Erkek arkadaşım beni delirtiyor!

Aslında iletişim kuruyoruz ama dediğim gibi ailesi uzaktan geldi onlarla vakit geçiriyor diye çok fazla arayıp sormadım. Söz verdiyse gelir diye düsündüm.. Çokta düşünceli davranmamak gerekiyor galiba

Pişik konusunda tecrübeliyimerkek kardeşim sık sık olur ama sıcak zamanlarda. Bide kendisi kilolu ondan oluyo. Bi kere işe gitmemişti o yüzden

Ahahah bende yay burcuyum öyle deme

yok yok erkek yaylardan uzak durulmalı

Aslında iletişim kuruyoruz ama dediğim gibi ailesi uzaktan geldi onlarla vakit geçiriyor diye çok fazla arayıp sormadım. Söz verdiyse gelir diye düsündüm.. Çokta düşünceli davranmamak gerekiyor galiba

Yani tabiki düşünmemek gerekir, hatta çok düşünülmeye alıştırmamak gerekir. Aklında olsun yani yapacağın çok uğraşma, karşılık göremiyorsan boşuna uğraşma yani. Erkek milleti değmez, herşeylerini düşünürsen başına çıkarlar, yaptım ordan biliyorum. feminist kişiliğim ortaya çıktı bak şimdi

Ahahaha Ya aslında hiiç bişey yapmıyorum ben ona. Kaç kez sinirlenip ayrıldım, kocaman kavgalar çikardım hepsinde o alttan aldı. Aynı ev içinde olsa hep ben istedim o yaptı. Gecenin bi vakti uykusundan uyanıp bana yemekte yaptı. Korktum diye başımda da bekledi. Ama bir yandan da bu huyu var işte. Hani bu pişik olayına benzer olaylar da başımıza geliyor. Benimde aklım karısıyor napmaya calışıyor cidden anlamıyorum

ailesi seni biliyor mu ?

Benim kocam da pisik oluyor ara sira )))

Hemen ayrıl demek saçma.

Bir davranışına bakarak böyle şeyler söylenmez,genel olarak size davranışları nasıl ona bakmak gerek. Ciddi ciddi konuşun rahatsız olduğunuz konuları çocuk gibi trip atmasın hemen.

Genel olarak davranışları iyi bana karşı.. Dün gece konuştuk zaten sonunda. Sinirlenip ona agzıma geleni sayacağımı bildiği için çikmıyormuş telefonlarıma. Özür diledi hazırlık yapacağımı düşünmemiş her zaman yaptığım gibi tamam diyip yapmam sanmış Ertesi gün gelecekmiş aslında ancak ben mesajlarda o kadar kin kusunca o da sinirlenip kırılmış ve gelmekten vazgeçmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…