Ne alaka adam sevmiyor. Siz sevmediğiniz bir şeyi yapmak ister misiniz. Sakın bana onun için yaparım demeyin bu hiçte yetişkinlere yakışır bir davranış değilmaddi durumu iyi değil aile desteğide yok borçla birşeyler yapmak da zor çok takıyordu ama isteyenler daha mutlu zaten burada amaç meşale değil basit bir isteğimin yerine getirmemesi
Naz yapmamış ki, meşaleyle gelmem demiş. Ayrica avam bulduğum konularda ben de yükselebilirim. Hiç haksız bir tarafı yok anlattığınız kadarıyla.
Ailenin beklentisi var ama sen istemiyorum demişsin, merakın var ama cool gozukecegim diye hepten herşeyi kaybettin. Yapmaz,bekleme.her
her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladıAilenin beklentisi var ama sen istemiyorum demişsin, merakın var ama cool gozukecegim diye hepten herşeyi kaybettin. Yapmaz,bekleme.
Sorma güller dallar havai fişekler bohçalar sonrasıda adliyede koridorlarında saç Baş yolmaca. Bu zamanda karşındaki erkeğe bak bakalım sever mi sayar mı, merhametli mi aile ilişkileri nasıl? Boş boş meşale yakmadı, harmandalı oynamadı aman saçma sapan şeylerBakalım 2024 yılında instagram yeni gelinleri kız isteme töreni için nasıl adetler çıkaracaklar? Bunun bir üst noktasını düşünemiyorum. Artık geçit töreniyle istemeye gelirler
Senin yok aile in varsa evlilik sürecinde de ortalık karisacakti. O yüzden bu konuları konuşurken 10 kez düşünmek lazım. Herşeyi ikiniz yaparsınız o zaman ailelere söz hakkı vermezsiniz.her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladıçok istiyorsun oldu şimdi de
durumu yok diye istemedim ama kesinlikle haklısınız meşale isterim demedim aslında güzel dememle yükselmesi bir oldu ya iki meşale ne olacak tutup iki dk yürüse yani zaten en iyisi olmadığı sürece olan şeyin benim içinde önemi yok isteseydim kibarca açıklamasını beklerdimHiç bir şey istemeyip istemeyip meşale isteyin, kusura bakma okurken kahkaha attım
Neden takı istemiyorsun bu bizim kültürümüzde adetimizde var.
Ailesi olmasa, annesiz babasız büyüse neyse diyeceğim de öyle bi konu da yok.
Beyaz eşya neden istemiyorsun?
Onu istemem bunu istemem dersen bizim toplumda hiç bir değerin olmaz isteyeceksin.
Bizim toplum bundan anlıyor, isteyeceksin. Kim neyi yapabiliyor ise yapabileceği kadar isteyeceksin.
Düğün istememekte bence haklısın, güzel bir mekan ya da otelde layığıyla yapılmadığı sürece boşa masraf benim için de.
Adam doğru söylemiş. Ne yapsın, onaylamadığı her davranışı bir başkasının gönlü olsun diye yapsın mı ? Yapacağını mı söylesin ?zaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam
muhtemelen ilişkiniz yok ondan böyle konuşuyorsunuz ahhh bende şöyle sallamalı dönemlerime dönsem ama döndüm sanırım artık benimde ilişkim yok gibiSorma güller dallar havai fişekler bohçalar sonrasıda adliyede koridorlarında saç Baş yolmaca. Bu zamanda karşındaki erkeğe bak bakalım sever mi sayar mı, merhametli mi aile ilişkileri nasıl? Boş boş meşale yakmadı, harmandalı oynamadı aman saçma sapan şeyler
Valla Birde evladım var inanır mısın 3 ay sonra 2 yaşında olacakmuhtemelen ilişkiniz yok ondan böyle konuşuyorsunuz ahhh bende şöyle sallamalı dönemlerime dönsem ama döndüm sanırım artık benimde ilişkim yok gibi
evet bende tam yada evlisiniz yazacaktım umarım siz bulmuşsunuzdur.Valla Birde evladım var inanır mısın 3 ay sonra 2 yaşında olacaK
Evlilik sürecinde kadının hayalleri oluyor…durumu yok diye istemedim ama kesinlikle haklısınız meşale isterim demedim aslında güzel dememle yükselmesi bir oldu ya iki meşale ne olacak tutup iki dk yürüse yani zaten en iyisi olmadığı sürece olan şeyin benim içinde önemi yok isteseydim kibarca açıklamasını beklerdim
Meşale konusunda diğer üyelere katılıyorum.her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladıçok istiyorsun oldu şimdi de
Çıkarın da adam sizden kurtulsun ne kadar görgüsüz varoş zevkleriniz var ya biri beni böyle maça gider gibi istemeye gelse utancımdan yerin dibine girerim bu nedir adam her konuda haklıMERHABA
şimdi konuyu anlatmadan önce şunu söylemek istiyorum ilişkim 9 aylık ve birçok kez tartıştık ben defalarca kez sosyal medyadan çıkardım.
