman yollarsan yollarsin.
ayda 600 yetmiyo bide senden istiyozaten böyle biriyle devam etme bundan koca moca olmaz baksana savurgan.veremem de bak sonra nasil problem yaratiyo sende para yerine sepeti verirsin eline:80::88:
600 tl ile millet ev geçindiriyor. Nasıl yetmiomuş para? kiramı ödüyomuş askeriyeye?? Kadının parasına güvenene erkeğe ben erkek demem kusura bakmayın. evlilikte sadece hayat müşterektir. onda bile yine eve para getirmesi zorunlu olan yine erkektir. kadın sadece katkıda bulunur ama zorunda değildir.. kadının çalışması sadece ayakları üzerinde durabilmeyi öğrenmesi için gereklidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?