- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Amacım konuşmak sorunu çözmek değildi aslında. Sadece o anlık sinirle içimde tutamadım. Aramasını ya da bir şey yapmasını beklemiyorum artık çünkü bu olay 2 etti. Gelip gönlümü almak isterse kendisi bilir ama onuda yapacak bir adam değil.Kesin anlamda sözleştiyseniz haber vermemesi çok garip.. Demek ki vurdumduymaz biri.
Haklı olan sizsiniz, keşke onun aramasını bekleseydiniz, bu şekilde gider yoksa bundan böyle.. Haklı da olsa haksız da olsa hep sizden bekler aramanızı. Alıştırmayın sakın böyle.
Amacım konuşmak sorunu çözmek değildi aslında. Sadece o anlık sinirle içimde tutamadım. Aramasını ya da bir şey yapmasını beklemiyorum artık çünkü bu olay 2 etti. Gelip gönlümü almak isterse kendisi bilir ama onuda yapacak bir adam değil.
Haklisınız o konuda yanlış yaptım.. Ama sildim zaten numarasını falan. Yapım böyle sinirlenince susmayanlardanım maalesef. İcimde kalacağına söyleyip kurtulayım düşüncesine giriyorum konuşup duruyorum. Bu konuda irade sahibi değilim maalesef. Günlerimi doldurmaua çalışıyorum ki aklıma gelmesin bende delirmeyeyimSonuçta o adımı atmış oluyorsunuz. İnanın nasıl başlarsa öyle devam eder, şahsen ben bu kadar vurdumduymaz biri için ne mesaj atar, ne de arardım. Zahmete giren siz olmuşsunuz, uğraşan siz olmuşsunuz, trip atanda o. Halbuki haklı olan %100 sizsiniz.
Cümleniz şöyle başlıyor; "Bana geldiğinde balkonda ona neden yemek hazırlamadıgımı ..."Yo yanlıs anladınız. Bana çikışmadı. Hani öyle bir gün geçirsek hoş olurdu diye söyledi bende kirmadım yaptım ama sonuç ortada :)
Elbette değil :) Ancak bu konuda onu suçlu göremem. Bu zamana kadar kendisine en ufak bir şey hazırlamadım doğrusu her zaman ben istemişimdir o da yapmıştır. Sadece ufak bir ricaydı ve buna asla kırılip kızmadım boyle anlatınca elbette biraz garip gözüküyor ancak oyle değilCümleniz şöyle başlıyor; "Bana geldiğinde balkonda ona neden yemek hazırlamadıgımı ..."
Yani bunu ne kadar kibar söylerse söylesin, emrivakidir bana göre. Sizinle balkonda yemek yemeyi çok istiyorsa, gelirken bir şeyler alsaymış, oturur yerdiniz. Laf mı yani? Baş başa güzel vakit geçirmeniz sizin yemek yapmanıza bağlı değil ya...
Şöyle.. Zaten kendisi önceki gün kardeşini bırakip ban geçeceğini söyledi. Ailesini uzun zamandör görmuyordu hep beraberlerdi kardeşini teslim ederlerken de. Belki muuhabbet sohbet ediyorlardır sık boğaz etmeyeyim, zaten sözleştik diye düşündüm. Çünkü olması gereken budur bence söz verdiysen tutarsın tutamayacaksan da haber verirsin ki karşı taraf beklemesin.E sen yemekleri hazırlayınca neden arayıp "hadi hazır" demedin de akşam 7ye kadar bekledin ki?
Adam zaten vurdumduymazmış ilişkinize yeterince önem verdiğine inanıyor musun?
Pişik nedir yahu sürsün bi bepanten koysun gazlıbez gelsin romantik bi gece mi ayarladın sanki alt tarafı yemek yiyecektiniz adam bariz umursamıyor.
Sanırım haklısın. Ama kafamı karıştırıyor işte bi bakıyorum bir şey isteyeyim de yapsın diye ağzımın içine bakan bi adam oluyor bi bakıyorum böyle oluyor. Gerçekten aklım karışıyor..Sana bir sey soyleyim mi bu sozumu bence kulak arkasi etme. Seni seven bir insan için asla 'beni seviyor mu' diye dusunmezsin
Daha çok gençsin ve aranizda 7 yas var bu kucumsenecek bir yas degil. Neden boyle ikili hareket eden biri için kendinizi tuketeceksiniz? Kendinize deger verin lutfen.Sanırım haklısın. Ama kafamı karıştırıyor işte bi bakıyorum bir şey isteyeyim de yapsın diye ağzımın içine bakan bi adam oluyor bi bakıyorum böyle oluyor. Gerçekten aklım karışıyor..
AhahahaPişiKmi ? Basur ol inşallah diyip sussaydiniz
Yok yay burcu kendisi.ikizler burcu mu
Haklısın yaş farkımız azımsanacak türden değil. Başlarda çok mantıklı düsünceli bir adamdı belki de o cezbetti beni ama artık sadece aklımı karıştırmakla yetiniyor ve ben napıcağımı şaşırıyorum..Daha çok gençsin ve aranizda 7 yas var bu kucumsenecek bir yas degil. Neden boyle ikili hareket eden biri için kendinizi tuketeceksiniz? Kendinize deger verin lutfen.
☺ haklısın diyorum ve ekliyorum koca adam PişiK oldum niye nasıl gelmez kız arkadaşına yaaa .. sen gel ben sana bepanthol alırım deseydin Ayy allahım nasıl gülüyorum yaaa ☺AhahahaDünden beri neler geçirdim içimden...
daha fenaymışYok yay burcu kendisi.
Bende gülüyorum halime☺ haklısın diyorum ve ekliyorum koca adam PişiK oldum niye nasıl gelmez kız arkadaşına yaaa .. sen gel ben sana bepanthol alırım deseydin Ayy allahım nasıl gülüyorum yaaa ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?