ERKEK ARKADAŞIM BENİ ANLAMIYOR

maddi durumu iyi değil aile desteğide yok borçla birşeyler yapmak da zor çok takıyordu ama isteyenler daha mutlu zaten burada amaç meşale değil basit bir isteğimin yerine getirmemesi
Ne alaka adam sevmiyor. Siz sevmediğiniz bir şeyi yapmak ister misiniz. Sakın bana onun için yaparım demeyin bu hiçte yetişkinlere yakışır bir davranış değil

Naz yapmamış ki, meşaleyle gelmem demiş. Ayrica avam bulduğum konularda ben de yükselebilirim. Hiç haksız bir tarafı yok anlattığınız kadarıyla.

Ailenin beklentisi var ama sen istemiyorum demişsin, merakın var ama cool gozukecegim diye hepten herşeyi kaybettin. Yapmaz,bekleme.her

Ailenin beklentisi var ama sen istemiyorum demişsin, merakın var ama cool gozukecegim diye hepten herşeyi kaybettin. Yapmaz,bekleme.
her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladı çok istiyorsun oldu şimdi de

Bakalım 2024 yılında instagram yeni gelinleri kız isteme töreni için nasıl adetler çıkaracaklar? Bunun bir üst noktasını düşünemiyorum. Artık geçit töreniyle istemeye gelirler
Sorma güller dallar havai fişekler bohçalar sonrasıda adliyede koridorlarında saç Baş yolmaca. Bu zamanda karşındaki erkeğe bak bakalım sever mi sayar mı, merhametli mi aile ilişkileri nasıl? Boş boş meşale yakmadı, harmandalı oynamadı aman saçma sapan şeyler

her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladı çok istiyorsun oldu şimdi de
Senin yok aile in varsa evlilik sürecinde de ortalık karisacakti. O yüzden bu konuları konuşurken 10 kez düşünmek lazım. Herşeyi ikiniz yaparsınız o zaman ailelere söz hakkı vermezsiniz.

Hiç bir şey istemeyip istemeyip meşale isteyin, kusura bakma okurken kahkaha attım

Neden takı istemiyorsun bu bizim kültürümüzde adetimizde var.
Ailesi olmasa, annesiz babasız büyüse neyse diyeceğim de öyle bi konu da yok.
Beyaz eşya neden istemiyorsun?

Onu istemem bunu istemem dersen bizim toplumda hiç bir değerin olmaz isteyeceksin.
Bizim toplum bundan anlıyor, isteyeceksin. Kim neyi yapabiliyor ise yapabileceği kadar isteyeceksin.

Düğün istememekte bence haklısın, güzel bir mekan ya da otelde layığıyla yapılmadığı sürece boşa masraf benim için de.

durumu yok diye istemedim ama kesinlikle haklısınız meşale isterim demedim aslında güzel dememle yükselmesi bir oldu ya iki meşale ne olacak tutup iki dk yürüse yani zaten en iyisi olmadığı sürece olan şeyin benim içinde önemi yok isteseydim kibarca açıklamasını beklerdim

zaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam
Adam doğru söylemiş. Ne yapsın, onaylamadığı her davranışı bir başkasının gönlü olsun diye yapsın mı ? Yapacağını mı söylesin ?

muhtemelen ilişkiniz yok ondan böyle konuşuyorsunuz ahhh bende şöyle sallamalı dönemlerime dönsem ama döndüm sanırım artık benimde ilişkim yok gibi

Evlilik sürecinde kadının hayalleri oluyor…
Ve onlar yapılıyor.
Evet bizim hayallerimiz var, onlarında olsaydı biz de yapardık…

Deneyimlemeye geldiğimiz şu dünya da istediğimiz şeyleri yaşamakta hakkımız olsun.
İsteyebilirsin de meşale tutup yürüyecek 100 adım, Ferhat dağları delmiş zamanında hiç çevremde yapan yok da dememiş.

İsteyeceksin, hatta ailen diyecek ki yapabileceğiniz her şey kabulümüz.
İstemezsen bizim toplumda toplu iğne kadar değer vermiyorlar.

