ERKEK ARKADAŞIM BENİ ANLAMIYOR

ya herşeye okey veriyorum yapıversin ayrıca konu meşale değil ki sen iste yaparım deyip geçsin bende ince düşünürüm kro değilim zaten ayak feministi
Aklınızca hakaret mi ettiniz aşağıladınız mı laf mı soktunuz ne yaptınız ne bu şimdi?
Bir karakteriniz duruşunuz öz saygınız doğrunuz yok mu da herşeyi kabul ediyorsunuz?
Adam niye yapmayacağı şeyi yaparım desin? Sizden ne farkı kalacak o zaman, siz de ilk başta adamı tavlayana kadar onu yaparım bunu yapmam deyip şimdi yan çiziyorsunuz, adamda mı kaypaklık yapsın

Okudum iyice ama konu sahibinin tavırları ergence geldi bana.

zaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam

Kötü birşey dememiş sende bunu anlamıyorsun küsmek için yer arıyorsun demek ki vırt zırt silmek için. Sana rağmen yapmam saçma buluyorum diyor işte ne var bunda büyütülecek birşey göremedim illa pohpoh mu çekmesi lazım.

Okudum iyice ama konu sahibinin tavırları ergence geldi bana.
Doğrudur saygı duyarım ama bana çaresi geldi açıkcası yani zor bi durum ciddi bir yola çıkmak için hazırlanıyorsun ama karşınızdaki insan sizi herşeyden mahrum bırakmaya çalışıyor bence konu sahibininde dersi meşale değil gibi isteklerine saygı duyulmaması banada böyle geldi :)

zaten meşale istemiyorum güzel dedim geçtim hayy meşaleye ya herkes taktı şu olaya sorun mantıksız gelen şeyi doğru şekilde söylese okeyim yapamam senin için diyor adam
Ben seni anladım canım bellki o bardağın son damlası isteklerine saygı duyulmaması sonucta senin için en özel günler olcak bunlar nişan kına düğün vs her kadın isterki en güzel şekilde olsun

her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladı çok istiyorsun oldu şimdi de
Nasıl bir çevreniz var sizin ya
Benim çevremde ailemde kimse kızına maddi paha biçmedi
Benim ailem de eşim ve ailesinden tek çöp beklemedi istemedi

her kız ailesi bekler ama benim öyle bir merakım hiç olmadı sadece düğün kuru kalabalık istemem dedim herşey bana patladı çok istiyorsun oldu şimdi de
anamın babamın 3 tane kızı var asla istemedi istemez de
bizimkiler aile değil mi?

saçma sapan fikirlerinizi ve beklentileriniz bir de topluma genelleyip arkanızdan saydırtmayın millete...

Kuaföre gitmemi kim nasıl engelleyebilir anlamadım
İçime sinen kıyafeti almama engel olabilecek tek şey paramın yetmemesidir
Siz eşya mısınız alınıp veriliyorsunuz?

Kuaföre gitmemi kim nasıl engelleyebilir anlamadım
İçime sinen kıyafeti almama engel olabilecek tek şey paramın yetmemesidir
Siz eşya mısınız alınıp veriliyorsunuz?
Olayı çok yanlış anlamışsınız konu sahibi ben değilim beni kimse engellemedi engelleyemezde ama maalesef ki konu sahibi arkadasa nişanlısı olacak adam kuaföre gideceği zaman gitme sen her halinle güzelsin alacağı kıyafet için sade al vb manipülasyonalrda bulunmuş ..

anlaşamamanız normal

çocuk bu isteğinizi görgüsüzce, eğitimsiz kişilerin yapacağı bir haraket olarak görüyor - ki bence de öyle
böyle bir hareketi yapmak istemiyo ve yapmaz da. erkek olsam .seler yapmam.

ha dese ki "ben isteme, nişan, söz böyle şeyleri istemem yapmam", o zaman bu toplum ortalamasına göre marjinal kaçar, (her ne kadar bunları istemeyen erkeği de normal bulsam ve anlasam da, ortalama olarak kadın tarafı isteyebilir mesela, orta yolu bulmanız gerekir deriz o zaman) ama meşale öyle bir şey değil...

daha ilişkinin başında "takıya gerek yok" gibi bir konuşma nasıl geçiyor onu da anlamış değilim
ee daha bi dur yani...daha evlilik ne aa gündem oldu takıya beyaz eşyaya mevzu geldi?

bu konular konuşan hep sizsiniz konu sahibi, bence
şurdan bakınca istemeye meşaleyle gelinsin isteyen kız takısız makısız gelin filan da olmaz yani, yemeyin kimseyi!

başta ürkütmeyeyim diye ayak yapmış şimdi içinizdekileri kusuyorsunuz gibi duruyor yani. siz evlenirken o kocaman tahtlara oturup taç filan da giyersiniz...

kısacası işte bu kafada bir kadınla böyle şeyleri avam, kıro, görgüsüz insan işi olarak gören bir erkek tabii ki anlaşamaz....

