erkek arkadaşım beni dövdü

sen tokat atıyorsun adamın eli armut mu topluyor onun da karşılık vereceği çok bariz, keşke tutsaydın kendini.. birde yukarda sormussun haketmedi mi diye, kimseye vuramazsın böyle bir hakkın yok -ne yaparsa yapsın. sen bir hatadan dolayı şiddeti meşrulaştırırsan çooook sopa yersin karşındakinden benden söylemesi.. adam zaten sığır, ona yorum yapmayacağım

güzelim adam pişkin,adam relax..
totomdan aşağı kasımpaşa havasında bir insan gördüğün gibi.ayrıca barışacak gibiler melisle.
sakın affetme

Aynennn dediğiniz gibi bir havadaydııı
ilk başta çok kötü oldu gösterdiğimde eskidendi falan filan dedi
bende dedimki biz senle martın 15 inde çıkmaya başladık sen 19 martta kıza msj atmışsın hemde bana seni çok seviyorum ölüyorum derken
bana bağırdı sı..rım melisine falan dedi
ya bide daha önce eski kız arkadaşının da face de arkadaşlık isteğini kabul etmişti ama o zaman sarhoştum hatırlamıyorum kabul ettiğimi falan filan dedi hadi onu sineye çektik ama bunu aslllaaaaa!!!
Ben dedim ne yani beni neden tanıştırdın o zaman ailenle neden çok seviyorum falan dedin yalan dı demi dedim yalan değildi ama fazla sevememiştim dedi

Tokat attım dedim tekmeledim demedim! haksızsa susacak o tokata!!!
ben şiddeti meşrulaştırmıyorum bugüne kadar asla yapmadım ama artık çok doluyum dayanamadım

Kadına şiddet tü kaka, erkeğe yapınca haketti olyor değil mi.
Kusura bakmayın yaşınız küçük sanırım ama çok laçkalaşmış bir ilişkiniz var.
Erkek arkadaşınızın yaptığını haklı göstermez ancak, tokat atarak siz ateşlemişsiniz fitili.

"fazla sevememiştim?" sen melisi unutma aparatı mısın bunu sorsaydın keşke?
boşver!boşver.. salla gitsin

Dovus kulubu misali...
Bence ayrilmaniz hayirli olur, yoksa bu gidisle ikinizden biri katil olur.

Tokat attım dedim tekmeledim demedim! haksızsa susacak o tokata!!!
ben şiddeti meşrulaştırmıyorum bugüne kadar asla yapmadım ama artık çok doluyum dayanamadım

ya iyide senin o tokatçık diye küçümsediğini adam kadına yapınca -burda kıyametler kopuyor. tutacaksınız elinizi kolunuzu, bak sonucunu gördün adamlar böyle işte bi tokat diyosun ama o seni nerdeyse hastanelik etmiş.. bir arkadasım evlendiginden beri dayak yiyor hamileliğinde bile yedi ama ilk o kocasına şiddet uyguladı. ilk o vurdu adam cesaret aldı, ilkler cok önemlidir tamam mı sen ne baslatırsan onun 2 katıyla gelir karsındaki.. geçmiş olsun ne diyim.

Ya inanınki ben hiçççç yapmadım bugüne kadar böyle şeyler..Evet bende biliyorum ne yaparsan karşılığını alırsın ama bana kalkıp bilmiyorum dedi yazışırsınn tekrar demi dediğimde ben ona çokkk kızdım elim ayağım titredi ne yapcağımı bilemedim
Aldatılmak çok farklı bi duyguymuşşşş yaşayınca çok iyi anladım
İnsan katil bile olur
Ki kendiside çok iyi biliyo aldatılmanın ne demek olduğunu.Hiç ayak kafayla gezdiğim gün yoktu onun beni aldattığını öğrendikten sonra diyodu.Kendisi bana nasıl yaptııı nasıl bi insan bu ya..
3 yıllık sevgilisi arkasından çok işler çevirmiş ona neler söylüyodu
Bende dedimki sen neden kızıyosun ki ona o da senin gibi biriymiş tencere kapak gibiymişsiniz neden affetmedin ki dedim.o aldatır bi sen aldatırdın geçinir giderdiniz dedim öyle deyince sustu başını öne eğdi az daha ağlıcaktı falan
Ama dedim sen aldatılmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyosun kendinde bana yaptın o kız sana iyi yapmış dedim

çok şiddetli bi ilişkiniz varmış karşılıklı olarak birbirinizi dövmüşsünüz..

ayrılın bence bi daha da görüşmeyin.

kendi yaşadığı birşeyi karşısındakine nasıl niye yaşatır insan anlamıyorum, bu yazıştığı eski sevgili tarafından mı aldatılmıstı peki?

Ben 24 o 26 ....

24 ve 26 mı? Öncesinde konusurken seni dinlemiyo takmiyo müzik dinliyo. Zaten rahat duramamış başkalariyla görüşmeye devam etmis ardindan seni hirpalamış kapinin önüne koymus. Sen yetmezmis gibi eve gidince yine cocuga mesajlar atmış kendini iyice kücük düsürmüşsün. Bitmiş artk daha ne istiyosun anlamiyorum. Yapmayin etmeyin kendinizi bu kadar küçük düşürmeyin

kendi yaşadığı birşeyi karşısındakine nasıl niye yaşatır insan anlamıyorum, bu yazıştığı eski sevgili tarafından mı aldatılmıstı peki?

İşte kendisi çok iyi biliyo bu duyguyu ama banada çok güzel yaşattı..Yok eski sevgilisi bunu aldatmış 3 sene çıkmışlar...Kız başkalarıyla görüşüyomuş falan öğrenmiş bu da hep içiyodum falan dedi kahroldum bittim ben falan demişti

Erkek arkadaşınızın hala geçmişi ile iletişim içinde olması hiç hoş değil,sizin de buna verdiğiniz tepki çok abartılı. Her ne olursa olsun insan kendine ve davranışlarına hakim olmalı,haklıyken haksız duruma düşmemek için. Sizin tokatınız onun size tepkisi falan çok çirkin şeyler.. Bence kabullenemiyorsan çekip gitmek en mantıklısı. Yazık etme yani kendine

Yokkk ben ona mesaj attım ama dediğim şuydu:ellerimi kanattın allah senin belanı versin falan dedim
eski sevgilin sana çok iyi yapmış aldatmış dedim..yani barışalım edelim diye bi msj değildi

Evet ama benim zaten birçok sorunum var onun yüzünden işimden bile oldum ben hiçbirşeyi kaldıramıyorum artık
Ama inanın aldatılmak çok kötü bir duyguymuşşş yaşayınca bende anladım

ama beni kandırdı hak etmedimi tokatı?

Haketti dersen seni darp etmesinin de hakli bir sebebi cikartilabilir değil mi?

Kimse kimseye fiziksel.şiddet uygulamamali..
Lafini soyle ayrilacaksan ayril bitsin gitsin...vurunca ne olacak ki cirkinlikten başka?

Ben olsam darp raporu alir şikayetçi olurdum.. Başka kadınlara el kaldirirken bir kez daha dusunsun diye hem de içim sogumazdi galiba başka turlu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…