arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden..
arkadaşlar erkek arkadaşım beni kilolu buluyor ve güzel bulmuyor sinir oluyorum ya 45 kiloyum 1.60 boyundayım daha ne kadar verebilirimki .. yanına giderken okadar süsleniyorum özene bezene ne bi iltifat ne bişey hiç.. bildiğin odun... shakira vb kişilere hayrannım demesini biliyo ama .. bna gelince tık yok. yani kendime göre çirkin biri değilim hatta güzel biri oldugumu söylerler.. okadar çok alışmışm ki iltifatlara beğenilmeye.. ondan bişey göremeynce cok üzülüyorum.. okadar heyecansız okadar isteksiz ki.. bazen söylüyorum isyan ediyorum.. ben belli edemiyorum duygularımı içmde yaşıyorum diyor bana.. söylemeye gerek yokki bi bakıştan bile anlaşılır karşındakinin seni beyenip beyenmediği.. ve bben onda bunları göremiyorum.. çok üzülüyorum.. kendime güvenim bile kalmadı bu yüzden..
merhaba aynı sorunları ilk evledigimden beri eşimle yaşadıım ama beni cok sevdigini biliyordum öte yandan...
sürekli kusurlar bulurdu bakımsız biride degilim şükürler olsun...
en son dayanamadımm niye sen mükemmel oldugunumu sanıyorsun dedim..zoraki hayır dedi..
insanların kusurlarını bulmak en kolaydır sen zoru sec bi kusuru varsa ört..
insanları oldugu gibi kabul et ve sev yko sevemiyosan yolun acık olsun dedim...
sustu bu olay baya frenledi onu..
sürekli bak şu kız ne güzel giymiş böyle yapmış söyle etmiş bunaltıydı yani...
dedim sende bu ön yargı varken sürekli baskalarını begenirsin vs..
şimdi 1 yıllık evliyiz...
dün akşam ben seni sürekli el üstende tutup yüceltiyorum sen neden böylesin..
ewt cevap ne biliyomusunuz...
şımarmandan korkuyorum dedi kendini güzel hissedersen beni begenmessin senin beni begenmemene tahammül edemem dedi.
anlıyormusun..
bide not olarak bende 160 boyunda 45 kilo gezdim hiç mutlu degildim çünkü o boy oranına bu kilo çok az ve saglıksız sürekli tansiyonum düşerdi ve halsızlık hissederdim..
1.60 boyunda bi kadının kilosu 50 den fazla olmalıdır..kafamdan atmıyorum avmdeki boy kilo oranı yapan makineler dahi bunu belirtiyor..bence kilo al saglıgın elinden gitmesin...
kimse içinde kendini bukadar kasma öz güvenini kaybedersen kolay geri gelmiyor hatta hiç gelmiyor..sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?