Sizin konu sahibi olmadığınızı biliyorum zaten biraz ne dediğimi anlamaya çalışsaydınız keşke
Diyorum ki nişanlanacağım adam bana kuaföre gitme sen böyle güzelsin dese ne olur ben gitmek istiyorsam giderim
Kıyafetini sade al dese ne olur, ben süslü birşey giymek istiyorsam alır giyerim
Herkesin aklı var fikri var iradesi var, bir zahmet kullanılsın bunlar

Konu zaten meşale değil. Örnek verdiği şey bu sadece. Belki başka bir şeye hevesi olucak konu sahibinin o dönemde. Mantıklı mantıksız orasını konuşmuyoruz. Güzel Bi dille söyleyebilir adam bu tarz şeylerden hoşlanmadığını.

Sizinle iletişim kuramıyoruz bence neden bana taktınız şuan onuda anlamış değilim girip her yorumuma beğenmedim tıklamak sizi tatmin ediyorsa buyrun devam edin bu benim fikrim..ayrıca bend rbubu savunmuyorum zaten kıza yapılanlar bunlar kızda kabul etmediği için ayrılmış bakın ilk yorumda bana sayrdırmaya başladıpınız ilk yoruma bi bakın orda konu meşalemi dediniz bende size konunun bu olmadığını anlatmaya çalıştım sizin mizacınız öyle belkş bu arkadaşın ki değil siz yapmış olabilirsiniz yada yapacak olabilirsiniz bu arkadas yapamamış yani bunu tartışmaya gerek var mı herkes sizin gibi davranmak zorundamı ? Yada herkesden böyle davranmasını beklemek doğrumu ? Evet benimde fikrim bu ben feminist biriyim bayanların ezilmesini asla istemem ama herkes hakkını savunamayabiliyor yada kolayca rest çekemeyebiliyor. Lütfen şu yersiz tartışmaya bi son verelim artık çünki sıkıldım burdakş amaç yorum atanlara saldırmak değil konu sahibine yardımcı olmak

Ne meşaleymiş be tamam saçma olabilir ama herkesin görüşü isteği farklı önemli olan uygun dili kullanmak
sizin ilişkiniz sürekli sırt çevirmeye dönmüş ufacık olayı bile ne duruma getirmişsiniz aslında geleceğin habercisi bunlar aşk olsun evet ama mantık devreden çıkmadan ilerlesin ilişkiniz.
ergenligi uzun dönem yapmaya gerek yok seninde işine gelmiyor isteklerini karşılayamayacağına inaniyorsan devam etme yol yakınken birbirinize eziyeti kesin bence

Çok doğru tespit valla, ben düğün sevmem olmasa da olur hatta düşünmuyorum bu sebeple benim ki meşale ile gelse benim gibi tipler sinirden kudurur ve kovar özümüz de sadelik ve gösterişsizlik var olabildiğince minimalist takılırız. Yani banada hiçbirşey istemem diyen insanın bunu istemesi enazından beğendim demesi kızım sana söylüyorum gelinim sen anla tavrı tuhaf geldi doğrusu oda sen hiç bişey isteyen biri değilsin ki bu çok saçma diyor yani kısaca sen öyle alıştırmışsın otamatik bizim gibi düşünüyor işte gayet akıllı arkadaşa benziyor.
Altın vs istemeyecek kız da bilemedim düğün olmasa bile altın neden red edilir ki ya Şahsen hayır demem. Eşya ortak alırız ama sıfır eşya olacak tabi ki yeni ev yeni eşya yeni hayat sonuç olarak.Bilmiyorum konu sahibi acayip çelişkilerle dolu ne isteğini pek bilmiyor. Sadelik farklı şey bu anlattığı durum çok farklı şey.

Karşıdaki insan bir şeyden mahrum bırakmaya çalışmıyor ki.
Konu sahibi daha 9 aylık ilişkide ben düğün istemem,beyaz eşyalar da varmış onları kullanalım diye çıkmış yola.
Ama ben düğün istemem diyen biri daha isteme kısmında aa meşaleler ne güzel demiş karşıdaki saçma deyince küsmüş.
Yani konu sahibi kendince ilişkisini oturtana kadar düğün bile istemeyük diye girip sonra isteme gibi çok daha basit bir olayda neler için küsmüş.
Şahsen ben böyle biriyle devam etmezdim.
İsteğini,içini belli etmeyen,sinsice zamanını bekleyen biriyle…
Yoksa isteyen istediği nişanı,düğünü yapsın ama açık olsun yani.
Rol yapmasın.

Canım adam birşey dememiş ki kız hep başta onu istemem bunu istemem deyince böyle gösteriş için yapılan birşeyi güzel bulunca adam şaşırmış bence kadın istekleri konusunda sınırını düzgün çekmeli ve yansıtmalı. Çocukta bir hata göremedim eğer derse düğün yapmam , eşya almam o zaman haklısınız. Ben şahsen konuyu böyle anladım.

Bunu bana değil konu sahibine söylemeniz gerekmez mi ? Şahsen tanıdığım biri değil sonucta bende herkes gibi kendi düşüncelerimi dile getiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…