Son düzenleme:
Meşale konusunda diğer üyelere katılıyorum.
Onun dışında hiçbir şey istemediğiniz halde çok istiyorsun diyen bir adamın basın dötüne tekmeyi. Zaten ilişkiniz laçka olmuş ayril barış, çıkart ekle. Mutlu bir sonunuz yok malesef.

Çıkarın da adam sizden kurtulsun ne kadar görgüsüz varoş zevkleriniz var ya biri beni böyle maça gider gibi istemeye gelse utancımdan yerin dibine girerim bu nedir adam her konuda haklı

ya herşeye okey veriyorum yapıversin ayrıca konu meşale değil ki sen iste yaparım deyip geçsin bende ince düşünürüm kro değilim zaten ayak feministi
Her şeye okey veriyorum ne ya onu istemem,bunu istemem ayağı yapmışsınız ama daha isteme de bile büyük şeyler beklediğinizi dile getirmişsiniz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Adam da sizi kendi gibi sanmış işte.
Meşale ile kız istemeye gitmek ne ya hem.
İnsan meşale ile eve doğru gelenleri görse beş dakikada apartmanın kapısına duvar örer ki bizim apartmanı es geçsinler diye öyk yani.
Biri zamanında bana dese meşaleleri yaktım geliyorum kapıya duvar örer pencerelerden de hortum sarkıtırdım sönsün ateşler diye sonra da ilerle derdim.
Adam yine gönül yapmaya çalışıyormuş kendince kanmayın size uygun değil meşaleli,allı,güllü birini bulun hayatınızı yaşayın olmaz bunla.
O kadar da yazdım ama fake mi ki konu çok saçma çünkü kendiyle her türlü çelişen biri yazmış

maddi durumu iyi değil aile desteğide yok borçla birşeyler yapmak da zor çok takıyordu ama isteyenler daha mutlu zaten burada amaç meşale değil basit bir isteğimin yerine getirmemesi
Adamın bir duruşu var işte, yaparım deseydi o zaman kaçmak gerekirdi ondan.

Hep böyle olur ya birşey istemem masrafa gerek yok diyenler değersiz dğnyaları isteyenler kıymetli olur… kendi değerini düşürme canım ne yapması gerekiyorsa bırak yapsın bedel ödemediği bi ilikiye sahip çıkmaz erkekler

Meşaleli şova siz güzel dediniz o ben böyle şeyler yapmam dedi diye mi küstünüz? Adam istemediği hoşlanmadığı kendine uymayan birşeyi niye yapsın?
9 aylık ilişkinin başında evlenirken şunu alırız bunu almayız planı mı yaptınız?
Ailenizin talep edeceğini bildiğiniz şeyler için ay yok ben istemem niye dediniz? Adamı tavlayana kadar uyumlu gibi davranıp köprüyü geçince özünüze dönmüşsünüz, kim ols buna sinirlenir soğur.
Sosyal medyadan çıkarınca ne oluyor üç talakta boşanıyor musunuz? Büyüyün biraz ya

Kocalarımız meşale ile istemeye gelmedi diye değersiz mi olduk şimdi?

Meşale ile gelince ne oluyor maça mı gidiyorlar bu ne ya asilce efendice, mütevazi şekilde gelmek bu kadar mı zor bu kadar mı illa gösteriş yapmak zorundasınız? Herkes görsün rahatsız olsun vs. Düğün konvoyları için bile geçerli ah Avrupa da cezaya boğarlar adamı cezaya.
İşiniz gücünüz gösteriş. Daha mı az sevmiş oluyor yapmasa. Yeni tip gelin modellerini bu nesilden olmama rağmen anlayamıyorum ya ben.
Zırt pırt beni silen ayrılan egomania insana da dönmem ararsa zarar etmiş olur kendisi.

Kocalarımız meşale ile istemeye gelmedi diye değersiz mi olduk şimdi?
Sorun meşale değil ki tam okumanızı tavsiye ederim adam herşeyi gereksiz görmüş ? Şimdi sorarım size hangi kız nişanında kuaföre gitmemiş yada gitmeniz engellendimi içinize sinen kıyafet almanız engellendimi ? Ben bunları kastettim yoksa meşale belliki bardağın son damlası ayrıca şunuda söyliyim bende mesalelerle alınmadım canım ama örg adetimizde ne varsa yapıldı içime sine sine oldu herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…