- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Nasıl pişik olmuş bende anlamadım. Banen diyorum ki ona neden haber vermiyorsun saf gibi saatlerce seni bekledim. Onun bana dediği tek şey canım acıyor anlamıyorsun. Yani ne bileyim. Yemek hazırladığımi falan söyleyince bi özür diledi sağolsun ama pekte oralı değil. Bugün mesela dediğim bgibi sayfalarca yazdım sinirden ki yapmamalıydım. Ama birine bile cevap vermediKocaman adam nasıl pişik olmuş ya. Çok mu kilolu?
Hadi pişik olmuş, sürseydi bi krem, eşofman giyinip geleydi.
Senin tepkin abartılı değil; haklısın. En azından bir haber verebilirdi ya da özür dileyebilirdi.
Canı acıyormuş anladık da, parmakları da mı pişik olmuş.Nasıl pişik olmuş bende anlamadım. Banen diyorum ki ona neden haber vermiyorsun saf gibi saatlerce seni bekledim. Onun bana dediği tek şey canım acıyor anlamıyorsun. Yani ne bileyim. Yemek hazırladığımi falan söyleyince bi özür diledi sağolsun ama pekte oralı değil. Bugün mesela dediğim bgibi sayfalarca yazdım sinirden ki yapmamalıydım. Ama birine bile cevap vermedi
Sinirimden çıldıracağım haklısın bende suç.. Yani bu zamana kadar aslında ona 1 kere bile yemek hazırlamadım yalan değil ama içimden gelmişti.. Şu an tek yapmak istediğim tüm sinirimi kusmak ama ona dahi izin vermiyor. Ben böyle bişey görmedim.Canı acıyormuş anladık da, parmakları da mı pişik olmuş.
Bir msjla haber vermek, özür dilemek, gönül almak çok mu zormuş! Sorumsuz.
Salla ya, yazık etme kendine..
Sende suç; bu kadar fedakarlık yapmayacaksın.
ne yemeği yapıyorsun öyle yorgun argın gelip filan.
Sevgilin tam dayaklık. Hatasını anlayana kadar yüz verme, mesafeli dur.
Yoo hizmetçi olarak görmelik bir durumu yok. Aslına bakarsan her zaman yemeğimi, içeceğimi hatta kıyafetlerimi bile o ayarlar aynı ev içinde olduğumuz sürece. O sebeple anlam veremiyorum zaten seviyor mu sevmiyor mu diye. Ama bu bahane cidden saçmalık pişik olmak nedir yaYetişkin olarak pişik olmakmi?????
Adamin umursamazliğina değenmiyorum bile. Bu nasil bir bahane? Gerçek olsa bile "rahatsizdim" diyebilirdi.
Neyse bence sen bu adami birak. En fazla biraz daha ağlarsin, dondurma yersin felan
Sonradan mutlu olursun. Bu adam ile mutlu olmazsin çünkü. Seni sevmiyor. Bahanesinden ve seni hizmetçi görmesinden belli (yemek yapma mevzusu)
Ahaha şu an sadece arayıp bağırıp cağırmak istiyorum ama dinler mi pek emin değilim
Yetişkin olarak pişik olmakmi?????
Adamin umursamazliğina değenmiyorum bile. Bu nasil bir bahane? Gerçek olsa bile "rahatsizdim" diyebilirdi.
Neyse bence sen bu adami birak. En fazla biraz daha ağlarsin, dondurma yersin felan
Sonradan mutlu olursun. Bu adam ile mutlu olmazsin çünkü. Seni sevmiyor. Bahanesinden ve seni hizmetçi görmesinden belli (yemek yapma mevzusu)
Benim de eşim kilo aldığı dönem pişik oldu, bu iç bacak kısımlarının jean pantolona sürtünmesi sonucu. Canı gerçekten yandı. Ama bu gelmesine, haber vermesine, özür dilemesine, iletişim kurmasına vs engel bir durum değil ki.. koskoca adam yani..Yoo hizmetçi olarak görmelik bir durumu yok. Aslına bakarsan her zaman yemeğimi, içeceğimi hatta kıyafetlerimi bile o ayarlar aynı ev içinde olduğumuz sürece. O sebeple anlam veremiyorum zaten seviyor mu sevmiyor mu diye. Ama bu bahane cidden saçmalık pişik olmak nedir ya
Ben anlamadım ki hiçbir şey. Arayıp sinirimi çikartsam mı ki. Böyle oturdukça daha da sinirleniyorum. Benim günümü berbat ettiyse onun günü de kötü geçsin istiyorum..Benim de eşim kilo aldığı dönem pişik oldu, bu iç bacak kısımlarının jean pantolona sürtünmesi sonucu. Canı gerçekten yandı. Ama bu gelmesine, haber vermesine, özür dilemesine, iletişim kurmasına vs engel bir durum değil ki.. koskoca adam yani..
Galiba öyle olmuş.. Ama asla haksız değilmiş :)Dilide mi pişik olmuş ?
Haber verebilirdi.
Boşver hiç arayıp moralini bozma.Ben anlamadım ki hiçbir şey. Arayıp sinirimi çikartsam mı ki. Böyle oturdukça daha da sinirleniyorum. Benim günümü berbat ettiyse onun günü de kötü geçsin istiyorum..
Yani zaten bir tomar mesaj attımBoşver hiç arayıp moralini bozma.
Sabırlı ol. Şimdi ararsan; kendi sorumsuzluğunu bilmez üstüne bide seni suçlu çıkarır. Daha fazla kırılırsın.Onu delirtip üzecek tek şey; şuan senin ona soğuk ve ilgisiz davranman olur.
Bende anlamadım ki.. Ben dayanamayıp arayacağım ama galiba..Yahu gülmekten altıma işeyecektim, bu nasıl bir bahane
Ben 22 erkek arkadaşım 29 yasında.. Ay 29 yaşinda adam pişik oldum diye gelmiyor yaaaa yaşa gibiiYaşlar kaç canım
Ara saydır:)) hayal kırıklığı çok kötü bir durum ama sen bana bakma, sakin ol :))Bende anlamadım ki.. Ben dayanamayıp arayacağım ama galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?