- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
Aklınızca hakaret mi ettiniz aşağıladınız mı laf mı soktunuz ne yaptınız ne bu şimdi?ya herşeye okey veriyorum yapıversin ayrıca konu meşale değil ki sen iste yaparım deyip geçsin bende ince düşünürüm kro değilim zaten ayak feministi
Okudum iyice ama konu sahibinin tavırları ergence geldi bana.Sorun meşale değil ki tam okumanızı tavsiye ederim adam herşeyi gereksiz görmüş ? Şimdi sorarım size hangi kız nişanında kuaföre gitmemiş yada gitmeniz engellendimi içinize sinen kıyafet almanız engellendimi ? Ben bunları kastettim yoksa meşale belliki bardağın son damlası ayrıca şunuda söyliyim bende mesalelerle alınmadım canımama örg adetimizde ne varsa yapıldı içime sine sine oldu herşey
zaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam
Doğrudur saygı duyarım ama bana çaresi geldi açıkcası yani zor bi durum ciddi bir yola çıkmak için hazırlanıyorsun ama karşınızdaki insan sizi herşeyden mahrum bırakmaya çalışıyor bence konu sahibininde dersi meşale değil gibi isteklerine saygı duyulmaması banada böyle geldi :)Okudum iyice ama konu sahibinin tavırları ergence geldi bana.
Ben seni anladım canım bellki o bardağın son damlası isteklerine saygı duyulmaması sonucta senin için en özel günler olcak bunlar nişan kına düğün vs her kadın isterki en güzel şekilde olsunzaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam
Nasıl bir çevreniz var sizin yaher kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladıçok istiyorsun oldu şimdi de
anamın babamın 3 tane kızı var asla istemedi istemez deher kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladıçok istiyorsun oldu şimdi de
Kuaföre gitmemi kim nasıl engelleyebilir anlamadımSorun meşale değil ki tam okumanızı tavsiye ederim adam herşeyi gereksiz görmüş ? Şimdi sorarım size hangi kız nişanında kuaföre gitmemiş yada gitmeniz engellendimi içinize sinen kıyafet almanız engellendimi ? Ben bunları kastettim yoksa meşale belliki bardağın son damlası ayrıca şunuda söyliyim bende mesalelerle alınmadım canımama örg adetimizde ne varsa yapıldı içime sine sine oldu herşey
Olayı çok yanlış anlamışsınız konu sahibi ben değilimKuaföre gitmemi kim nasıl engelleyebilir anlamadım
İçime sinen kıyafeti almama engel olabilecek tek şey paramın yetmemesidir
Siz eşya mısınız alınıp veriliyorsunuz?
anlaşamamanız normalMERHABA
şimdi konuyu anlatmadan önce şunu söylemek istiyorum ilişkim 9 aylık ve birçok kez tartıştık ben defalarca kez sosyal medyadan çıkardım.
geçen video izliyoruz bir kızı meşalelerle istemeye geliyorlar bu ara moda malum.bende çok güzell dedim hemen tersledi ben yapamam böyle şeyler falan bunlar eğitimsiz benim çevremde kimse yapmıyor vs. cevap vermedim küs uyuduk ertesi gün aynı şekilde devam etti sonra konu açıldı yine ben senin için yaparım falan yok.birde demesin mi sen başta birşey istemiyordun diye.bu arada bende düğün istemediğimi,beyaz eşya almasakda olabileceğini seninkileri kullanırız falan demiştim ilişkinin başlarında takıya gerek yok vs. ki benim ailem bekler yani o kültürden geliyoruz çünkü açık konuşmak gerekirse bir meşale dert oldu ben senin için yapamam bana dayatma birşeyleri dedi kapıyı çektim çıktım aramadı yazmadı sosyal medyadan çıkarmadım birkaç gün oldu ne yapayım sizce çıkarayım mı sessiz mi kalayım
Sizin konu sahibi olmadığınızı biliyorum zaten biraz ne dediğimi anlamaya çalışsaydınız keşkeOlayı çok yanlış anlamışsınız konu sahibi ben değilimbeni kimse engellemedi engelleyemezde ama maalesef ki konu sahibi arkadasa nişanlısı olacak adam kuaföre gideceği zaman gitme sen her halinle güzelsin alacağı kıyafet için sade al vb manipülasyonalrda bulunmuş ..
