Erkek arkadaşım beni delirtiyor!

Pisik kismina kadar normal okurken o kisimda guldum ya Allah da sizi guldursun siz de baska biri yazsa gulersiniz kusura bakmayin size sabir ve mutluluk diliyorum. :)

Pişik oldu gelemedi kısmını anlarım. Bana balkonda neden yemek hazırlamadın diye çıkışmasını ve gelemeyeceğini haber vermemesini anlamam. Nereden buluyorsunuz böyle sorunlu, acayip insanları ve bir de normal olmadıkları bu kadar belli olmasına rağmen neden hala hayatınızda tutunuyoruz kısmını çözmem mümkün değil. Yalnız kalmak bin kat iyidir böyle saçma sapan insanlarla uğraşmak yerine.

Pisik mi? 6 ayliksa normal de,koskoca adam pisik nasil oluyor yahu? Hadi oldun bir pudra bir krem yani. Evde oturup bal basak acip agliyor mu napiyor da gelemiyor cok ilginc

Ben seni çok iyi anladım aynen bu tarz sebeplerle 3 gundur gorusmuyorum herseyi kapadım ama umrunda bile değil

But Adam bi pisik olunca yataklara düşüyor. Bide hastalansa ne olacak bilmiyorum.
Konu sahibi haklısın fakat üstüne düşme kendini nimetten saymasin. Bana gore Uzun uzunesaj yazman bile hata.
Kırgınlığini bildirip geri çekil. Bu saatten sonra gönlünü almak için ugrasirea ne ala, yoksa da salla.gitsin

Kimse pişik olmamış hiç heralde, külotlu çoraplardan da mı olmadınız ya
Adamı amma gömmüş herkes ama arayıp haber vermemesi çok sinir bozucu tam dayaklık.

bebantol ve semamed pişik kremleri çok etkili.

Yo yanlıs anladınız. Bana çikışmadı. Hani öyle bir gün geçirsek hoş olurdu diye söyledi bende kirmadım yaptım ama sonuç ortada :)

Pisik mi? 6 ayliksa normal de,koskoca adam pisik nasil oluyor yahu? Hadi oldun bir pudra bir krem yani. Evde oturup bal basak acip agliyor mu napiyor da gelemiyor cok ilginc
Galiba dediğiniz gibi oturup ağlıyor bilemedim. Pişik olunca hayatı felç oldu resmen ay sinirlerim bozuluyor söyledikce

Mesaj konusunda haklısın ama sinirlerime hakim olamadım bir an yazıverdim. Sildim zaten numarasını falan yoksa durdukça yazarım kendimi biliyorum.

Kimse pişik olmamış hiç heralde, külotlu çoraplardan da mı olmadınız ya
Adamı amma gömmüş herkes ama arayıp haber vermemesi çok sinir bozucu tam dayaklık.
Ya tamam pişik olmuş olabilir ama yani bütün hayatını felç edecek kadar ne bu böyle sanki olmadık yanları kopmuş gibi tepki veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…