geçen video izliyoruz bir kızı meşalelerle istemeye geliyorlar bu ara moda malum.bende çok güzell dedim hemen tersledi ben yapamam böyle şeyler falan bunlar eğitimsiz benim çevremde kimse yapmıyor vs. cevap vermedim küs uyuduk ertesi gün aynı şekilde devam etti sonra konu açıldı yine ben senin için yaparım falan yok.birde demesin mi sen başta birşey istemiyordun diye.bu arada bende düğün istemediğimi,beyaz eşya almasakda olabileceğini seninkileri kullanırız falan demiştim ilişkinin başlarında takıya gerek yok vs. ki benim ailem bekler yani o kültürden geliyoruz çünkü açık konuşmak gerekirse bir meşale dert oldu ben senin için yapamam bana dayatma birşeyleri dedi kapıyı çektim çıktım aramadı yazmadı sosyal medyadan çıkarmadım birkaç gün oldu ne yapayım sizce çıkarayım mı sessiz mi kalayım
Her şeye okey veriyorum ne ya onu istemem,bunu istemem ayağı yapmışsınız ama daha isteme de bile büyük şeyler beklediğinizi dile getirmişsiniz.ya herşeye okey veriyorum yapıversin ayrıca konu meşale değil ki sen iste yaparım deyip geçsin bende ince düşünürüm kro değilim zaten ayak feministi
Adamın bir duruşu var işte, yaparım deseydi o zaman kaçmak gerekirdi ondan.maddi durumu iyi değil aile desteğide yok borçla birşeyler yapmak da zor çok takıyordu ama isteyenler daha mutlu zaten burada amaç meşale değil basit bir isteğimin yerine getirmemesi
Hep böyle olur ya birşey istemem masrafa gerek yok diyenler değersiz dğnyaları isteyenler kıymetli olur… kendi değerini düşürme canım ne yapması gerekiyorsa bırak yapsın bedel ödemediği bi ilikiye sahip çıkmaz erkeklerMERHABA
şimdi konuyu anlatmadan önce şunu söylemek istiyorum ilişkim 9 aylık ve birçok kez tartıştık ben defalarca kez sosyal medyadan çıkardım.
geçen video izliyoruz bir kızı meşalelerle istemeye geliyorlar bu ara moda malum.bende çok güzell dedim hemen tersledi ben yapamam böyle şeyler falan bunlar eğitimsiz benim çevremde kimse yapmıyor vs. cevap vermedim küs uyuduk ertesi gün aynı şekilde devam etti sonra konu açıldı yine ben senin için yaparım falan yok.birde demesin mi sen başta birşey istemiyordun diye.bu arada bende düğün istemediğimi,beyaz eşya almasakda olabileceğini seninkileri kullanırız falan demiştim ilişkinin başlarında takıya gerek yok vs. ki benim ailem bekler yani o kültürden geliyoruz çünkü açık konuşmak gerekirse bir meşale dert oldu ben senin için yapamam bana dayatma birşeyleri dedi kapıyı çektim çıktım aramadı yazmadı sosyal medyadan çıkarmadım birkaç gün oldu ne yapayım sizce çıkarayım mı sessiz mi kalayım
Meşaleli şova siz güzel dediniz o ben böyle şeyler yapmam dedi diye mi küstünüz? Adam istemediği hoşlanmadığı kendine uymayan birşeyi niye yapsın?MERHABA
Kocalarımız meşale ile istemeye gelmedi diye değersiz mi olduk şimdiHep böyle olur ya birşey istemem masrafa gerek yok diyenler değersiz dğnyaları isteyenler kıymetli olur… kendi değerini düşürme canım ne yapması gerekiyorsa bırak yapsın bedel ödemediği bi ilikiye sahip çıkmaz erkekler
MERHABA
Sorun meşale değil ki tam okumanızı tavsiye ederim adam herşeyi gereksiz görmüş ? Şimdi sorarım size hangi kız nişanında kuaföre gitmemiş yada gitmeniz engellendimi içinize sinen kıyafet almanız engellendimi ? Ben bunları kastettim yoksa meşale belliki bardağın son damlası ayrıca şunuda söyliyim bende mesalelerle alınmadım canımKocalarımız meşale ile istemeye gelmedi diye değersiz mi olduk şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?