Sizinle iletişim kuramıyoruz bence neden bana taktınız şuan onuda anlamış değilim girip her yorumuma beğenmedim tıklamak sizi tatmin ediyorsa buyrun devam edin bu benim fikrim..ayrıca bend rbubu savunmuyorum zaten kıza yapılanlar bunlar kızda kabul etmediği için ayrılmış bakın ilk yorumda bana sayrdırmaya başladıpınız ilk yoruma bi bakın orda konu meşalemi dediniz bende size konunun bu olmadığını anlatmaya çalıştım sizin mizacınız öyle belkş bu arkadaşın ki değil siz yapmış olabilirsiniz yada yapacak olabilirsiniz bu arkadas yapamamış yani bunu tartışmaya gerek var mı herkes sizin gibi davranmak zorundamı ? Yada herkesden böyle davranmasını beklemek doğrumu ? Evet benimde fikrim bu ben feminist biriyim bayanların ezilmesini asla istemem ama herkes hakkını savunamayabiliyor yada kolayca rest çekemeyebiliyor. Lütfen şu yersiz tartışmaya bi son verelim artık çünki sıkıldım burdakş amaç yorum atanlara saldırmak değil konu sahibine yardımcı olmakSizin konu sahibi olmadığınızı biliyorum zaten biraz ne dediğimi anlamaya çalışsaydınız keşke
Diyorum ki nişanlanacağım adam bana kuaföre gitme sen böyle güzelsin dese ne olur ben gitmek istiyorsam giderim
Kıyafetini sade al dese ne olur, ben süslü birşey giymek istiyorsam alır giyerim
Herkesin aklı var fikri var iradesi var, bir zahmet kullanılsın bunlar
anlaşamamanız normal
çocuk bu isteğinizi görgüsüzce, eğitimsiz kişilerin yapacağı bir haraket olarak görüyor - ki bence de öyle
böyle bir hareketi yapmak istemiyo ve yapmaz da. erkek olsam .seler yapmam.
ha dese ki "ben isteme, nişan, söz böyle şeyleri istemem yapmam", o zaman bu toplum ortalamasına göre marjinal kaçar, (her ne kadar bunları istemeyen erkeği de normal bulsam ve anlasam da, ortalama olarak kadın tarafı isteyebilir mesela, orta yolu bulmanız gerekir deriz o zaman) ama meşale öyle bir şey değil...
daha ilişkinin başında "takıya gerek yok" gibi bir konuşma nasıl geçiyor onu da anlamış değilim
ee daha bi dur yani...daha evlilik ne aa gündem oldu takıya beyaz eşyaya mevzu geldi?
bu konular konuşan hep sizsiniz konu sahibi, bence
şurdan bakınca istemeye meşaleyle gelinsin isteyen kız takısız makısız gelin filan da olmaz yani, yemeyin kimseyi!
başta ürkütmeyeyim diye ayak yapmış şimdi içinizdekileri kusuyorsunuz gibi duruyor yani. siz evlenirken o kocaman tahtlara oturup taç filan da giyersiniz...
kısacası işte bu kafada bir kadınla böyle şeyleri avam, kıro, görgüsüz insan işi olarak gören bir erkek tabii ki anlaşamaz....
Karşıdaki insan bir şeyden mahrum bırakmaya çalışmıyor ki.Doğrudur saygı duyarım ama bana çaresi geldi açıkcası yani zor bi durum ciddi bir yola çıkmak için hazırlanıyorsun ama karşınızdaki insan sizi herşeyden mahrum bırakmaya çalışıyor bence konu sahibininde dersi meşale değil gibi isteklerine saygı duyulmaması banada böyle geldi :)
Sizinle iletişim kuramıyoruz bence neden bana taktınız şuan onuda anlamış değilim girip her yorumuma beğenmedim tıklamak sizi tatmin ediyorsa buyrun devam edin bu benim fikrim..ayrıca bend rbubu savunmuyorum zaten kıza yapılanlar bunlar kızda kabul etmediği için ayrılmış bakın ilk yorumda bana sayrdırmaya başladıpınız ilk yoruma bi bakın orda konu meşalemi dediniz bende size konunun bu olmadığını anlatmaya çalıştım sizin mizacınız öyle belkş bu arkadaşın ki değil siz yapmış olabilirsiniz yada yapacak olabilirsiniz bu arkadas yapamamış yani bunu tartışmaya gerek var mı herkes sizin gibi davranmak zorundamı ? Yada herkesden böyle davranmasını beklemek doğrumu ? Evet benimde fikrim bu ben feminist biriyim bayanların ezilmesini asla istemem ama herkes hakkını savunamayabiliyor yada kolayca rest çekemeyebiliyor. Lütfen şu yersiz tartışmaya bi son verelim artık çünki sıkıldım burdakş amaç yorum atanlara saldırmak değil konu sahibine yardımcı olmak
Bunu bana değil konu sahibine söylemeniz gerekmez mi ? Şahsen tanıdığım biri değil sonucta bende herkes gibi kendi düşüncelerimi dile getiriyorum.Karşıdaki insan bir şeyden mahrum bırakmaya çalışmıyor ki.
Konu sahibi daha 9 aylık ilişkide ben düğün istemem,beyaz eşyalar da varmış onları kullanalım diye çıkmış yola.
Ama ben düğün istemem diyen biri daha isteme kısmında aa meşaleler ne güzel demiş karşıdaki saçma deyince küsmüş.
Yani konu sahibi kendince ilişkisini oturtana kadar düğün bile istemeyük diye girip sonra isteme gibi çok daha basit bir olayda neler için küsmüş.
Şahsen ben böyle biriyle devam etmezdim.
İsteğini,içini belli etmeyen,sinsice zamanını bekleyen biriyle…
Yoksa isteyen istediği nişanı,düğünü yapsın ama açık olsun yani.
Rol yapmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?