erkek arkadaşım beni dövdü

Sizin tokat atmaniz yanlış fakat sizi dövecek kadar ne bu hadsizlik ya

Ben 24 o 26 ....

ne düşünüyorsam açık açık yazacagım buraya.
ikiniz de çocuk değilsiniz.
şu adam hakkında yazdıklarından gözümde az çok nasıl birisi olduguna dair bir görüntü oluştu.geçmişte böyle tanıdıklarım olmuştu.
şimdi,üzgünüm bence sevilmemişsin gerçek anlamda.yani büyük ihtimal aklında o kız vardı ama bi dakika bu adam bencil büyük ihtimalle o kızı da sevmemiştir ama onda unutmadıgı bişeyler varsa iletişim kurmuş olabilir.belki başta seni sevmeyi denedi bu herif ama olmadı demekki.uyuşmadınız.
şimdi ne yapacaksın?tabiiki affetmemek ve bir daha asla konuşmamak..
he dersenki ben seviyorum,ama beni ailesiyle tanıştırdı vs. ben de derimki sana yaşananlar çok ters şeyler atlatılması çok zor sindirilmesi de çok büyük.bırakmasan bile sonuç değişmeyecektir bu sadece en fazla süreci uzatır.

O eski Türk filimlerinde kaldi bayan vuracak erkek karsilik vermicek siddet meyillidi olmayalim madem kandirdi birak git ne geregi var kendini küçültmeye hakliyken haksizliğa düsmene neyse bi daha olmaz insallah gecmis olsun

Sizin tokat atmaniz yanlış fakat sizi dövecek kadar ne bu hadsizlik ya

bence tokat dahi atmamalıydı oda dövmemeliydi..ikisininde yaptığı hata umarım haklı yada haksız bir daha kimseye tokat atmaz arkadaş..

bastın tokadı! oda sana vurdu sende buraya yazıyorsun! öyle çok sinirlendinse gitseydin karakola , ama senin tokat attığını gören olmuşsa sende suçlu olurdun ,bundan mı gitmedin acaba? bastım tokatı nedir ya

Peki sen tokat atarken ne yapmış oldun? Şiddetin kadını erkeği yok. Madem kandırıldın ayrıılırsın gider böyle daha mı iyi oldu

ikiniz de ileri gitmişsiniz..yaş kaç?

Ben dedimki hangimiz daha ağır bastı melis mi ben mi sanırım o daha ağır bastı öyle diyince evet dedi
Bencede onuda pek sevdiğini düşünmüyorum açıkcası.Çünkü benle çıkarken beni öpüp koklarken o kıza msj atmış bu aynı zamanda o kızada ihanet oluyo
Yokkkkk benim öyle küçük düşüncelerim yoktur ailsiyle tanışırdı falan filan ben gurursuz bi insan değilim hiç bir araya gelmeyi düşünmüyorum

Peki sen tokat atarken ne yapmış oldun? Şiddetin kadını erkeği yok. Madem kandırıldın ayrıılırsın gider böyle daha mı iyi oldu

İnanın ki insan sevdiğinde herşey çok farklı oluyomuş .Bugüne kadar beni hep ağlattı sustum affettim bunlarda içimde patladı o yüzden tokat attım.tamam yaptığım hiç hoş değildi ama insan yaşayınca daha iyi anlıyomuş.allah kimseye vermesin.ben olsam sizin yerinizde bende derdim neden vurdun neden şiddete başvurdun hoş değil sen yaparsan karşılığını alırsın diye ama taakii yaşayana kadarmış

bence bir daha sevgilin olursa çok kızsan bile tokat atma haklı dahi olsan atma..boşver tepkini göstermenin pek çok yolu var..tamamen sesizliğe bürünseydi şu an senin peşinden koşuyor olurdu..ilişkiniz yıpranmazdı..

hıc degmezmıs.degersız bırıne tokat atmak acızlıktır cnm..soylerdın ıcındekılerı bıterdı.degmez bole adıler.tanıyamamıs olabılırsın ama tokatlamak dogru degıl.cokta tın dıyecektın.senın gıbılerı cebımden cıkarmayıda bılırım dıyıp sana yol verıyorum buyrun dıyeceksın....

Sizce ortada hala ilişki diye bişey mi kaldı ?
Peşimden koşacağını bilsem o tokatı atmazdım
Artı koşsa bile ne farkederki bu onu temize çıkarır mı

kocaman insanlarsınız..
kusura bakmayın yargılama maksatlı değil ama siz nasıl tokat atabildiniz?
o da nebiçim bir kendini bilmezki size saldırdı?
idrak edemiyorum..
ama bu ilişkinin devamı olmaz ve olmamalı da tek bildiğim şey bu duruma bakılırsa...

Aslında ben asilliğimi korumak istedim hiçbişey yapmadım ilk başta ama takiiii mesajlaşırsın artık bol bol dediğimde bilmiyorum dediyaaaa yemin ediyorummm cinlerim tepeme geldi!!!

Ben son ana kadar asilliğimi korudum
Benim düşüncem aslında hiçbirşey yapmadan sessizce çıkıp gitmekti oradan..Kendiyle yüzleşsin istedim aslında utansın benim sessizliğimden istedim
Ama taaki ben ona bol bol msjlaşırsın artık dediğimde bilmiyorum demesi beni çığırından çıkarttı

Sizce ortada hala ilişki diye bişey mi kaldı ?
Peşimden koşacağını bilsem o tokatı atmazdım
Artı koşsa bile ne farkederki bu onu temize çıkarır mı

bilmiyorum düzelmez diye bir şey yok sen seviyorsun sanırım..oda seviyordur..şiddet olaylarına haklı yada haksız girmemeliydiniz canım..çünki ilişkiyi yıpratır bunlar..ikinizde haksızsınız..tokatı atmamalıydın haksız dahi olsa...sen seviyorsun değilmi.?

Valla bi tane anlayan siz çıktınız teşekkür ederim :/
Evet tutamadım çıldırdımmmm
benim yaşadıklarım bana yetiyo işimide kaybettim onun yüzünden zaten

ya ortada başka biri olunca haklısınız
ama işte gerçekten filmdeki erkekleri nerden bulacan bize gelenler hödük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…