evett aslnda cok sevdiğini söylüyor ama duygularımı belli edemiyorm diyor içinde yaşıyormuşmuşbide öyle birikii hiç bişeklde ne hissediyor ne düüşünüyor anlaşılmıyor çok donuk.. ve sürekli sorar oldm suan ne düşünüyosn şu nasl olmus şunu beyendinmi gibi .. bikerede kendi söylese şöyle hoş bişiler.. nolurdu sanki
evett aslnda cok sevdiğini söylüyor ama duygularımı belli edemiyorm diyor içinde yaşıyormuşmuşbide öyle birikii hiç bişeklde ne hissediyor ne düüşünüyor anlaşılmıyor çok donuk.. ve sürekli sorar oldm suan ne düşünüyosn şu nasl olmus şunu beyendinmi gibi .. bikerede kendi söylese şöyle hoş bişiler.. nolurdu sanki
Önemli olan sizin aynaya baktığınızda ne gördüğünüz, nasıl hissettiğinizdir.Eğer siz kendinizi iyi, sağlıklı ve güzel hissediyorsanız diğer insanlar ne derse desin umrunuzda olmasın.
Bu durumda bir arkadaşım var ona aynen şunları söylemiştim; 'Her insan aranız iyiyken, seni seviyorken güzelsin, ne kadar tatlısın gibi cümleler kurar.Ama bir aranız bozulsun artık birbirinizin hayatından çıkın senden kötüsü, laneti ve çirkini olmaz.Sen aynı sen peki ne değişti....İşte bu yüzden çevrenin sana söylediği şeyler hiç önemli değil, onlarla varolmadın onlarsız da yok olmayacaksın.Hiçbir zaman ne iltifatlarla kabar ne de yergilerle küçül.Aynaya baktığında ne görüyorsan sen bir tek O'sun ve o olmaya devam et.' size de aynılarını yazmayı uygun buldum.
Sevgilim beni beğenmiyor nedemek ya. İnsana sevdiği güzel/yakışıklı gözükmez mi, gülüşü herkesten hoş gelmez mi?
Eğer bu yataktan kalktığın gibi gelmişsin vs gibi cümleler sık tekrarlanıyorsa ilişkini gözden geçir derim. Zira adam duygularımı ifade edemem diyor ama olumsuzlara gelince dizmesini biliyor önüne.
Sen neden özgüvenini yitiriyorsun ki? Sen kendini bilmiyor musun? Sen, ben, o, bu, şu, hepimiz mutlu olalım, hoş duygular hissedelim diye ömrümüze hiç tanımadığımız birini dahil etmiyor muyuz?
Daha sevgiliyken şöylesin, böylesin diyebiliyorsa ciddi anlamda oturup düşün. Senin ondan neyin eksik? Sen onu neden çekiyorsun, o seni böyle kırdığı halde? Seviyorum diyeceksin ama gün gelecek kırılmaya müsade ettiğin için kendine kızacaksın.
Bu arada yaşlarınız kaç ve bu ilişki ne kadarlık?
Sıkma sen canını, o senin onun için verdiğin çabayı hazırlanmayı göremeyecek kadar körse sen neden üzülüyorsun
bazen yapıyorum.. ama insan bekliyor işte okadar hazırlanmaya süslenmeye bide demezmi yatakdan kalkmıs gelmiş gibisin diye! asıl yatakdan kalkıp gelen o.. ben geceden başlıyorum hazırlıga yazaten kendisi yakışıklı biri değil hatta çok zayıf.. uzun boylu.. bana şaşırıyolar bunla nasıl berabersin diye.. hiçbir tanıdıgm beyenmiyor ailemde dahil.. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?